• 15 okt 2017

  Sol, strand og luksus i Thailand: 9 dage i varme Hua Hin på et ultra-lækkert 4* hotel til kun 4.597 kr. inkl. fly og bagage

  Find badetøj og klipklapper frem! Her får du et supergodt bud på en luksusrejse til thailandske Hua Hin, hvor du kan nyde kilometerlange palmestrande eller dase ved poolen i 30 graders varme! Om aftenen kan du besøge natmarkedet, hvor du kan kaste dig ud i at prutte om prisen på bl.a. souvenirs. Hvis du er til smuk natur, så skal du helt klart besøge Khao Sam Roi Yot National Park. Og hvis du er til lidt mere action, så kan et besøg i Vana Nava Hua Hin Water Jungle – et kæmpe vandland – også anbefales!

  Luksusferie i Thailand
  november - marts
  4.597 kr.
  København
  Bangkok
  Hotel i Hua Hin
  f.eks. det superlækre 4* Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
  1.803 kr.
  Billige fly til Thailand
  inkl. 23 kg bagage
  2.794 kr.
  Hotel
  1.803 kr.
  Fly
  2.794 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  4.597 kr.

  Hotel

  Jeg må advare mod stærke billeder! Når du ser det 4* Novotel Hua Hin Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers’ Choice Award“), som jeg har fundet på trivago.dk, risikerer du at få en alvorlig – og måske uhelbredelig – omgang rejsetrang! (Du kan se billeder længere nede). Her er bestemt tale om et af Hua Hins bedre hoteller – som Travellers’ Choice Award’en tydeligvis vidner om. Hotellet ligger direkte på stranden – perfekt når man tager helt til Thailand for at holde strandferie. Herudover har hotellet nogle superfine værelser, gratis wifi, et uforskammet lækkert poolområde med spa og et døgnåbent fitness-center. Der er tilmed et Kid’s World Area, hvor børnene kan lege, så forældrene kan slappe af. Nogle hoteller er så lækre, at man helt får lyst til at rejse bare for at bo der – Novotel Hua Hin Beach Resort er et af dem!

  Prisen for et dobbeltværelse på dette luksuriøse hotel i 8 nætter er 3.606 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.803 kr. pr. person. Vil du gerne selv finde et hotel, der passer til dine behov, kan du finde en fin hoteloversigt her. Og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  Jeg har skrevet om disse billetter før, men der findes stadig en del billige fly med Air India fra København til Bangkok til omkring 3.000 kr.! De fleste datoer i januar og februar er steget siden jeg første gang skrev om flyene og ligger omkring 3.8000 kr. nu. Men du kan stadig finde billige fly på rigtig mange datoer i november, december og marts (Thailands højsæson!). I januar og midt februar vrimler det ikke med billige afgange, så vinterferien er desværre stadig en dyr rejsefornøjelse.

  Jeg har fundet fly på skyscanner.dk til kun 2.794 kr. fra d. 15.03. – 24.03. Det bedste ved de her billetter er, at der allerede er forplejning og 2 x 23 kg bagage inkluderet i prisen! I øvrigt flyver du med Air Indias spritnye state-of-the-art Dreamliner-fly!

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.12. – 14.12.
  • 24.02. – 06.03.
  • 27.02. – 13.03.
  • 03.03. – 13.03.
  • 03.03. – 15.03.
  • 06.03. – 20.03.
  • 06.03. – 22.03.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage bussen – du kan købe billetter ved bookingdesken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1. Turen koster ca. 60 kr. pr. person, tager 3-4 timer og bussen er udstyret med aircondition og gode sæder – vær opmærksom på, at du ikke bliver sat af direkte på hotellet. Dog burde det ikke være alt for dyrt at tage taxi det sidste stykke til hotellet.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Sol, strand og luksus i Thailand: 9 dage i varme Hua Hin på et ultra-lækkert 4* hotel til kun 4.597 kr. inkl. fly og bagage

  1. Charlotte says:

   Hej, hvordan ser det ud med leje af en bil i Thailand? Kan det anbefales eller skal vi holde os fra det? Synes fx 4 timers bustur er lang tid…På forhånd tak, Charlotte

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Det kan du godt, men det er noget dyrere. Her kan du fx se, at en Nissan Almera i 8 dage koster lidt over 500 kr. pr. person ved en rejse for 2:

    https://rejsespejder.dk/70o7

    Det er trods alt noget dyrere end en busbillet. Men det er skam en mulighed 🙂

  2. Nicole says:

   For en god ordens skyld, så ligger dette hotel ikke i selve Hua Hin, men i Cha am, som ligger cirka 15-20 minutters kørsel fra Hua Hin centrum. Men et fint hotel, med en god morgenmadsbuffet!

  se fly se hotel