• 22 maj 2017

  Ferie i Alanya: 5 dage på et skønt 5* resort til kun 1.836 kr. med all-inclusive, fly og transport


  Alanya er altid en rejse værd. Byen har en naturskøn beliggenhed med kilometerlange sandstrande og med Taurusbjergene i baggrunden. Byen har meget at byde på både til dig som vil slappe af på stranden, eller til dig, som gerne vil ud og opleve ting i byen.

   

  sunweb.dk kan du lige nu få det lækre 5* Hotel Telatiye Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.836 kr. pr. person med all-inclusive, ved en rejse for 2 (5 dage).

   

  Det dejlige familiehotel ligger i den lille ferieby Konakli, omkring 12 km. fra Alanya. Der er et dejligt poolområde med bl.a. en stor pool, børnepool, vandrutsjebaner og en poolbar. Der er miniklub til børnene og mange andre aktiviteter som tennis, fitness, beachvolley osv. Derudover er der et dejligt spaområde med indendørs pool og adgang til tyrkisk hamam, sauna og massage. Stranden ligger kun få minutters gang derfra, så der er alt til den perfekte ferie. Tidligere gæster roser især hotellets gode mad, den professionelle service og de lækre nyrenoverede værelser.

  SE REJSETILBUD HER

   

  Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 27.05. – 01.06. – lige ved denne afgang er det billigst at flyve fra København og lande i Billund eller Aalborg og tilbuddet inkluderer både fly, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen i Tyrkiet. Men findes tilbud til lignende priser på andre datoer – bare husk at være opmærksom på afrejse- og hjemrejse lufthavn. I juni kan du finde andre afrejsedatoer til omkring 2.100 kr. og i juli kan du f.eks. rejse en hel uge til 4.424 kr.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 70 kr. for 15 kg og 90 kr. for 20 kg. indchecket bagage (ialt begge veje pr. stk. bagage). Husk at tilpasse, hvor mange rejsende der er, så den rigtige pris kommer frem.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Ferie i Alanya: 5 dage på et skønt 5* resort til kun 1.836 kr. med all-inclusive, fly og transport

  1. Jytte Petersen says:

   Kikker du aldrig på cario luxor

   jyttr

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jytte,

    Nej desværre, udenrigsministeriet fraråder alle rejser til Cario og Luxor og derfor kigger jeg slet ikke på de områder lige pt. 🙁

  2. Diala says:

   Har i evt et tlf nr man kan ringe på?

  3. Bianca says:

   Hvordan ser priserne ud i juli uge 31 ca.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Bianca,

    Hvis du klikker på linket oppe i artiklen, så kan du selv finde de datoer du gerne vil rejse i juli og derfra også se priserne 🙂

  4. Morten says:

   Du kan ikke finde noget der pga det er påske og så stiger priserne

  5. J.D. says:

   Kære rejsespejder!

   tusind tak for denne blog. Jeg håber inderligt du inden de næste par dage kan finde en rejse til et eksotisk sted her i starten af april. Jeg rejser alene med børn så det behøver heller ikke være aaaalt for bøvlet. Jeg har kigget meget på Jamaica, punta Cana, Virgin Islands osv.  Synes bare ikke jeg kan finde det billigt der helt i starten af april til midt april.