• 26 jun 2019

  Sommerferie i Alanya: 1 uge på et skønt 4* beach resort til kun 1.999 kr. fly og morgenmad

  Alanya er altid en rejse værd. Byen har en naturskøn beliggenhed med kilometerlange sandstrande, mens Taurusbjergene fungerer som den perfekte baggrund. Alanya by har også meget at byde på – både hvad angår afslapning på stranden og oplevelser i byen. Prikken over i’et vil selvfølgelig være at finde et superlækkert resort. Og minsandten om jeg ikke har fundet sådan ét! Derfor kan du godt begynde at pakke kufferten til en hel uges solferie i Alanya – til under 2.000 kr. i juli!

   

  OBS! Her i juli er der rift om de gode rejsetilbud – for langt de fleste har jo sommerferie og vil gerne rejse. Derfor skal du ikke forvente, at tilbuddet holder længe.

  Sol og strand i Tyrkiet
  juli
  fra1.999 kr.
  København
  Alanya
  1 uge på det 4,5* Sunprime Numa Beach
  inkl. fly og morgenmad
  fra1.999 kr.
  OBS: Du skal scrolle en smule ned i bookingsiden. Sunprime Numa Beach skulle gerne være det første 4* tilbud på listen!

  Billig pakkerejse til Alanya

  Har du endnu ikke fundet den rette rejse til sommerferien, men er du klar til at tage afsted i næste uge? Så har jeg altså fundet et hammerlækkert tilbud!

   

  Hos Spies kan du nemlig få en hel uge på det superlækre og anmelderroste 4,5* Sunprime Numa Beach (voksenhotel). Her får du et lækkert beach resort lidt vest for Alanya med en beliggenhed tæt på stranden. På resortet bliver du indlogeret i moderne suiter med enten balkon eller terrasse. Herudover har resortet også et superlækkert poolområde, en spaafdeling, et motionsrum og en restaurant, hvor du kan nyde din morgenmad.

   

  Og nu til prisen. For den er virkelig skarp! Jeg har nemlig fundet rejsen med afgang fra København fra den 2. juli til den 9. juli til kun 3.998 kr. – det vil sige 1.999 kr. pr. person ved en rejse for 2! Udover denne dato koster rejsen kun 2.499 kr. pr. person den 3. juli og 2.799 kr. pr. person den 4. juli. Det er i øvrigt gratis at tilføje 15 kg indchecket bagage under bookingen.

   

  Fra Aalborg er rejsen næsten helt udsolgt (kun 1 dato tilbage til 6.299 kr. pr. person), og fra Billund er priserne væsentligt højere (fra ca. 6.000 kr. pr. person i skolernes sommerferie).

   

  Prisniveau

  • Juli fra 1.999 kr.
  • August fra 3.799 kr.
  • September fra 2.649 kr.
  • Oktober fra 3.799 kr.

   

   

  Sunprime Numa Beach

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Spies tilbyder at stå for transferen mellem lufthavnen og hotellet for 440 kr. i alt. Du kan dog selv booke en shuttle billigere på f.eks. skyscanner.net (til ca. 191 kr.).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Sommerferie i Alanya: 1 uge på et skønt 4* beach resort til kun 1.999 kr. fly og morgenmad

  1. Jytte Petersen says:

   Kikker du aldrig på cario luxor

   jyttr

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jytte,

    Nej desværre, udenrigsministeriet fraråder alle rejser til Cario og Luxor og derfor kigger jeg slet ikke på de områder lige pt. 🙁

  2. Diala says:

   Har i evt et tlf nr man kan ringe på?

  3. Bianca says:

   Hvordan ser priserne ud i juli uge 31 ca.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Bianca,

    Hvis du klikker på linket oppe i artiklen, så kan du selv finde de datoer du gerne vil rejse i juli og derfra også se priserne 🙂

  4. Morten says:

   Du kan ikke finde noget der pga det er påske og så stiger priserne

  5. J.D. says:

   Kære rejsespejder!

   tusind tak for denne blog. Jeg håber inderligt du inden de næste par dage kan finde en rejse til et eksotisk sted her i starten af april. Jeg rejser alene med børn så det behøver heller ikke være aaaalt for bøvlet. Jeg har kigget meget på Jamaica, punta Cana, Virgin Islands osv.  Synes bare ikke jeg kan finde det billigt der helt i starten af april til midt april.  

  Se tilbud her