18 okt 2016

Sol og strand på Tenerife: 1 uge på et skønt 4* hotel til 1.973 kr. inkl. morgenmad og fly

rsz_shutterstock_229114786

Vil du væk fra det kedelige grå danske vejr og ned til den dejlige varme på Tenerife? Så har jeg fundet et godt tilbud til dig! Vejret er garanteret, da gennemsnitstemperaturen ligger på 22 grader og der er 8 solskinstimer om dagen. Tenerife er den største af de syv Kanariske øer, og ligger ud for Afrikas nordvestlige kyst ved Marokko og det vestlige Sahara. Øen er ganske enkelt en sikker feriesucces med sol, strand og afslapning, så tøv ikke med at tage derhen!

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet et godt tilbud på det 4* Diverhotel Tenerife Spa & Gardens (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.274 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2 personer. Hotellet ligger på den nordlige del af øen med den smukkeste beliggenhed med udsigt over en tropisk have og det smukke landskab. Diverhotel Tenerife byder på et stort pool- og spaområde, buffetrestaurant og værelser med balkon. Desuden findes der også forskellige sportsaktiviteter, som bl.a. minifolf- og tennisbaner. Puerto de la Cruz centrum ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet, hvor du kan finde forskellige barer, restauranter og shopping muligheder. 

hotel-tenerife-updateSE HOTEL-TILBUD HER

Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person

 

All-inclusive

Du har også mulighed for at booke et ophold med all-inclusive. F.eks. har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Palia Don Pedro (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) med all-inclusive til kun 2.109 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer. Hotellet ligger på den sydlige del af øen og har en skøn beliggenhed med kun 7 minutters gang fra stranden og opvarmet udendørs pool, underholdning og aktiviteter.

hotel-tenerife-all-incSE HOTEL-TILBUD HER

Husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse og ikke pr. person

 

Der findes selvfølgelig en masse andre hoteller på Tenerife – du får en oversigt over alle hoteller på øen her.

SE HOTELLER PÅ TENERIFE

 

Fly

Spies.dk og startour.dk har jeg fundet billige afgange til Tenerife. Du kan f.eks. flyve direkte fra København til Tenerife fra d. 23.10-30.10 til kun 699 kr. Håndbagage er inkluderet i prisen – yderligere bagage koster 250 kr., hvilket kan bookes på hjemmesiden. 

fly-tenerife

Fra København

 

Fra Billund

 

Fra Aalborg

 

Hotel

1.274  kr.

Fly

699 kr.

TOTAL (per person)

1.973 kr.

 

Hotel (all-inclusive)

2.109  kr.

Fly

699 kr.

TOTAL (per person)

2.808 kr.

 

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 23.10-30.10
  • Rejselængde: 1 uge (8 dage)
  • Flyselskab: Thomas Cook Airlines (10 kg håndbagage)
  • Til: Tenerife
  • Hotel: 4* Diverhotel Tenerife Spa & Gardens
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

 

Transport til/fra hotellet

Fra lufthavn kan du tage bus nr. 343 direkte til Puerto de la Cruz. Det koster 13,50 euro (ca. 100 kr.) eller 8,40 Euro for en enkelt billet – du kan finde kørplanen her. Hvis du vil opleve hele øen, kan det også anbefales at leje en bil. Kig forbi rentalcars.com, hvor du kan får et overblik over alle store udlejningsfirmaer.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *