• 22 aug 2017

  Solferie på Rhodos: 1 uge med all-inclusive på et dejligt 3* hotel til kun 2.975 kr.

  30 grader, høj sol og total afslapning med all-inclusive – lyder det som noget for dig? Så skal du helt sikkert tage et smut til Rhodos. Trods de høje temperaturer, så føles vejret behageligt pga. den friske brise fra vest. I forhold til sin størrelse, byder Rhodos på en meget varieret natur. Det mest kendte naturområde på Rhodos er sommerfugledalen, hvor der i august er mulighed for at opleve flere tusinde sommerfugle. Hvis du er til dykning eller snorkling, så er der også gode muligheder for det!

  All-inclusive på Rhodos
  august - september
  2.975 kr.
  København
  Rhodos
  Hoteller på Rhodos
  3* Rhodian Sun m. all-inclusive
  1.976 kr.
  Husk du selv skal indtaste de korrekte datoer
  Spies fly
  inkl. håndbagage
  999 kr.
  Prisen vises for 2 personer
  Hotel
  1.976 kr.
  Fly
  999 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.975 kr.

  Hotel

  Du kan godt pakke din pung væk og slappe helt af, jeg har fundet det perfekte hotel med all-inclusive til dig! På tripadvisor.dk har jeg fundet det hyggelige 3* Rhodian Sun Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i gå-afstand fra stranden, derudover kan du slappe af ved det hyggelige pool-område. Du kan også nyde godt af det lækre mad og de gode drinks, der er inklusiv i all-inclusive pakken. Hotellet har fået gode anmeldelser for deres gode service og hyggelige stemning. Du kan lige nu bo på dette skønne for 1.976 kr. pr. person ved en rejse for 2 inkl. all-inclusive, dvs. 3.952 kr. for værelset hele ugen inkl. all-inclusive. Når du booker via tripadvisor, så skal du selv indtaste rejsedatoerne – i dette priseksempel er der tale om d. 30.08. – 06.09.

  Der findes rigtig mange andre skønne hoteller på Rhodos. Så tag et kig på listen over hoteller her, og find det hotel, der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du gerne vil se en liste over hoteller med enkeltværelser, så kan du indstille søgningen til dette øverst på bookingsiden.

   

  Fly

  spies.dk har jeg fundet en billig afgang til skønne Rhodos d. 30.08. – 06.09. til kun 999 kr. med afgang fra København. Der er også afgange d. 03.09. – 10.09. for kun 1.399 kr. med afgang fra København og Billund. Endeligt er der også en afgang d. 06.09 . – 13.09. til 1.599 kr. med afgang fra København. Billetterne er inkl. håndbagage, hvis du er interesseret i at tilkøbe bagage koster det 250 kr. tur/retur.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 30.08. – 06.09. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der lidt under 6 km. Hvis du ikke har tænkt dig at leje en bil, så kan du enten tage en taxa (den koster ca. mellem 130 – 160 kr. og tager ca. 7 min.) eller booke transfer på skyscanner.dk – her kan du blive kørt til døren for ca. 75 kr. tur/retur pr. person (turen kan dog tage op til 45 minutter, da det er en delt shuttle).

   

  Lejebil

  Hvis du har tænkt dig at tage på eventyr og opleve lidt af den skønne ø på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan finde et stort udvalg af lejebiler – så kan du selv bestemme om du vil have bilen hele ugen eller blot noget af perioden. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til Solferie på Rhodos: 1 uge med all-inclusive på et dejligt 3* hotel til kun 2.975 kr.

  1. Jeanette says:

   Har i nogle gode tilbud i uge 43, til hvor der er sol, strand, varmt..
   Vi er 2 voksne, 3 børn , 8,9,11 år.

   Vh Jeanette

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jeanette,
    Du kan se, hvad jeg har fundet i oktober indtil videre her 🙂 Ellers kan du tro, at jeg holder skarpt øje med de gode oktober-tilbud og opdaterer bloggen løbende! Du kan evt. downloade Rejsespejder app’en og indstille en rejsealarm – så får du en notifikation med det samme der er et match mellem dine ønsker til en rejse og de rejser jeg finder 🙂

  2. Line says:

   Hej ! 

   Vi er to voksne der ønsker tilbud på denne Deal, i uge 20, og 31 

    

   mvh Line 

   • Line says:

    Undskyld uge 30 & 31

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Line,

    På min blog deler jeg rejsefund til inspiration osv., jeg kan desværre ikke lave specifikke deals – jeg finder kun de gode tilbud på hoteller og fly og sammensætter dem til spændende rejser 🙂 Men jeg skal nok holde øje med gode tilbud i den periode du nævner, og skrive om dem på bloggen, hvis jeg finder ngoet godt!

  3. stefan says:

   Hej

   vælger hotellet all inclusive 14-21/6 også når jeg går til bestilling koster det 11.000kr? 

   Hvad går galt?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Stefan,

    Eksemplet i artiklen er fra d. 28.05. – 04.06. og derfor er hotelprisen også udfra denne dato. Hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne. Men jeg er sikker på, at der findes andre billigere alternativer til hoteller i den periode du gerne vil afsted – her er et link til hoteller, der tilbyder all-inclusive i den periode du gerne vil rejse 🙂

  4. Tina says:

   Kan ikke finde all inklusiv – kun self catering

   • Rejsespejder says:

    Hej Tina,

    det er med all-inclusive (se screenshot) er det nogle bestemte datoer du kigger på?

  5. john klarskov says:

   hvad med cypren paphos

  6. mette says:

   Hej

   kan i finde en rejse efter d 16/6? Til 1 voksen og 1 barn 🙂

  7. Michelle Birkenfeldt says:

   Hej rejsespejder,

   jeg kan ikke finde de billige flybilletter fra D 25.06-02.07 fra Billund. Er det mig der er helt galt på den, eller er der måske ikke flere billetter på denne dato?

   mange hilsner,

   michelle 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Michelle,

    Under “eksempler på billige rejsedatoer” har jeg ikke skrevet den nævnte dato – men kan det være du mener d. 18.06. – 02.07.? 🙂 De billetter er der stadig – du kan klikke dig videre til afgangen oppe i artiklen 🙂

  8. Sabine Holm says:

   Hej

    

   Vi er en familie på 2 voksne og 2 børn (1 og 4 år) vi vil gerne en tur til Rodhos, all-inclusive, børnevenligt -og afrejse d. 24/25/26 juli og 1 uge frem. Kan du give et godt tilbud på en rejse til os??

    

   vh. Sabine 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sabine,

    Jeg er ikke lige faldet over nogle gode tilbud til Rhodos udover de datoer, der står i artiklen. Men jeg holder selvfølgelig øje med gode tilbud i den periode og jeg skal nok skrive om dem på bloggen så snart jeg finder noget 🙂