Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

også i sommerferien ☀️ fra 883 kr.
shutterstock_310715684
Weekendophold

Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på et fantastisk 5* hotel med pool til kun 883 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på et fantastisk 5* hotel med pool til kun 883 kr. inkl. fly

Er du på udkig efter en smuttur til et lidt atypisk sted, hvor du virkelig får noget for pengene? Så skal du helt klart på miniferie til Poznan i Polen! Ja, det kan godt være det ikke lyder så eksotisk, men jeg er ret sikker på, at du nok skal falde for byen alligevel. Poznan er en fantastisk by, der byder på et væld af oplevelser. Oplev markedspladser, den smukke gamle bydel, spændende restauranter, barer og cafeer, zoologisk have, et hav af museer, Polens største vandland, en national park, søer, hvor der blandt andet er anlagt strande, wakeboarding og sejlads med ”water trams”.

Hvad med shopping og øl? Det finder du også her. Besøg f.eks. shoppingcenteret ”Stary Browar”, der er bygget op om et gammelt bryggeri (byen er også berømt for sin øl) – og med de her billige billetter jeg har fundet, så burde der være masser af plads til at kigge nærmere på både øl og indkøb.

Weekendtur til Poznan

juli – oktober

883 kr.

Billund ✈ Poznan

Hotel i Poznan

741 kr.

Billige fly til Poznan

142 kr.

Hotel

741 kr.

Fly

142 kr.

Total (pr. person):

883 kr.

Hotel i Poznan

Poznan bugner af lækre hoteller! I dag har jeg fundet det superlækre og meget anmelderroste 5* Sheraton Poznan Hotel.

Her får du et skønt hotel med alt, hvad du har brug for på en storbyferie – og lige lidt ekstra. Udover skønne rummelige værelser, gratis WiFi og en god beliggenhed, får du nemlig også en indendørs opvarmet pool, sauna og fitnesscenter. Perfekt til at koble af efter en hel dag med sightseeing og trætte ben.

3 nætter i en forlænget weekend på dette dejlige 5* hotel koster 1.481 kr., dvs. 741 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellets pris ligger generelt mellem 500 – 700 kr. pr. nat. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Poznan, er du mere end velkommen til det.

Fly til Poznan

Du kan lige nu flyve superbilligt til den charmerende polske by Poznan. Jeg har fundet de billige billetter med afgang fra Billund og du kan rejse fra juli – oktober til mellem 140 – 380 kr. Der er afgange på torsdage og søndage, hvilket gør det til en oplagt destination til en forlænget weekendtur. Jeg har f.eks. fundet billetter i sommerferien fra d. 08.08. – 11.08. til kun 142 kr.!

Ryanair er det selskab med de billigste afgange. Her må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 – 75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte igennem Ryanair).

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 08.08. – 11.08. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

Alle datoer er torsdag – søndag afgange

 • 18.07. – 21.07.
 • 25.07. – 28.07.
 • 01.08. – 04.08.
 • 15.08. – 18.08.
 • 22.08. – 25.08.
 • 29.08. – 01.09.
 • 05.09. – 08.09.
 • 12.09. – 15.09.
 • 03.10. – 06.10.
 • 10.10. – 13.10.
 • 17.10. – 20.10. – i efterårsferien
 • Og flere

Transport fra/til lufthavnen

Poznan lufthavn ligger dejligt tæt på centrum. Du har lidt over 6 km mellem lufthavnen og hotellet, så du kan sagtens tage en taxa – det er den hurtigste løsning. Hvis du vil med offentlig transport, så kan du tage en bus (linje 159) til “Rondo Kaponiera” og derfra har du 200 meter til hotellet.

Sheraton Poznan Hotel

Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på et fantastisk 5* hotel med pool til kun 883 kr. inkl. fly

Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på et fantastisk 5* hotel med pool til kun 883 kr. inkl. fly

Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på et fantastisk 5* hotel med pool til kun 883 kr. inkl. fly

Rejseinspiration til Poznan

Som sagt er der et hav af ting du kan opleve i Poznan – nedenfor kommer jeg med et par eksempler og navne på steder du kan besøge, måske det kan give lidt inspiration til din forlænget weekend.

Lake Malta

Lake Malta er en kunstig sø i Poznan – søen tiltrækker både turister og lokale, og det er forståeligt. Her finder du både vandsport (søen bruges også til f.eks. internationale kajak konkurrencer), grønne områder med plads til afslapning, hyggelige cafeer og restauranter – der er sågar et skisted, der er åbent året rundt, der om sommeren tilbyder sjov med blandt andet turer på en rutsjebane, minigolf, karrusel og en tur i oppustelige baderinge ned af en 70 meters lang bakke. Det bliver man da nødt til at opleve!

The New Zoo

Hvis du er til zoologiske haver, så skal du helt sikkert besøge ”The New Zoo” – en stor zoo med 140 forskellige slags dyr i et hyggeligt område med både skov og grønne områder. Denne zoo har gjort meget ud af, at dyrene lever så vidt som muligt i deres naturlige omgivelser på grund af beliggenheden. Et lille tip – hvis du allerede er ved ”Lake Malta” kan du tage ”Maltanka mini-railway” (et lille lokomotiv) til stoppet ”Zwierzyniec”.

Termy Maltanskie

“Termy Maltanskie” – Polens største vandland – her er der noget for alle vil jeg næsten vove at påstå. Her er der blandt andet vilde rutsjebaner, saltvandspool, bølgebassin, børneområde, afslapningsområde, indendørs og udendørs pools og ”World of Saunas” med 14 forskellige rum med blandt andet damp sauna, aromaterapi, udendørs sauna og tyrkisk bad. Det er virkelig et gennemført sted – du kan læse mere om vandlandet her.

Mangler du mere inspiration til ture og oplevelser i Poznan, så kan du se mere nedenfor. Her kan du blandt andet booke en food walking tour, prøve kabel wakeboarding eller tage på en privat byvandring.

Sightseeing i Poznan

Poznan

Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram
Vis dette opslag på Instagram

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Forlænget weekend i Poznan: 3 nætter på et fantastisk 5* hotel med pool til kun 883 kr. inkl. flyForlænget weekend i Poznan: 3 nætter på et fantastisk 5* hotel med pool til kun 883 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud