• 29 nov 2018

  Smuttur til Malmø: 2 dage på et 4* hotel midt i byen til kun 218 kr. inkl. morgenmad

  Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Så skal du da til Malmø – Malmø er perfekt til en superhyggelig lille smuttur! Jeg har i dag fundet et hamrende billigt tilbud på et 4* hotelophold med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den max gas med dankortet! (Alt med måde, selvfølgelig, men et par nye sko har aldrig skadet). Selvom du ikke er den store fan af shopping, så kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der lækre cafeer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer.

  Shopping i Malmø
  december - marts 2019
  218 kr.
  4* hotelophold midt i Malmø
  inkl. morgenmad
  218 kr.

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Elite Plaza Hotel Malmø (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“), der ligger midt i den charmerende by (700 meter fra banegården). Hotellet er moderne indrettet og der er gratis WiFi og fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og sauna. Med i tilbuddet er også morgenmad.

   

  Prisen for en overnatning på det 4* hotel er kun 218 kr. pr. person (436 kr. i alt) inkl. morgenmad. Denne fantastiske pris, er en del af Hotelspecials HotelWeek, de kører med i denne uge. Så hvis du gerne vil på en billig smuttur til Malmø, så skal du ikke vente alt for længe med at bestille – tilbuddet kan bookes frem til d. 03.12. med ankomst inden d. 30.03. 2019. Der er masser af datoer i december – februar og i marts er der lidt mindre datoer at vælge i mellem. Det vil sige, at du faktisk også har mulighed for enten at tilbringe noget af julen i Malmø, fejre nytåret der eller måske bruge noget af din vinterferie i den hyggelige by.

   

  Transport til Malmø

  Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie eller med bus fra København fra 29 kr.

   

  Fra Jylland og Fyn er det muligt at tage bussen eller rejse med tog.

   

  Shopping i Malmø

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter.

  Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig de centre, du skal plyndre for tilbud til en gunstig valutakurs, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her