14 jun 2018

Smuttur til Malmø: 2 dage på et 4* hotel midt i byen til kun 324 kr. inkl. morgenmad

Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Der er nemlig penge at spare! For kursen på den svenske krone er usædvanligt lav for tiden, så tidspunktet er perfekt til en superhyggelig 2-dagestur til Malmø! Jeg har her fundet et hamrende billigt tilbud på et 4* hotelophold med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at straffe dankortet ekstrahårdt! (Alt med måde, selvfølgelig, men et par nye sko har aldrig skadet).

Shopping i Malmø
indtil 31. december
324 kr.
4* hotelophold i hjertet af Malmø
inkl. overnatning, morgenmad og værdibevis
324 kr.

På takeoffer.dk har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Hotel Garden (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger midt i den charmerende by. Fra hotellet har du kun 150 meter til Södergatan (en megahyggelig gågade med et væld af butikker), 250 meter til hovedtorvet (stortorget) og 5 minutters gang til hovedbanegården. Du får med andre ord den perfekte base til to skønne dage med masser af shopping, cafebesøg og andre spændende ting på programmet!

Med i tilbuddet er også morgenmad og et værdibevis på 50 SEK til hotellets restaurant. Under opholdet har du både gratis wi-fi og fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og sauna.

Prisen for 2 dage på det 4* Hotel Garden i Malmø er kun 324 kr. pr. person (648 kr. i alt) inkl. morgenmad. Du kan også få 3 dage (dvs. 2 overnatninger) til 625 kr. pr. person (1.250 kr. i alt).

Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

Du kan benytte dig af værdibeviset fra juni til og med den 31. december.

 

Tilbuddet inkluderer

  • 1 eller 2 overnatninger i Standard Twin-værelse på Hotel Garden****
  • Perfekt beliggenhed i hjertet af Malmø
  • Morgenmad
  • Adgang til fitness og sauna
  • Gratis wi-fi på hotellet
  • Værdibevis på 50 SEK til mad i hotellets restaurant
  • Opholdet er muligt med ankomst alle dage frem til d. 31. december 2018.

 

Transport til Malmø

Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie eller med bus fra København for 100 kr. hos Neptunbus.

 

Shopping i Malmø

Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter.

Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig de centre, du skal plyndre for tilbud til en gunstig valutakurs, så kan du få et overblik på malmo.com.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her