27 sep 2018

Smuttur til Malmø: 2 dage på et 4* hotel midt i byen til kun 214 kr. inkl. morgenmad

Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Der er nemlig penge at spare! For kursen på den svenske krone er usædvanligt lav for tiden, så tidspunktet er perfekt til en superhyggelig 2-dagestur til Malmø! Jeg har her fundet et hamrende billigt tilbud på et 4* hotelophold med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den max gas med dankortet! (Alt med måde, selvfølgelig, men et par nye sko har aldrig skadet).

Shopping i Malmø
oktober - september 2019
214 kr.
4* hotelophold i hjertet af Malmø
inkl. morgenmad
fra214 kr.
Tilbuddet findes på mange datoer fra oktober - september
Husk at vælge 1 nat som vist ovenfor

Hotelophold i Malmø

I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Hotel Garden (4 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger midt i den charmerende by. Fra hotellet har du kun 150 meter til Södergatan (en megahyggelig gågade med et væld af butikker), 250 meter til hovedtorvet (stortorget) og 5 minutters gang til hovedbanegården. Du får med andre ord den perfekte base til to skønne dage med masser af shopping, cafebesøg og andre spændende ting på programmet!

Med i tilbuddet er også morgenmad. Under opholdet har du både gratis WiFi og fri adgang til hotellets fitness-faciliteter og sauna.

 

Prisen for 2 dage på det 4* Hotel Garden i Malmø er kun 214 kr. pr. person (428 kr. i alt) inkl. morgenmad. Vil du ankomme fredag-lørdag eller lørdag-søndag ligger priser fra kun 539 kr. pr. værelse, dvs. 270 kr. pr. person ved en rejse for 2.

 

Vil du afsted i efterårsferien er dette også muligt, her ligger værelses-priserne fra 250-394 kr. pr. person. Hvis du allerede er ved at planlægge ferie i det nye år, så findes der også gode priser på ophold i f.eks. vinterferien og påskeferien med priser fra 214-286 kr. pr. person.

 

Transport til Malmø

Fra København kan du køre til Malmø på under 1 time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur! Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie eller med bus fra København fra 49 kr.

 

Fra Jylland og Fyn er det muligt at tage bussen eller rejse med tog.

 

Shopping i Malmø

Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter.

Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig de centre, du skal plyndre for tilbud til en gunstig valutakurs, så kan du få et overblik på malmo.com.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Smuttur til Malmø: 2 dage på et 4* hotel midt i byen til kun 214 kr. inkl. morgenmad

  1. Anne says:

    Jeg kan ikke finde at det skulle være 2 nætter for 1 nats pris..?
    På forhånd tak 🙂

  2. Sharmin aktar says:

    What’s date will be for sweden malmo trip?

Se tilbud her