• 20 dec 2019

  Smuttur til Malmø: 2 dage på et 4* hotel midt i byen fra kun 286 kr. inkl. morgenmad

  Er du frisk på en lille shoppe-/hyggetur på tværs af sundet? Så skal du da til Malmø – Københavns svenske naboby er perfekt til en hyggelig lille smuttur! Jeg har i dag fundet et dejligt billigt tilbud på et 4* hotelophold med morgenmad, så du har masser af penge tilovers på kontoen til at give den gas med dankortet! (Alt med måde, selvfølgelig, men et par nye sko har aldrig skadet). Selvom du ikke er den store fan af shopping, kan du sagtens tage til Malmø alligevel. Her er der lækre caféer, hyggelige gader, smukke bygninger og spændende museer.

  Weekendtur til Malmø
  januar - marts
  286 kr.
  4-stjernet hotelophold midt i Malmø
  inkl. morgenmad
  286 kr.
  OBS: Klik på "Søg datoer" - så bliver du vist en kalenderoversigt med alle ledige datoer

  Hotelophold i Malmø

  I dag har jeg fundet dette superbillige tilbud på et hotelophold i Malmø. Du får 2 dage (dvs. 1 overnatning) på det 4* Best Western PLUS Hotel Noble House (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), der ligger midt i den charmerende by (lige ved Gustav Adolfs Torg og 700 meter fra Centralstationen). Du får et moderne hotel med en flot indretning, komfortable værelser, gratis wi-fi og fri adgang til fitness-faciliteter og sauna. Tilbuddet inkluderer også morgenmad.

   

  Prisen for én overnatning på et dobbeltværelse inkl. morgenmad er 572 kr. Det giver således en pris på kun 286 kr. pr. person ved en rejse for 2. Denne lækre pris er en del af Hotelspecials HotelWeek – en kampagne, der kun kører denne uge. Kampagnetilbuddet gælder (for dette hotel) for stort set alle weekenddatoer frem til og med marts.

   

  Vær opmærksom på, at Hotelspecials opkræver et servicegebyr på 79 kr. pr. booking.

   

   

  Transport til Malmø

  Fra København kan du køre til Malmø på under en time. Så har du en bil, er det en oplagt kør-selv-tur. Har du ikke bil, kan du også komme dertil med offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget fra København Banegård til Malmø Hyllie eller med bus fra København fra 29 kr.

   

  Fra Jylland og Fyn er det muligt at tage bussen eller rejse med tog.

   

   

  Shopping i Malmø

  Hvis du tager til Malmø for at shoppe igennem, bør du helt sikkert besøge området i det centrale Malmø ved de to gågader Södergatan og Södra Förstadsgatan. Gågaden strækker sig hele vejen fra Stortorget hen ad Södergatan, via Gustav Adolfs Torg, og fortsætter så videre ad Södra Förstadsgatan, før du ender ved det populære shopppingcenter Triangeln. Hele strækningen er faktisk knap 2 km, så sørg nu for ikke at brænde alle pengene af med det samme!

   

  Undervejs vil der være masser af muligheder for at få et hvil på en af gågadernes mange caféer, barer og restauranter. Malmø byder også på en række andre spændende shoppingcentre. Og hvis du gerne på forhånd vil udse dig hvilke centre, du skal plyndre for tilbud, så kan du få et overblik på malmo.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her