• 07 jun 2017

  Smukke Zakynthos: 1 uge på et fantastisk 3* hotel til kun 1.998 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  Er du klar til en tur til en af Grækenlands fantastiske øer? Turen går i dag til Zakynthos! Denne ø er kendt for at have nogle smukke, smukke sandstrande med krystalklart vand, havskildpadder og den flotteste natur. Her er både noget for dig, der elsker at dase på stranden og slappe total af og også noget for dig, der er til lidt mere action – der er både mulighed for vandsport, dykning/snorkling, måske et møde med en havskildpadde eller 2 og spændende oplevelser som f.eks. Anafonitria-klostret, en tur til de blå grotter eller måske leje en bil og tage på eventyr ud i det blå.

   

  bravotours.dk har jeg fundet et virkelig billigt tilbud til Zakynthos. Du bor på det skønne 3* Mimoza Beach (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger blot 50 meter fra stranden og har også et dejligt poolområde med liggestole og parasoller. På hotellet er der også restaurant og en super hyggelig poolbar, og hvis du vil have et lidt større udvalg af spisesteder, så er det nemt at komme ind til både Argassi og Zakynthos by. Lige nu kan du få en uge på dette skønne hotel inkl. morgen og fly til kun 1.998 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   SE REJSETILBUD HER

   

  Denne rejse er med afgang fra Billund eller København d. 12.06. – 19.06. Er du til halv-pension, så kan dette også vælges til 2.663 kr. inkl. fly pr. person ved en rejse for 2 fra Billund. Du kan også finde lignende tilbud med afrejse d. 19.06 – 26.06 til 2.398 kr. pr. person. I prisen er der inkluderet 23 kg. bagage og 10 kg. håndbagage. Vil du rejse i juli og august så ligger priserne omkring 3.600 kr. Du kan vælge at booke transfer igennem Bravotours til 130 kr. pr. person t/r. Hotellet ligger i Argassi og der er kun lidt over 4 km. til hotellet fra lufthavnen, så du kan også sagtens tage en taxa til færre penge.

   

  Lejebil

  Hvis du er interesseret i at opleve noget af øen på egen hånd, så kan du finde lejebil på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Smukke Zakynthos: 1 uge på et fantastisk 3* hotel til kun 1.998 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  1. Frank Ahlstrøm says:

   Hejsa.

   Har du noget i uge 29 eller deromkring. Helst omkring middelhavet.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Frank,

    Jeg skal nok holde skarpt øje med gode juli-tilbud og opdatere bloggen løbende, så snart jeg finder noget godt 🙂

  2. Alexandra Tkachuk says:

   Good afternoon!

   I would like to get details about this trip to Greece.

   About the dates, hotel, well, basicly all information yu can provide. 

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hi Alexandra,

    All the details are written above. The dates are from May 15 – 22 and the hotel is a 4* hotel with 5 pools and close to the beach. The price includes hotel, flight and baggage 🙂