• 19 okt 2018

  Opdag smukke Taiwan: billige fly tur/retur til Taipei til kun 2.749 kr. inkl. bagage

  Drømmer du om en livlig, spændende og farverig ø-destination i Østasien? Så har jeg her fundet det helt perfekte tilbud til dig! Turen går nemlig til Taiwan, der nok skal få dig til at falde bagover af begejstring. Bjerge, strande, Det Syd- og Østkinesiske Hav, storbyer som Taipei og meget mere venter på dig! I dag har jeg fundet billetter til Taiwans hovedstad Taipei, hvorfra du kan opdage hele ø-riget!

   

  Så pak din kuffert og oplev et ubeskriveligt smukt og meget undervurderet rejsemål!

  Oplev smukke Taiwan
  marts - maj
  2.749 kr.
  København
  Taipei
  Billige fly til Taipei
  inkl. 23 kg bagage

  Billige fly til Taiwan

  Drømmer du om eventyr i Østasien, så har jeg i dag fundet dine næste flybilletter. Der er nemlig billige tur/retur-billetter hos Air China fra København til Taipei. Du finder de billige billetter i marts, april og maj, som også er det bedste årstid til at besøge øen. På rigtig mange datoer ligger prisen omkring 2.750 kr. Flytiderne ligger som regel på 15 og 18 timer med en enkelt 3-4-timers mellemlanding i Beijing hver vej, hvilket er ganske pænt.

   

  Jeg har i eksemplet ovenfor fundet en afgang fra København fra d. 15.03. – 28.03. til kun 2.749 kr. hos Air China, hvor du har 23 kg bagage inkluderet i billetten.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 06.03. – 19.03.
  • 10.03. – 19.03.
  • 15.03. – 28.03.
  • 20.03. – 30.03.
  • 01.04. – 11.04.
  • 03.04. – 16.04.
  • 08.04. – 18.04.
  • 01.05. – 12.05.
  • 12.05. – 26.05.
  • 26.05. – 09.06.
  • Og mange flere

   

   

  Hoteller i Taiwan

  Hvis du har lyst til at booke hoteller hjemmefra, så kan du se en oversigt over hoteller i Taipei herunder.

  Hoteller i Taipei

  Hvad kan man opleve i Taiwan?

  Taiwan er virkelig en rejse værd og efter min mening et af Asiens mest undervurderede rejsemål! Landet byder på alt – natur, strande, storbyer og masser af kultur! Her får du et par af mine favoritoplevelser på den smukke ø.

   

  Strande i Taiwan

  Især på Taiwans østkyst kan du finde rigtig mange smukke strande! F.eks. Cisingtan Beach og Jici Beach, som begge er perfekte, hvis du vil surfe eller bare slappe af.

   

  Taroko National Park

  Naturen i Taiwan er virkelig unik og yderst imponerende. Og der findes næppe et bedre sted at opleve Taiwans naturskønhed end i Taroko National Park. Storslåede vandfald, hængebroer og en spektakulær udsigt gør Taroko til en uforglemmelig oplevelse!

   

  Sun Moon Lake

  Sol og Måne-søen ligger knap 800 meter over havets overflade og er endnu et af Taiwans mange natur-highlights!

   

  Taipei

  Taipei er en af Asiens største metropoler og en superspændende og moderne storby. Her er der både plads til storbyoplevelser med shoppingcentre og højhuse (besøg f.eks. Taipei 101), men samtidig oser byen også af autentiskasiatisk stemning med templer, superlækre gadekøkkener, små butikker og diverse night markets.

   

  Taiwans bjerge

  Taiwan har nogle af Østasiens højeste bjerge. F.eks. Yushan Mountain som rager knap 4.000 meter op over havets overflade. Der findes forskellige vandreruter op ad bjerget, og fra toppen bliver du belønnet med den smukkeste udsigt!

   

   

  Visum og pas

  Det er så dejligt nemt, når du rejser til Taiwan. Landet er nemlig visumfrit i op til 90 dage. Dit pas skal bare være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed.

   

   

  Vacciner til Taiwan

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi sikkervaccination.dk og få det fulde overblik.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Opdag smukke Taiwan: billige fly tur/retur til Taipei til kun 2.749 kr. inkl. bagage

  1. Martin says:

   Vildere, jeg ved det ikke er specielt billigt, men videre fly til Palau for ca. 7k retur aka, tur til Palau omkring 10K er stadig mega billigt ift. hvad det plejer at koste.

  2. Suzan says:

   Hej
   Når jeg klikker på det hotel du har fundet er den billigste pris pr nat 2.656 kr istedet for 341.- Øv

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Suzan 🙂

    Jeg har faktisk ikke fundet noget specifikt hotel til denne tur. Men jeg kan godt se, at det hotel, som skyscanner viser øverst, bliver vist med en forkert pris. Det er selvfølgelig altid træls, når man lige tror, at man har fundet et godt tilbud :/

  3. Kasper says:

   Jeg kan simpelthen ikke finde nogle fly fra cpe til tpe til den pris?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej igen 🙂
    Mener du til samme pris hen over jul og nytår? For der er prisen lidt højere, som skrevet i artiklen, “Du kan også rejse hen over jul og nytår til 3.987 kr.” – jeg har lige tjekket og prisen ligger stadig der 🙂

    • Kasper says:

     Jeg er med på prisen er lige under 4000 men når jeg søger fra 25 dec til 8 januar fra cph til tpe e ør prisen meget højere?

     • Rejsespejder_AP says:

      Hej Kasper,
      Jeg tror også vi har skrevet lidt sammen på Facebook også (sig endelig til, hvis det ikke er dig 🙂 ) – nogle gange kan momondo godt drille via telefonen, så prøv via computer og se om prisen holder der. Jeg har lige tjekket og det stemmer fra min computer 🙂

  4. Kasper says:

   Hvilke datoer mellem jul og nytår?

  Se fly-tilbud her