Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.815 kr.
Taiwan-Okinawa-banner-2
Pakkerejser

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Pakkerejser |

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Så er det nu, du finder din trofaste rygsæk frem! Tiden er inde til at tage på nye backpacker-eventyr i det østlige Asien! Der er nemlig billige fly til Taiwan. Og jeg kan ikke understrege nok, hvor undervurderet et rejsemål denne ubeskriveligt smukke ø er! Landets rige kultur, imødekommende befolkning, lækre mad (Taipei er kendt som verdens “streetfood-hovedstad”) og den enestående natur gør Taiwan til en sikker destination på din bucket list. Øens fænomenale infrastruktur gør desuden livet nemt for backpackere.

Men hvorfor egentlig nøjes med kun at besøge én ø, når du i nærheden har én af verdens smukkeste paradisøer? Derfor går turen i dette eksempel efter lidt tid i Taiwan videre til Japans svar på Maldiverne – Okinawa (som kun ligger en kort flyvetur fra Taiwan)!

Rundrejse til Taiwan og Okinawa

marts – juni

fra

4.815 kr.

København ✈ Taiwan og Okinawa

Billige fly til Taiwan

inkl. 12 kg håndbagage

Billige fly til Taipei

Udgangspunktet for hele turen er superbillige fly fra København til Taiwans hovedstad, Taipei. Du kan finde billige billetter fra marts til juni i 2020 til mellem ca. 2.100 og 2.800 kr. De allerbilligste billetter finder du hos Air France og KLM, hvor du som udgangspunkt må medbringe 12 kg håndbagage. Du kan dog også finde mange billige afgange hos Air China, der inkluderer 23 kg indchecket bagage.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet fly hos Air France fra København fra onsdag den 18. marts til tirsdag den 31. marts til kun 2.157 kr. Begge veje har du kun én kort mellemlanding i Paris på ca. 2-4 timer.

Du kan sådan set også flyve fra Billund og Aalborg. Og når man kan finde billige KLM-billetter fra f.eks. København, kan man tit også være heldig at finde dem fra Billund og Aalborg. Det var desværre ikke tilfældet her (priserne ligger et godt stykke over 3.500 kr.).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 04.03. – 12.03./19.03.
 • 13.03. – 24.03./26.03.
 • 18.03. – 31.03.
 • 25.03. – 07.04.
 • 01.04. – 14.04. – henover påsken!
 • 15.04. – 28.04.
 • 22.04. – 05.05.
 • 29.04. – 12.05.
 • 08.05. – 17.05.
 • 11.05. – 24.05.
 • 17.05. – 31.05.
 • 18.05. – 31.05.
 • 01.06. – 14.06.
 • 08.06. – 21.06.
 • Og flere
Rundrejse

Taipei (dag 1-3)

Taiwans hovedstad er en fantastisk by at gå på opdagelse i. Byens vartegn er det 508 meter høje Taipei 101, som i en årrække var verdens højeste bygning. Men Taipei er meget mere end bare skyskrabere. Som skrevet ovenfor er byen kendt som “verdens streetfood-hovedstad” blandt madelskere. Og på grund af Taiwans geografiske beliggenhed mellem Filippinerne, Japan og Kina kan du udforske en smagfuld blanding af forskellige madkulturer. Et sted, som jeg virkelig kan anbefale, er Keelung Miaokou Night Market – her kan du smage nogle af Asiens bedste fiskeretter. Et andet godt sted at opleve byens streetfood-kultur er Shilin Night Market. Her kan du også smage på en af byens favoritter, stinky tofu, som lugter virkelig forfærdeligt, men smager overraskende godt (jeg er klar over, at navnet nok ikke sælger retten så godt!).

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Efter en dag med lækker mad og sightseeing er det tid til lidt afslapning. Den nordlige del af Taiwan er kendt for sine mange varme kilder. Det mest kendte sted at opleve dem er Beitou, der ligger lidt nord for Taipei. Den røde metrolinje kører direkte op til Beitou, og turen tager ca. 30 minutter fra byens centrum. I Beitou kan du finde masser af spahoteller med deres egne varme kilder. Men der findes også en del public bath houses, som er åbne for alle.

En af aftenerne bør du også tage en tur til Maokong i den sydlige del af byen. Bjergområdet omkring Taipei plejede at være Taiwans største te-producerende område, og dette afspejles stadig tydeligt i områdets mange hyggelige tea houses. I dag er Maokong særligt kendt for sin imponerende flotte udsigt over Taipei. Særligt om aftenen er det et bjergtagende syn. Den nemmeste måde at komme dertil er med svævebanen fra metrostation ved Taipei Zoo.

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

I Taipei har jeg fundet det meget anmelderroste We Come Hostel. Navnet siger hostel, men det ligner mere et hotel. Her får du nemlig dit eget værelse, gratis wi-fi, aircondition, en supercentral placering og gratis morgenmad. Prisen for et economy-dobbeltværelse med eget badeværelse i 2 nætter (19. marts til 21. marts) er 868 kr. inkl. morgenmad, hvilket svarer til 434 kr. pr. person ved en rejse for 2.

Overnatning i Taipei

434 kr.

Hualien/Taroko National Park (dag 3-7)

Efter tre oplevelsesrige dage med fuld fart over feltet i Taiwans metropol af en hovedstadvidere går turen videre med tog til Hualien. Som jeg fik nævnt i introduktionen, så har Taiwan en yderst velfungerende infrastruktur – alt fungerer bare! Togturen fra Taipei til Hualien tager dig på en fascinerende og meget smuk tur langs kysten (så sørg for at få en vinduesplads). Hele turen tager ca. 2 ½ time.

Hualien er det perfekte udgangspunkt for at opleve et af landets smukkeste naturområder – Taroko National Park. Glæd dig til denne nationalpark, der er en naturperle af de helt store! Du kan bl.a. opleve en unik natur med stejle klippeformationer, vandfald og den turkise Liwu River. Her kan du hurtigt bruge 4-5 dage, især hvis du elsker trekking og livet i naturen.

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

I Hualien har jeg fundet et anmelderrost hotel i form af det 3* Bulowan Hotel, der ligger centralt i Hualien – kun 3 km fra togstationen. Du får gratis wi-fi, aircondition og eget badeværelse. Prisen for et dobbeltværelse i 4 nætter (21. marts til 25. marts) er kun 339 kr. pr. person (678 kr. i alt).

Overnatning i Hualien

339 kr.

Okinawa (dag 7 – 10)

Efter fem dage med lange vandreture i Hualiens smukke natur er det blevet tid til at komme helt ned i gear! Og hvor gøres det bedre end ved paradisstrande? Fra Taipei Lufthavn skal du med et fly til japanske Okinawa. Okinawa beskrives ofte som Japans svar på Maldiverne – og med god grund. Okinawa er nemlig en øgruppe, der ligger et godt stykke syd for Japan. Så selvom du normalt ikke associerer Japan med kokospalmer, krystalklart vand og hvide paradisstrande, så byder Okinawa på netop dét og dejligt varme temperaturer.

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Jeg har fundet fly tur/retur fra Tapei Lufthavn til Naha på Okinawa fra den 25. marts til den 28. marts til kun 854 kr. hos Kingfisher og Peach.

Fly til Okinwa

854 kr.

I Okinawa har jeg så fundet det budgetvenlige Hotel Stork i byen Naha (hvor lufthavnen også ligger). Også her får du et dobbeltværelse med aircondition, wi-fi og eget badeværelse. Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter (25. marts til 28. marts) er 806 kr. – dvs. 403 kr. pr. person.

Hotel i Okinawa

403 kr.

Taipei (dag 10-13)

Efter tre dage med total afslapning og lækre strande i Japan går turen tilbage til Taipei. Her tilbringer du rejsens sidste 3 nætter, hvor du kan tage rundt og se og opleve alt det, du ikke nåede i første omgang. Et besøg i det 501 meter høje Taipei 101 kunne være et godt bud. Elevatorerne kører en del hurtigere end dem, vi kender herhjemme (faktisk er det verdens hurtigste elevator, som kører op og ned med 62 km/t)!

Jeg har igen valgt We Come Hostel, som denne gang koster 628 kr. pr. person inkl. morgenmad (i alt 1.256 kr.) for 3 nætter fra den 28. marts til den 31. marts.

Overnatning i Taipei

628 kr.

Hermed er din Taiwan- og Okinawa-rundrejse slut. Dette er selvfølgelig kun et eksempel, så du skal være mere end velkommen til at skræddersy din egen rejse lige præcis, som du vil! Hvis du gerne vil inspireres yderligere, kan du kigge forbi getyourguide.dk.
Ture og aktiviteter

Vaccinationer

Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Taiwan og Japan, så kig forbi sikkervaccination.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.815 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud