• 19 nov 2018

  Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 5.281 kr.

  Så er det nu, du finder din trofaste rygsæk frem! Tiden er inde til at tage på nye backpacker-eventyr i det østlige Asien! Der er nemlig billige fly til Taiwan. Og jeg kan ikke understrege nok, hvor undervurderet et rejsemål denne ubeskriveligt smukke ø er! Landets rige kultur, imødekommende befolkning, lækre mad (Taipei er kendt som verdens “streetfood-hovedstad”) og den enestående natur gør Taiwan til en sikker destination på din bucket list. Øens fænomenale infrastruktur gør desuden livet nemt og behageligt for backpackere!

   

  Men hvorfor egentlig nøjes med kun at besøge én ø, når du i nærheden har en af verdens smukkeste paradisøer? For efter lidt tid i Taiwan går turen videre til Japans svar på Maldiverne – Okinawa (som kun ligger en kort flyvetur fra Taiwan)!

  Rundrejse til Taiwan og Okinawa
  februar - april
  5.281 kr.
  København
  Taiwan og Okinawa
  Billige fly til Taiwan
  inkl. 23 kg bagage
  2.763 kr.

  Billige fly til Taipei

  Udgangspunktet for hele turen er superbillige fly fra København til Taiwans hovedstad, Taipei. Du kan finde billige billetter fra februar til april.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra København den 20.02. til den 05.03. til kun 2.763 kr. inkl. 23 kg bagage. Begge veje har du 1 mellemlanding i Beijing på hhv. 3 og 4 timer.

   

  Du kan også finde billetter med længere mellemlandinger, og da Beijing er en 72-timers visa-free by, er det en oplagt mulighed for at tage på opdagelse i Kinas hovedstad. På den måde får du også delt den lange tur til Taiwan op i to (jeg har selv prøvet det en gang på vej til Thailand – og det kan kun anbefales!).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 20.02. – 05.03.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 20.02. – 05.03.
  • 27.02. – 12.03.
  • 06.03. – 19.03.
  • 13.03. – 28.03.
  • 20.03. – 02.04.
  • 27.03. – 09.04.
  • 03.04. – 16.04.
  • 17.04. – 30.04
  • Og mange flere

   

   

  Rundrejse

  Taipei (dag 1-5)

  Taiwans hovedstad er en fantastisk by at gå på opdagelse i. Byens vartegn er det 508 meter høje Taipei 101, som i en årrække var verdens højeste bygning. Men Taipei er meget mere end bare skyskrabere. Som skrevet ovenfor er byen kendt som “verdens hovedstad for streetfood” blandt madelskere. Pga. Taiwans geografiske beliggenhed mellem Filippinerne, Japan og Kina får du en smagfuld blanding af hele regionens forskellige madkulturer. Et sted, som jeg virkelig kan anbefale, er Keelung Miaokou Night Market – her kan du smage nogle af Asiens bedste fiskeretter. Et andet godt sted at opleve byens streetfood-kultur er Shilin Night Market. Her kan du også smage på en af byens favoritter, stinky tofu, som lugter virkelig forfærdeligt, men smager overraskende godt (jeg er klar over, at navnet nok ikke sælger retten så godt!).

   

   

  Efter en dag med lækker mad og sightseeing er det tid til at slappe af. Den nordlige del af Taiwan er kendt for sine mange varme kilder. Det mest kendte sted at opleve dem er Beitou, der ligger lidt nord for Taipei. Den røde metro-linje kører direkte ud til Beitou, og turen tager ca. 30 minutter fra byens centrum. I Beitou kan du finde masser af spa-hoteller med deres egne private varme kilder. Men der findes også en del public bath houses, som er åbne for alle.

   

  En af aftenerne bør du tage en tur til Maokong i den sydlige del af byen. Bjergområdet omkring Taipei plejede at være Taiwans største te-producerende område, og dette afspejles stadig tydeligt i områdets mange hyggelige tea houses. I dag er Maokong særligt kendt for sin imponerende flotte udsigt over Taipei. Særligt om aftenen er det et bjergtagende syn. Den nemmeste måde at komme dertil er med svævebanen fra Taipei Zoo-metrostation.

   

   

  I Taipei har jeg fundet det meget anmelderroste We Come Hostel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Navnet siger hostel, men det ligner mere et hotel. Her får du nemlig dit eget værelse, gratis wi-fi, aircondition, en supercentral placering og gratis morgenmad. Prisen for et economy-dobbeltværelse med eget badeværelse i 4 nætter er 836 kr. pr. person (1.672 kr. i alt).

  Overnatning i Taipei
  f.eks. det anmelderroste We Come Hostel
  836 kr.

   

  Okinawa (dag 5 – 8)

  Efter nogle oplevelsesrige dage med fuld fart over feltet i Taiwans metropol af en hovedstad er det blevet til at komme helt ned i gear! Og hvor gøres det bedre end ved paradisstrande? Fra Taipei skal du med et fly til japanske Okinawa. Okinawa beskrives ofte som Japans svar på Maldiverne – og med god grund! Okinawa er nemlig en ø-gruppe, der ligger et godt stykke syd for Japan. Så selvom du normalt ikke associerer Japan med kokospalmer, krystalklart vand og hvide paradisstrande, så byder Okinawa på netop dét og dejligt varme temperaturer!

   

   

  I Okinawa har jeg fundet det budgetvenlige Hotel Stork (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) i byen Naha (hvor lufthavnen også ligger). Også her får du et dobbeltværelse med aircondition, wi-fi og eget badeværelse. Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 406 kr. pr. person (811 kr. i alt).

  Hotel i Okinawa
  f.eks. Hotel Stork i Naha
  406 kr.
  Fly til Okinwa
  645 kr.

   

   

  Hualien/Taroko National Park (dag 8 – 12)

  Efter tre dage med total afslapning og lækre strande i Japan går turen tilbage til Taipei – og straks videre med tog til Hualien. Som jeg fik nævnt i introduktionen, så har Taiwan en yderst velfungerende infrastruktur – alt fungerer bare! Togturen fra Taipei til Hualien tager dig på en fascinerende og meget smuk tur langs kysten (så sørg for at få en vinduesplads!). Hele turen tager ca. 2 ½ time.

   

  Hualien er det perfekte udgangspunkt til at opleve et af landets smukkeste naturområder – Taroko National Park, som er en naturperle af de helt store! Her kan du bl.a. opleve en unik natur med stejle klippeformationer, vandfald og den turkise Liwu Flod. Her kan du hurtigt bruge 3-4 dage, især hvis du elsker trekking og udeliv.

   

   

  I Hualien har jeg fundet endnu et vældigt anmelderrost hostel. Det moderne Cozy House (5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ligger centralt i Hualien – kun 5 minutter fra togstationen. Du får gratis wi-fi, aircondition og eget badeværelse. Prisen for et 2-personersværelse i 4 nætter er 448 kr. pr. person (896 kr. i alt).

  Overnatning i Hualien
  f.eks. det anmelderroste Cozy House
  448 kr.

   

  Taipei (dag 12-13)

  Den sidste nat på din rejse tilbringer du i Taipei. Hvad du har lyst til at se/opleve, er helt op til dig. Et besøg i det 501 meter høje Taipei 101 kunne være et godt bud. Elevatorerne kører en del hurtigere end dem, vi kender herhjemme (faktisk er det verdens hurtigste elevator, som kører op og ned med 62 km i timen)!

   

  Det vil også være oplagt at bo på We Come Hostel igen. Nu kender du jo både hostellet og området i forvejen. Og så koster en enkelt nat kun 232 kr. pr. person inkl. morgenmad (463 kr. i alt).

  Hotel i Taipei
  f.eks. We Come Hostel
  183 kr.

   

  Hermed er din Taiwan- og Okinawa-rundtur slut. Dette er selvfølgelig kun et eksempel, så du skal være mere end velkommen til at skræddersy din egen rejse lige præcis, som du vil!

   

   

  Pris

  • Tur/retur-flybilletter fra København til Taipei: 2.763
  • Hotel i Taipei: 836 kr.
  • Tur/retur-flybilletter fra Taipei til Okinawa: 645 kr.
  • Hotel i Okinawa: 406 kr.
  • Hotel i Hualien: 448 kr.
  • Hotel i Taipei: 183 kr.
  • I alt: 5.281 kr.

   

   

  Pas og visum

  Både i Japan og Taiwan kan du opholde dig visumfrit i op til 90 dage.

   

   

  Vaccinationer

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Taiwan og Japan, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Taiwan og Okinawa: 13-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 5.281 kr.

  1. Mette says:

   Vil gerne booke denne oplevelse i november måned send venligst materiale

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mette 🙂

    Alt det materiale, jeg har om rejsen, er sådan set inkluderet i artiklen ovenfor. 🙂

    Artiklen er primært tænkt som et rejseeksempel på, hvordan man kunne sammensætte en rundrejse med udgangspunkt i de billige tur/retur-billetter til Taipei. Så er idéen, at folk selv kan skræddersy deres rejse, som de vil (og som den passer ind i kalenderen) 😉

    Hvis du gerne vil booke rejsen, skal du sådan set bare booke fly og hoteller på de datoer, du gerne vil afsted 🙂

    Håber det giver mening – ellers må du sige til 😉

  2. Sarah says:

   Det ser super lækkert ud ku godt overveje det! Elsker Rejsespejder og håber i kommer med flere super rejsetilbud til Japan er omegn i fremtiden 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sarah,
    Tusind tak for dine rosende ord, det er jeg virkelig glad for at høre! God idé med Japan – det kan du tro, at jeg nok skal holde godt øje med 🙂 Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker. Du kan downloade den her 🙂

  3. Mads says:

   Hej, er meget interesseret i at komme til Okinawa, kunne du foreslå en lign rejse eller en rejse udelukkende til Okinawa i oktober?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Jeg skal nok holde et vågent øje med en lignende rejse eller en ren Okinawa-rejse 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  4. Tobias says:

   Hvordan er visumforholdene i Taiwan? Er det lige så bøvlet som resten af Kina?

  5. Caroline says:

   Hmm er det stadig billigt i skolernes sommerferie? Det lyder som en rigtig lækker tur

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Caroline 🙂

    Prisen bliver desværre noget dyrere i skolernes sommerferie. Men jeg vil bestemt holde øje med gode tilbud i den periode også. Og hvis jeg finder noget billigt, kan du tro, at jeg skriver om det på bloggen 🙂

    Derfor kan du evt. overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

    • Caroline says:

     Jeg har selvfølgelig allerede appen Det er mit lille daglige fix, at tjekke hvor der er et godt sted at tage hen til billige penge

     Hvor meget dyrer bliver det ca?

  6. Martin says:

   Hej ”Rejsespejser”.
   Det lyder rigtig spændende. Er det omtrent ligeså besværligt at rejse i Taiwan, som Kina, eller lettere – du skriver bl.a. at de har god infrastruktur. Og hvordan er det at rejse der med børn?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jeg synes, at Taiwan er nemmere at rejse rundt i end Kina. Så hvis du spørger mig, kan du sagtens rejse rundt i Taiwan – også med børn (det synes jeg nu også man kan i Kina) 🙂

    • Martin says:

     Tak for dit svar. Det var bare fordi, at min kone og jeg var i og omkring Shanghai for 12 år siden, og vi oplevede det som meget besværligt at komme rundt og det var meget få der kunne engelsk 🙂

  7. Keld says:

   Tak for et godt turforslag. Vi har bestilt billet til Taipei d. 20/2 – 7/3 og rejser videre til Okinawa efter nogle dage. Og prisen holdt 🙂
   Gode rejsetips til hvad man kan se i Taiwan. Glæder os til Okinawa. Var på rundrejse i Japan fra Tokyo til Osaka i februar. Et fantastisk land man bør opleve og vi glæder os til at komme tilbage.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Keld,
    Ej hvor er det fedt at høre 🙂 Tusind tak fordi du tager dig tid til at give feedback!
    Jeg håber I får den bedste tur – og I er meget velkommen til at vende tilbage og fortælle om jeres oplevelser, det kunne være spændende at høre 🙂