27 feb 2018

Taiwan og Okinawa: 10-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.711 kr.

Så er det nu, du finder din trofaste rygsæk frem! Tiden er inde til at tage på nye backpacker-eventyr i det østlige Asien! Der er nemlig billige fly til Taiwan. Og jeg kan ikke understrege nok, hvor undervurderet et rejsemål denne ubeskriveligt smukke ø er! Landets rige kultur, imødekommende befolkning, lækre mad (Taipei er kendt som verdens “Streetfood hovedstad”) og den enestående natur gør Taiwan til en sikker destination på din bucket list. Øens fænomenale infrastruktur gør desuden livet nemt og behageligt for backpackere!

Men hvorfor egentlig nøjes med kun at besøge én ø, når man i nærheden har en af verdens smukkeste paradisøer? For efter lidt tid i Taiwan går turen videre til Japans Maldiverne: Okinawa, som ligger ca. 1,5 times flyvetur fra Taiwan!

Rundrejse til Taiwan og Okinawa
oktober - december
4.711 kr.
København
Taipei
Billige fly til Taiwan
inkl. 23 kg bagage
2.760 kr.

Fly

Udgangspunktet for hele turen er super billige fly fra København til Taiwans hovedstad Taipei, som jeg har fundet på skyscanner.dk. Du kan finde billige billetter fra oktober til december, som i øvrigt også er områdets bedste rejsetid!

Ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra København den 15.10. til den 25.10. til kun 2.760 kr. inkl. 23 kg bagage. Begge veje får du 1 mellemlanding i Beijing på hhv. 10 og 4 timer. Hvis du helst vil undgå mellemlandingen på 10 timer, kan du for kun 100 kr. ekstra finde billetter, hvor turen derhen har bedre flytider. Men Beijing er en 72-timers-visa-free by, dvs. at det er en super mulighed for at tage på opdagelse i Kinas hovedstad og på samme tid få delt den lange tur til Taiwan op i to (jeg har selv prøvet det en gang på vejen til Thailand – og det kan kun anbefales!).

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 15.10. – 25.10.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 15.10. – 25.10.
 • 17.10. – 25.10.
 • 22.10. – 01.11.
 • 24.10. – 01.11.
 • 29.10. – 08.11.
 • 31.10. – 08.11.
 • 05.11. – 15.11.
 • 07.11. – 15.11.
 • 12.11. – 22.11.
 • 14.11. – 22.11.
 • 19.11. – 29.11.
 • 21.11. – 29.11.
 • 03.12. – 13.12.
 • 05.12. – 13.12.
 • 10.12. – 20.12.
 • Og mange flere

 

Rundrejse

Taipei (dag 1-3)

Taiwans hovedstad er en fantastisk by at gå på opdagelse i. Byens vartegn er det 508 meter høje Taipei 101, som i nogle år har været verdens højeste bygning. Men Taipei er meget mere end bare skyskrabere. Som skrevet ovenfor er byen kendt blandt madelskere som “verdens streetfood hovedstad”. Pga. den geografiske beliggenhed mellem Filippinerne, Japan og Kina får du en smagfuld blanding af regionens forskellige madkulturer. Et sted, som jeg virkelig kan anbefale, er “Keelung Miaokou Night Market” – her kan du smage på nogle af Asiens bedste fiskeretter.  Et andet godt sted at opleve byens streetfood-kultur er “Shilin Night Market”. Her kan du også smage på en af byens favoritter , “stinky tofu”, som lugter virkelig forfærdeligt, men smager overraskende godt.

Efter en dag med lækker mad og sightseeing er det tid til at slappe af. Den nordlige del af Taiwan er kendt for sine mange varme kilder. Det mest kendte sted at opleve dem er Beitou nord for Taipei. “Den røde metro-linje” kører direkte ud til Beitou og turen tager ca. 30 minutter fra byens centrum. I Beitou kan du finde masser af spa-hoteller med deres egne private varme kilder. Men der findes også en del “public bath houses”, som er åbne for alle.

En af aftenerne bør du tage en tur til Maokong i den sydlige del af byen. Bjergområdet omkring Taipei plejede at være Taiwans største te-producerende område, og det kan stadig ses i form af mange hyggelige “tea houses”. I dag er Maokong særligt kendt for sin imponerende flotte udsigt over Taipei. Særligt om aftenen er det et bjergtagende syn. Den nemmeste måde at komme dertil er med svævebanen fra Taipei Zoo metrostation.

 

I Taipei har jeg fundet det meget anmelderroste og utroligt budgetvenlige We Come Hostel (5 ud af 5 på TripAdvisor). Navnet siger hostel, men det ligner mere et hotel. Her får man nemlig sit eget værelse, gratis wifi, aircondition, en supercentral placering og gratis morgenmad. Prisen for et dobbeltværelse med fælles bad i 3 nætter er 336 kr. pr. person (672 kr. i alt). Vil du gerne have dit eget badeværelse, koster et dobbeltværelse med eget badeværelse ikke særligt meget mere.

Overnatning i Taipei
f.eks. det anmelderroste We Come Hostel
336 kr.

 

Hualien/Taroko National Park (dag 3 – 6)

Efter tre dage i storbyen går turen videre med tog til Hualien. Som jeg fik nævnt i introduktionen, så har Taiwan en imponerende velfungerende infrastruktur – alt fungerer bare! Togturene fra Taipei til Hualien tager dig på en fascinerende smuk tur langs kysten (så sørg for at få en plads i den side af toget, som vender ud mod havet). Hele turen tager ca. 2 ½ time.

Hualien er det perfekte udgangspunkt til at opleve et af landets smukkeste naturområder – Taroko National Park, som er en naturperle af de helt store! Her kan du bl.a. opleve en unik natur med stejle klippeformationer, vandfald og den turkise Liwu Flod. Her kan du hurtigt bruge 3-4 dage, især hvis du elsker trekking og udeliv.

 

I Hualien har jeg fundet endnu et vældigt anmelderrost hostel. Det moderne Cozy House (5 ud af 5 på TripAdvisor) ligger centralt i Hualien – kun 5 minutter fra togstationen. Du får gratis wifi, aircondition og eget badeværelse. Prisen for et 2-personersværelse i 2 nætter er 296 kr. pr. person (591 kr. i alt).

Overnatning i Hualien
f.eks. det anmelderroste Cozy House
296 kr.

 

Okinawa (dag 6 – 9)

Efter nogle dage med smuk natur og masser af fysiske aktiviteter er det blevet til at komme helt ned i gear. Og hvor gøres det bedre end ved paradisstrande? Fra Taroko National Park går turen tilbage til Taipei, hvor du skal med et fly til japanske Okinawa. Okinawa beskrives ofte som Japans Maldiverne – og med god grund! Okinawa er nemlig en ø-gruppe, der ligger et godt stykke syd for Japan. Så selvom du normalt ikke associerer Japan med kokospalmer, krystalklart vand og hvide paradisstrande, så byder Okinawa på netop dét og temperaturer mellem 25-30 grader!

 

I Okinawa har jeg fundet det budgetvenlige Hotel Stork (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) i byen Naha (hvor lufthavnen også ligger). Også her får du et dobbeltværelse med aircondition, wifi og eget badeværelse. Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 383 kr. pr. person (765 kr. i alt).

Hotel i Okinawa
f.eks. Hotel Stork i Naha
383 kr.
Fly til Okinwa

 

Taipei

24.10. – 25.10.

De sidste 2 dage af din rejse tilbringer du i Taipei. Hvad du har lyst til at se/opleve, er helt op til dig. Et besøg i det 501 meter høje Taipei 101 kunne være et godt bud. Elevatorerne kører en del hurtigere end dem, vi kender herhjemme (faktisk er det verdens hurtigste elevator, som kører op og ned med 62 km i timen)!

Det vil også være oplagt at bo på We Come Hostel igen. Nu kender du jo både hostel'et og området i forvejen. Og så koster en enkelt nat kun 124 kr. pr. person (248 kr. i alt).

Hermed er din Taiwan-rundtur slut. Dette er selvfølgelig kun et eksempel, så du skal være mere end velkommen til at skræddersy din egen rejse lige præcis, som du vil!

 

Pris

 • Tur/retur-flybilletter fra København til Taipei: 2.760
 • Hotel i Taipei: 336 kr.
 • Hotel i Hualien: 296 kr.
 • Tur/retur-flybilletter fra Taipei til Okinawa: 812 kr.
 • Hotel i Okinawa: 383 kr.
 • Hotel i Taipei: 124 kr.
 • I alt: 4.711 kr.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 kommentarer til Taiwan og Okinawa: 10-dages rundrejse med alle hoteller og fly til kun 4.711 kr.

 1. Mette says:

  Vil gerne booke denne oplevelse i november måned send venligst materiale

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mette 🙂

   Alt det materiale, jeg har om rejsen, er sådan set inkluderet i artiklen ovenfor. 🙂

   Artiklen er primært tænkt som et rejseeksempel på, hvordan man kunne sammensætte en rundrejse med udgangspunkt i de billige tur/retur-billetter til Taipei. Så er idéen, at folk selv kan skræddersy deres rejse, som de vil (og som den passer ind i kalenderen) 😉

   Hvis du gerne vil booke rejsen, skal du sådan set bare booke fly og hoteller på de datoer, du gerne vil afsted 🙂

   Håber det giver mening – ellers må du sige til 😉

 2. Sarah says:

  Det ser super lækkert ud ku godt overveje det! Elsker Rejsespejder og håber i kommer med flere super rejsetilbud til Japan er omegn i fremtiden 🙂

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Sarah,
   Tusind tak for dine rosende ord, det er jeg virkelig glad for at høre! God idé med Japan – det kan du tro, at jeg nok skal holde godt øje med 🙂 Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker. Du kan downloade den her 🙂

 3. Mads says:

  Hej, er meget interesseret i at komme til Okinawa, kunne du foreslå en lign rejse eller en rejse udelukkende til Okinawa i oktober?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mads 🙂

   Jeg skal nok holde et vågent øje med en lignende rejse eller en ren Okinawa-rejse 😉

   Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

   Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/