• 17 apr 2018

  Smukke Madeira: 1 uge på et lækkert lejlighedshotel med fantastisk udsigt til kun 2.016 kr. inkl. fly

  Lidt nord for De Kanariske Øer og stik vest ud for Marokkos kyst finder du Madeira – en frodig portugisisk ø med smuk natur og et subtropisk klima. Med andre ord et rigtig lækkert sted til en ferie! Øens grønne, bjergrige terræn og det mørkeblå Atlanterhav sikrer en ferie i utroligt naturskønne omgivelser og gør Madeira til en fantastisk ø at udforske! Samtidig kan du finde masser af shoppingmuligheder i Funchal og lækre badestrande langs kysterne, så Portugals ø-perle kan lidt af det hele!

  Oplev smukke Madeira
  april - juni
  2.016 kr.
  København
  Madeira
  Hotel på Madeira
  f.eks. Madeira Apartments
  1.017 kr.
  Billige fly til Madeira
  inkl. 6 kg håndbagage
  999 kr.
  Hotel
  1.017 kr.
  Fly
  999 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.016 kr.

  Hotel

  Ø-ferie i Atlanterhavet kræver næsten, at man finder et hotel med udsigt. Derfor har jeg på skyscanner.dk fundet det flotte Madeira Apartments, der ligger i Caniço (tæt på Funchal). Her får du en lækker beliggenhed tæt på lokale restauranter og supermarked og med en superflot udsigt over Atlanterhavet. Og stranden? Ja, den ligger kun 500 meter væk!

  Boligen byder som sagt på en superflot havudsigt og er udstyret med et fint tekøkken og stue. Du får også et lækkert poolområde (hvor du også kan nyde den skønne udsigt!) og gratis wi-fi.

  Prisen for en lejlighed i en hel uge (med plads til 2 voksne og 2 børn) er 2.033 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.017 kr. pr. person.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Madeira, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet billige fly til Madeira hos Spies og Bravotours.

  Hvis du kan rejse allerede i morgen, kan du fra Billund få billetter til bare 498 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan dog også finde billetter fra København til 999 kr. pr. person både mandag den 07.05. og mandag den 14.05. Alle rejserne har 1 uges varighed.

  I eksemplet her har jeg taget udgangspunkt i billetterne fra København den 07.05. til 999 kr. pr. person (1.998 kr. i alt). Her flyver du med Spies, hvilket betyder, at du har 6 kg håndbagage inkluderet i prisen. Hvis du synes, at det lige er i underkanten, kan du tilkøbe 14 kg indchecket bagage tur/retur for 300 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Buslinje 53 kører direkte fra lufthavnen til byen Caniço, hvor hotellet ligger. Turen tager ikke mere end 27 minutter og koster omkring 30 kr.

   

  Lejebil

  Madeira er en fantastisk ø at udforske i bil, så jeg vil klart anbefale jer at leje sådan én – især når det kan gøres så billigt, som tilfældet er her. På skyscanner.dk kan I nemlig for ca. 333 kr. pr. person leje en bil en hel uge.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Smukke Madeira: 1 uge på et lækkert lejlighedshotel med fantastisk udsigt til kun 2.016 kr. inkl. fly

  1. Annette says:

   Hvad med uge 27-28 eller 36
   Vh Annette

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Annette 🙂

    Dette var nogle afbudsfly, som jeg fandt. I uge 27-28 koster de fly over 4.000 kr. og i 36 ca. 2.999 kr. Du kan evt. vente og se, hvor billige afbudsbilletterne bliver, når vi nærmer os 😉

  se fly se hotel