• 25 jun 2020

  Skræddersyet getaway i Danmark: med overnatning, morgenmad og en aktivitet til kun 499 kr.

  I dag er jeg faldet over et rigtig vildt tilbud – både hvad angår pris og indholdet af selve tilbuddet. Lige nu kan du nemlig få et skræddersyet (weekend)ophold i Danmark med både overnatning på et hotel, morgenmad og en aktivitet til kun 499 kr. pr. person!

  Lyder det ikke helt fantastisk? Og hvis der er en sommer, hvor man skal prøve sådan en tur, så er det vist lige præcis denne!

  Skræddersyet getaway i Danmark
  juni til december
  499 kr.
  Tummerum tilbud
  kr.

   

   

  Virksomheden bag denne tur er Tummerum.dk, og deres koncept er lige så nemt, som det er genialt. Inde på deres hjemmeside udfylder du en formular, hvor du bliver adspurgt om dine interesser, tidligere ture i Danmark, ønsker osv. Og ud fra disse oplysninger skræddersyr de en personlig surprise-getaway, hvor destinationen er en overraskelse. Samtidig krydrer de opholdet med en personlig oplevelse, som de har nøje udvalgt til dig og din rejsepartner.

   

  Efter par dage før afrejsen får man så sin ”rejsepakke” på mailen med alle oplysninger om turen.

   

  Med i pakken er der altid et hotelophold, morgenmad og en aktivitet, som kan være alt fra action til afslapning, natur, kultur eller gastronomi – men altid afstemt efter præcis dine interesser og ønsker.

  Og nu det allervildeste: det hele koster lige nu kun 998 kr., dvs. kun 499 kr. pr. person ved en rejse for 2! Som jeg helt ærligt synes er en vild pris, når man tænker på alt det, man får.

   

  Så: hvis du har planer om en lille tur i Danmark denne sommer, men ikke helt ved, hvor turen skal gå hen, så er dette tilbud som lavet til dig!

   

  Transport er ikke inkluderet i prisen, men alle ophold finder sted i Danmark og man har mulighed at angive, hvor langt man er villigt til at rejse eller, hvilken del af Danmark man vil rejse til.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Skræddersyet getaway i Danmark: med overnatning, morgenmad og en aktivitet til kun 499 kr.

  1. Johanna says:

   Hallo

  Se tilbud her