• 19 dec 2016

  Skiferie i Østrig: 5 eller 7 dage i Tyrol med dejligt hotel, liftkort, drikkevarer og wellness

  rsz_shutterstock_449793424

  Glæder du dig også til skiferien? Den begynder at nærme sig, og her har jeg fundet en af de absolut ideelle af slagsen! Du bor på Hotel Stangl i Tyrol ca. 10 km fra pisterne i Glungezer, og under opholdet står den på helpension med drikkevarer og forkælelse i hotellets wellnessområde. Liftkort er naturligvis også inkluderet, så pak hue og handsker, og sus afsted til tyrolerstemning og masser af vintersjov!

  Vælg mellem 5 og 7 overnatninger på Hotel Stangl ved Tyrols hvide skråninger, og uanset opholdets længde får du helpension med drikkevarer, wellness og liftkort med i prisen.

  Travelbird.dk har jeg fundet et super tilbud, hvis du gerne vil på skiferie. Du kan komme af sted med 5 eller 7 overnatninger til kun 1.659 kr. Det hyggelige og 3-stjernede tyrolerhotel Stangl er beliggende i byen Thaur ved bjergkæden Nordkette. Hotellet har restaurant, reception, lobby med opholdsområde, en ølhave og en udendørs legeplads til ungerne. Gæster har gratis adgang til wellnessområdet, der bl.a. har sauna og dampbad. Det er billigst at komme afsted i marts, hvor det koster 1.659 kr., men der findes også billige afgange i januar f.eks. fra 08. til d.13. janaur til kun 1.959 kr. I februar er prisen højere men det er stadig et godt tilbud når man overvejer, at det er midt i højsæsonen.

  zz2016-12-19-20-48-19SE TILBUD HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Skiferie i Østrig: 5 eller 7 dage i Tyrol med dejligt hotel, liftkort, drikkevarer og wellness

  1. Morten Mikkelsen says:

   Hvad koster det i uge 4 for 2 personer? 

   Mvh Morten

   [email protected]