Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.035 kr.
Nebelhornbahn-Oberstdorf-Tyskland-banner
Weekendophold

Skiferie i Tyskland: Forlænget weekend i Oberstdorf fra kun 1.035 kr. p.p. inkl. fly og lejlighed

Weekendophold |

Skiferie i Tyskland: Forlænget weekend i Oberstdorf fra kun 1.035 kr. p.p. inkl. fly og lejlighed

Trænger du til en lille skiweekend med fuld fart over feltet? Så har jeg i dag fundet en herlig forlænget weekend ned til De Bayerske Alper! I det allersydligste Tyskland, lige før du ramler ind i Østrig, ligger byen Oberstdorf. Udover at være kendt som Tysklands sydligste by er Obertsdorf også kendt som en ægte natur- og skidestination. Floder, skove, bjergsøer og de imponerende Alper danner de mest naturskønne rammer, du kan forestille dig – og med over 2.200 m.o.h. er der også i det tidlige forår rigtig fine sneforhold. Så hvis du elsker vandreture i naturen eller sneklædte alpepister, så går du ikke galt i byen med en tur til Oberstdorf – der er en oplagt destination til en billig skiferie i Tyskland!

Skirejse til Tyskland

marts og april

fra

1.035 kr.

Billund (eller København) ✈ Memmingen

Fly til Memmingen

44 kr.

Overnatning i Oberstdorf

991 kr.

Hotel

991 kr.

Fly

44 kr.

Total (pr. person):

1.035 kr.

Skiferie i Tyskland – Fly

Første punkt på dagsordenen er transporten derned. Har du selv skiudstyr, og har du ikke noget imod en halvlang køretur, kan du sagtens køre til det sydlige Tyskland.

Det er dog også usædvanligt billigt at flyve til Sydtyskland i øjeblikket. Ryanair har nemlig åbnet en rute fra Billund til Memmingen (ca. 100 km vest for München).

Fra marts til oktober er der direkte afgange alle lørdage og tirsdage, og prisniveauet er lavt. Meget lavt!

I øjeblikket kan du finde tur/retur-billetter til under 150 kr. på stort set alle afgange frem til juli. Og selv i påsken og skolernes sommerferie kommer du sjældent til at betale mere end 400-500 kr.

I flyboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet billetter fra lørdag den 26. marts til tirsdag den 29. marts. På disse datoer koster billetterne kun 44 kr.

OBS: Vil du gerne flyve fra København, kan du alternativt booke fly til München (afgange alle ugens dage).

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Billige rejsedage

  • Alle lørdage og tirsdage fra marts til oktober

Skiferie i Tyskland – Overnatning

Oberstdorf er ikke verdens største by. Men i området omkring byen finder du et fint udvalg af hoteller, alpehytter og andre overnatningssteder.

I hotelboksen ovenfor linker jeg til en overordnet søgning i Oberstdorf på datoerne 26.03. – 29.03. Her har jeg taget udgangspunkt i ferielejligheden ved navn Dodel. Der er dog kun et enkelt ledigt værelse på disse datoer, men skulle det blive udsolgt, har du heldigvis en masse andre muligheder at vælge imellem.

Dodel er en traditionel Ferienwohnung, som man kender dem fra alperegionen. Du får en lejlighed med eget badeværelse, et lille køkken og et soveværelse. Skipisterne ved Nebelhornbahn ligger desuden kun 800 meter fra Dodel.

Prisen for et topersoners ophold fra den 26. marts til den 29. marts er i alt 1.981 kr. Det svarer således kun til 991 kr. pr. person.

Vil du gerne sondere terrænet yderligere for gode tilbud på skiferier, kan du kigge forbi min side om skirejser 😉

Ift. transport mellem Memmingen og Oberstdorf kan du naturligvis godt vælge at leje en bil.

Men det er skam også muligt at tage toget. På Deutsche Bahn’s hjemmeside kan du booke en togbillet – du skal blot indtaste hhv. Memmingen og Oberstdorf i fra- og til-feltet.

De fleste afgange kræver ingen omstigninger, og der kører tog hver time fra Memmingens togstation (ca. 20 min i bus fra Memmingen lufthavn) turen tager ca. 1 time og 15 minutter. Priserne for billetter ligger omkring 18 euro 🙂

Skiferie i Tyskland – Praktisk info

Skiløjperne ved Oberstdorf ligger i over 2.200 meters højde, og derfor er der i marts stadig rigtig fine sneforhold.

Lige nu ligger der f.eks. lige omkring 150 cm sne. Du kan holde dig opdateret om sneforholdene på www.ok-bergbahnen.com.

Liftkort for hele regionen koster 91 euro for voksne (2 dage) og 37,50 euro for børn. Du kan få det fulde overblik over priserne på www.ok-bergbahnen.com.

Skiferie i Tyskland

Skiferie i Tyskland

Skiferie i Tyskland

Skiferie i Tyskland

Corona

Danmark (inkl. Færøerne og Grønland) regnes ikke længere som et højrisikoland. Og det gør indrejse til Tyskland markant nemmere.

Er du vaccineret og/eller tidligere smittet, frafalder alle hidtidige indrejsekrav. Den digitale einreiseanmeldung (indrejseformular) skal heller ikke længere udfyldes.

Ikke-vaccinerede, som heller ikke er immune, skal dog fortsat medbringe en negativ coronatest  – enten PCR- eller kviktest (maks. 48 timer gammel).

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Skiferie i Tyskland: Forlænget weekend i Oberstdorf fra kun 1.035 kr. p.p. inkl. fly og lejlighedSkiferie i Tyskland: Forlænget weekend i Oberstdorf fra kun 1.035 kr. p.p. inkl. fly og lejlighed

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud