• 09 okt 2015

  Shopping-tur til Hamborg: 3 dage på et lækkert 4* hotel inkl. morgenmad til kun 569 kr.

  Speicherstadt Panorama

  Denne gamle hansestad byder ikke kun på en smuk havn, 2500 broer og lækre madoplevelser. Byen er også en ideel destination for dig, som elsker at shoppe. Juleshopping, januarsudsalg… der er altid en god grund til at snuppe en tur til Hamborg uanset årstid. Det er intet under, at Tysklands andenstørste by er en af de mest populære shoppingdestinationer for danskere. Hamborg er enhver shopaholics paradis!

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en tur til Hamborg.

  travelbird.dk kan du lige nu booke det lækre 4* Hotel Panorama Hamburg-Billstedt (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 569 kr. pr. person inkl. velkomstdrink og morgenmad. Hotellet ligger i den østlige del af Hamborg i Billstedt-distriktet kun 6 minutters gang fra metroen. Hotel Panorama Hamburg-Billstedt er indrettet i en charmerende, klassisk stil og det hjælpsomme personale giver det en hyggelig og hjemlig atmosfære. Hotellet har døgnåben reception og bagageopbevaring, og så kan I nyde en lækker morgenmad, inden I begiver jer ud i den spændende by!

  Hamb

  BOOK HOTELLET HER

  Du kan booke hotellet fra oktober 2015 til marts 2016.

   

  Hvordan kommer man til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil. Alternativt kan man tage bussen, fra Aarhus kan du få tur/retur-billetterne fra 300 kr. med busselskabet Abildskou. Fra København kan du rejse med FlixBus til kun 328 kr. Der findes også billige flybilletter til Hamborg. F.eks. med EasyJet til 330 kr. tur/retur.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *