• 26 nov 2018

  Miniferie med tapas og shopping: 3 nætter på et lækkert 4* hotel i Sevilla til kun 766 kr. inkl. fly

  Hola! Hvis du er frisk på en forlænget weekend i et varmere klima – uden at skulle flyve til Langbortistan – så er lune Sevilla lige sagen! Faktisk er regionen omkring Sevilla den varmeste i hele Europa, så selv henover vinteren kan du finde dejlig lune (og nogle gange helt sommerlige) temperaturer. Samtidig er Sevilla en af Spaniens fremadstormende destinationer, der vil forføre dig med sin andalusiske kultur, lækre spanske tapas-retter og flotte historiske arkitektur!

  Forlænget weekend i Sevilla
  december - marts 2019
  766 kr.
  København
  Sevilla
  Hotel i Sevilla
  f.eks. 4* Hesperia Sevilla
  620 kr.
  Billige fly til Sevilla
  Hotel
  620 kr.
  Fly
  146 kr.
  Total (pr.person)
  766 kr.

  Hotel i Sevilla

  At rejse uden for højsæsonen har den store fordel, at du ofte kan finde rigtig gode hoteltilbud. Og sådan et har jeg fundet her i form af det 4* Hesperia Sevilla (4 ud af 5 på TripAdvisor). Med dette hotel får du en skøn placering tæt på Sevillas historiske bydmidte – og du er tæt på både seværdigheder og offentlig transport. Hotellet har fitnesscenter, gratis WiFi og der er også en spa-afdeling (mod ekstra betaling).

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 1.240 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 620 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Billige fly til Sevilla

  Fra december til marts 2019 kan du booke billige fly fra København til Sevilla. Du flyver med Ryanair, og billetterne koster mellem 146-384 kr. Jeg har f.eks. fundet en forlænget weekend fra lørdag den 26.01. til tirsdag den 29.01. til kun 146 kr. Ryanair flyver mellem København og Sevilla 2 gange om ugen (tirsdag og lørdag), så du kan også sagtens lave en rejse på en uge eller længere. Vil du afsted i vinterferien (uge 7), kan du f.eks. tage afsted d. 09.02. – 12.02. til 436 kr.

   

  På grund af nye bagageregler hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 26.01. – 29.01. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 15.12. – 18.12.
  • 08.01. – 12.01.
  • 12.01. – 15.01.
  • 19.01. – 22.01.
  • 02.02. – 05.02.
  • 19.02. – 23.02. – i vinterferien (uge 8)
  • 02.03. – 05.03.
  • 09.03. – 12.03.
  • 12.03. – 16.03.
  • 23.03. – 26.03.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Sevilla Lufthavn ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla. Det er dog både nemt og billigt at tage bussen ind til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og Sevilla by. Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. Turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafikken, og en enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.). Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på Sevilla Lufthavns hjemmeside.

   

  Hvis du vil til hotellet, kan du tage bussen (nr. 22) fra Sevilla Este til Eduardo Dato og derfra har du 350 meter til hotellet. Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa, der er ca. 10 km mellem lufthavnen og hotellet.

   

  Rejseinspiration

  Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forsinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas’ (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser det imponerende ud! (Udsigten derfra skulle være helt fantastisk!).

   

  Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO’s verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

   

  Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

  Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Sevilla, bør du smutte forbi Lonely Plantes hjememside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel