• 09 apr 2019

  Miniferie med tapas og shopping: 3 nætter på et lækkert 4* hotel i Sevilla til kun 1.175 kr. inkl. fly

  Hola! Hvis du er frisk på en forlænget weekend i et varmere klima – uden at skulle flyve til Langbortistan – så er varme Sevilla lige sagen! Faktisk er regionen omkring Sevilla den varmeste i hele Europa, så selv henover vinteren kan du finde dejlig lune temperaturer. Derfor kan nok forestille dig, at måneder som maj og juni er superlækre! Samtidig er Sevilla en af Spaniens fremadstormende destinationer, der i stigende grad forfører flere og flere turister med sin andalusiske kultur, lækre spanske tapas-retter og historiske arkitektur!

  Forlænget weekend i Sevilla
  april - oktober
  1.175 kr.
  København og Hamborg
  Sevilla
  Hotel i Sevilla
  f.eks. det anmelderroste 4* Hotel AC Sevilla Torneao
  838 kr.
  Hotel
  838 kr.
  Fly
  337 kr.
  Total (pr.person)
  1.175 kr.

  Hotel i Sevilla

  I Sevilla har jeg denne gang fundet et godt tilbud på det anmelderroste 4* Marriott-hotel AC Sevilla Torneo. Hotellet ligger i den nordlige del af Sevilla, men heller ikke længere væk end at du på ca. 18 minutter kan gå til f.eks. Basílica de la Macarena (og du kan faktisk gå helt til Sevilla Palads på kun 40 minutter). Gider du ikke at gå, findes der heldigvis også busser i Sevilla – og du finder et stoppested med ruter direkte ind til centrum tæt ved hotellet.

   

  AC Sevilla Torneo er blevet anmeldt af en håndfuld danskere, der alle har været meget tilfredse med deres ophold på hotellet. Det bliver generelt beskrevet som et moderne hotel med et højt serviceniveau og en skøn atmosfære.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra lørdag den 1. juni til tirsdag den 4. juni til 1.675 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 838 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold svinger i skrivende stund mellem 550 til 750 kr. pr. nat i både maj og juni. I juli er hotellet faktisk billigere.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Sevilla

  Fly til Andalusiens hovedstad er klart billigst fra København, hvor Ryanair hver tirsdag og lørdag har direkte afgange.

   

  Som nævnt ovenfor, har jeg i dette eksempel taget udgangspunkt i datoerne fra lørdag den 1. juni til tirsdag den 4. juni, hvor billetter kun koster 337 kr. Billetterne er i skrivende stund billigst fra slut-april til og med juni, men selv i skolernes sommerferie kan du finde dem ned til ca. 800 kr. Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige afgange fra Jylland, men fra Hamborg kan du også på tirsdage og lørdage finde direkte billetter fra lidt under 400 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 01.06. – 04.06. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.04. – 30.04. – WE
  • 30.04. – 07.05.
  • 07.05. – 11.05.
  • 11.05. – 14.05. – WE
  • 14.05. – 18.05.
  • 18.05. – 21.05. – WE
  • 21.05. – 25.05.
  • 25.05. – 28.05. – WE
  • 01.06. – 04.06.
  • 01.06. – 08.06.
  • 04.06. – 08.06.
  • 08.06. – 11.06.
  • 30.07. – 06.08.
  • 03.08. – 10.08.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Sevilla Lufthavn ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla. Det er dog både nemt og billigt at tage bussen ind til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og Sevilla by. Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. Turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafikken, og en enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.). Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på Sevilla Lufthavns hjemmeside.

   

   

  Rejseinspiration

  Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forsinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas’ (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser det imponerende ud! (Udsigten derfra skulle være helt fantastisk!).

   

  Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO’s verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

   

  Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

  Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Sevilla, bør du smutte forbi Lonely Plantes hjememside.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel