07 nov 2018

Miniferie med tapas og shopping: 3 nætter på et lækkert 4* hotel i Sevilla til kun 742 kr. inkl. fly

Hola! Hvis du er frisk på en forlænget weekend i et varmere klima – uden at skulle flyve til Langbortistan – så er lune Sevilla lige sagen! Faktisk er regionen omkring Sevilla den varmeste i hele Europa, så selv henover vinteren kan du finde dejligt lune (og nogle gange helt sommerlige) temperaturer. Samtidig er Sevilla en af Spaniens fremadstormende destinationer, der vil forføre dig med sin andalusiske kultur, lækre spanske tapas-retter og flotte historiske arkitektur!

Forlænget weekend i Sevilla
november - januar
742 kr.
København
Sevilla
Hotel i Sevilla
f.eks. det 4* Novotel Sevilla
596 kr.
Billige fly til Sevilla
146 kr.
Hotel
596 kr.
Fly
146 kr.
Total (pr.person)
742 kr.

Hotel i Sevilla

At rejse uden for højsæsonen har den store fordel, at du ofte kan finde rigtig gode hoteltilbud. Og sådan et har jeg fundet her i form af det 4* Novotel Sevilla (4 ud af 5 på TripAdvisor).

 

Hotellet ligger helt centralt i Sevilla – med byens berømte fodboldstadion Ramón Sánchez-Pizjuán som mærmeste nabo. Hotellet er også nabo til shoppingcentret Nervion Plaza, der bl.a. har H&M-, MANGO- og Zara-butikker. Så uanset om du er mest til shopping eller fodbold, er du godt dækket ind! Herudover har du kun 15 minutter til fods ind til Sevillas fantastiske gamle bydel – så beliggenheden får altså topkarakter herfra!

 

Novotel Sevilla byder også på en flot tagterrasse med en lille pool (sæsonåben) og en flot udsigt over byen, og værelserne er alle udstyret med aircondition og wi-fi.

 

Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 1.192 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 596 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Sevilla, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

 

 

Billige fly til Sevilla

Fra november til januar kan du booke billige fly fra København til Sevilla. Du flyver med Ryanair, og billetterne koster mellem ca. 150 og 350 kr. Jeg har f.eks. fundet en forlænget weekend fra lørdag den 19.01. til tirsdag den 22.01. til kun 146 kr. Ryanair flyver mellem København og Sevilla 2 gange om ugen (tirsdag og lørdag), så du kan også sagtens lave en rejse på en uge eller længere.

 

På grund af nye bagageregler hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej.

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 19.01. – 21.01. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

 

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.11. – 20.11.
  • 24.11. – 27.11.
  • 01.12. – 08.12.
  • 04.12. – 08.12.
  • 15.12. – 18.12.
  • 12.01. – 15.01.
  • 19.01. – 22.01.
  • 26.01. – 29.01.
  • Og flere

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Sevilla Lufthavn ligger ca. 10 km nordøst for Sevilla. Det er dog både nemt og billigt at tage bussen ind til centrum. Der er nemlig en dedikeret busrute (linje EA), der kører mellem lufthavnen og Sevilla by. Busstoppestedet finder du lige uden for lufthavnsterminalen, og du kan købe billetter direkte hos chaufføren. Turen tager ca. 30 minutter afhængig af trafikken, og en enkeltbillet koster 4 euro (ca. 30 kr.).

 

Du kan læse mere om transporten til og fra lufthavnen på Sevilla Lufthavns hjemmeside.

 

 

Rejseinspiration

Metropol Parasol, eftersigende den største trækonstruktion i verden, blev færdigbygget i 2011 og er i dag et ikonisk vartegn for Sevilla. Konstruktionen delte dog vandene blandt Sevillas lokalbefolkning – den var nemlig både dyr at finansiere, og byggeriet blev forskinket. Men nu står den der og kaldes ‘las setas' (svampen) af de lokale. Og nøj, hvor ser den imponerende ud! (Udsigten derfra skulle være helt fantastisk!).

 

Sevilla Palads (Real Alcazar) er på UNESCO's verdensarvsliste – og med god grund. Byggeriet af paladset påbegyndte helt tilbage i år 1181 og stod på i over 500 år. Er du historie- eller arkitekturinteresseret, er dette et must-see! Og hvis du har set Game of Thrones, vil paladset nok også virke en smule bekendt – en del af den populære serie er nemlig filmet her.

 

Elsker du mad, og tapas i særdeleshed, bør du helt sikkert tage på en tapas-bar-crawl! Ligesom vi herhjemme tager på pub crawl, kan du i Sevilla tage fra den ene lækre tapas-bar til den næste. Undervejs vil du kunne smage en perlerække af fantastiske spanske tapas-retter – lyder det ikke bare lækkert?

Vil du gerne læse mere om, hvad du kan opleve i Sevilla, bør du smutte forbi Lonely Plantes hjememside.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

se fly se hotel