14 sep 2018

Sensommer på Zakynthos: 1 uge på et charmerende hotel tæt på stranden til kun 1.033 kr. inkl. fly

Vi kan lige så godt se det i øjnene. Den danske sommer 2018 er et overstået kapitel (i øvrigt en sommer vi sent vil glemme!). Savner du allerede solen og sommertemperaturerne, så er da heldigt, at vi kan søge tilflugt i det græske øhav. F.eks. har jeg i dag fundet en superbillig rejse i sol- og strandkategorien til ø-perlen Zakynthos. Her vil du uden tvivl kunne få bugt med dine solabstinenser! Så pak tasken, og nyd en lækker uge i det varme, græske middelhavsklima!

Græsk strandferie på Zakynthos
september
1.033 kr.
København
Zakynthos
Hotel på Zakynthos
f.eks. det anmelderroste Vanessa Hotel
635 kr.
Billige fly til Zakynthos
inkl. 5 kg håndbagage
398 kr.
Hotel
635 kr.
Fly
398 kr.
Total (pr.person)
1.033 kr.

Hotel på Zakynthos

Med en skøn beliggenhed en kort gåtur fra stranden er det charmerende Vanessa Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) et godt valg til en strandferie. Det hyggelige hotel har en indbydende have og et flot poolområde med terrasse, liggestole og en snackbar. Værelserne på Vanessa Hotel er alle udstyret med wi-fi og aircondition og byder på en balkon med udsigt.

 

Prisen for en studiolejlighed i en hel uge er 1.269 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 635 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zakynthos, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

 

 

Billige fly til Zakynthos

Som du kan se ovenfor, kan du lige nu finde to superbillige flybilletter fra København til Zakynthos. Det er billetter i lastminute-kategorien, da det drejer sig om afgange fra den 19.09. – 26.09. til 448 kr. pr. person og fra den 26.09. – 03.10. til 398 kr. pr. person. I denne artikel har jeg brugt de sidstnævnte billetter som eksempel. I begge tilfælde flyver du med TUI, hvor du har 5 kg håndbagage inkluderet i billetten. Vil du gerne have indchecket bagage med, koster det 400 kr. tur/retur.

 

 

Transport til/fra lufthavnen

Lufthavnen ligger ganske tæt på Kalamaki, så du kan sagtens gå til hotellet. Det er endda helt gratis! Og hvis ikke du orker at gå, vil det uden tvivl være billigt at splejse om en taxi.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

se fly se hotel