• 25 sep 2018

  Afslapning på Zakynthos: 1 uge på et anmelderrost 3* hotel til kun 1.314 kr. inkl. fly og morgenmad

  Vi kan lige så godt se det i øjnene. Den danske sommer 2018 er et overstået kapitel (i øvrigt en sommer vi sent vil glemme!). Savner du allerede solen og sommertemperaturerne, så er da heldigt, at du kan søge tilflugt i det græske øhav. F.eks. har jeg i dag fundet en superbillig rejse i sol- og strandkategorien til ø-perlen Zakynthos. Her vil du uden tvivl kunne få bugt med dine solabstinenser! Så pak tasken, og nyd en lækker uge i det varme, græske middelhavsklima!

  Græsk strandferie på Zakynthos
  september - oktober
  1.314 kr.
  København
  Zakynthos
  Hotel på Zakynthos
  f.eks. det anmelderroste Contessa Hotel
  816 kr.
  Hotel
  816 kr.
  Fly
  498 kr.
  Total (pr.person)
  1.314 kr.

  Hotel på Zakynthos

  Der er super mange skønne hoteller på Zakynthos. Jeg har f.eks. fundet det 3* Contessa Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Her får du et skønt hotel med et lækkert poolområde med plads til afslapning. Hotellet har også bordtennis, spillelokale, legeplads og børnepool. Hvis du er til strand, så har du kun 250 meter til du kan dyppe tæerne i havet. Du er også super tæt på Argasi centrum og har kun 3 km til Zakynthos havn.

   

  Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 1.632 kr. inkl. morgenmad, dvs. 816 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zakynthos, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Zakynthos

  Som du kan se ovenfor, kan du lige nu finde to superbillige flybilletter fra København til Zakynthos. Det er billetter i lastminute-kategorien, da det drejer sig om afgange fra den 26.09. – 03.10. til 398 kr. pr. person og fra den 03.10. – 10.10. til 498 kr. pr. person. Du kan også rejse d. 10.10. – 17.10. til 848 kr. – så får du mulighed for at bruge lidt af efterårsferien på dejlige Zakynthos. Du flyver med TUI, hvor du har 5 kg håndbagage inkluderet i billetten. Vil du gerne have indchecket bagage med, koster det 400 kr. tur/retur.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er under 6 km fra lufthavnen til hotellet, så det hurtigste og nemmeste vil være at tage en taxa. Det tager under 10 minutter og koster ca. 110-140 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel