• 28 aug 2018

  Sensommer på Zakynthos: 1 uge med fly og hotel til kun 1.432 kr.

  Zakynthos er lidt af et paradis. Den græske ø i Det Ioniske Hav har hele pakken – et lækkert, subtropisk middelhavsklima, billedskønne sandstrande og en fejende flot natur. Derfor er det ikke noget stort mysterium, at Zakynthos er en af Grækenlands absolut mest eftertragtede øer (i et ellers meget konkurrencedygtigt felt!). I dag har jeg så fundet et par billige lastminute-billetter, du kan kombinere med et billigt, charmerende hotel. Og vupti, så har du dig en billig ferie til Zakynthos!

  Billig solferie til Zakynthos
  september
  1.432 kr.
  København
  Zakynthos
  Hotel på Zakynthos
  f.eks. det hyggelige Antonio Studios
  784 kr.
  Billige fly til Zakynthos
  inkl. 5 kg håndbagage
  648 kr.
  Hotel
  784 kr.
  Fly
  648 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.432 kr.

  Hotel på Zakynthos

  Hoteller på Zakynthos kan godt være en smule pebret. Men jeg har faktisk fundet det fine, budgetvenlige Antonio Studios (4 ud af 5 på TripAdvisor) til en god pris. Hotellet ligger i den hyggelige by Alykanas, hvor du både finder butikker og restauranter. Herudover har du kun ca. 12 minutters gang ned til byens lækre sandstrand. Du kan selvfølgelig også altid vælge at tage en dukkert i hotellets swimmingpool. Alle hotellets lejligheder er enkelt indrettet og har eget badeværelse med bruser.

   

  Prisen for en studiolejlighed i en hel uge er 1.568 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 784 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zakynthos, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Zakynthos

  Lige nu kan du finde to superbillige flybilletter fra København til Zakynthos. Det er billetter i lastminute-kategorien, da det drejer sig om afgange fra den 05.09. – 12.09. til 398 kr. og fra den 12.09. – 19.09. til 648 kr. Ovenfor har jeg brugt de sidstnævnte billetter som eksempel. I begge tilfælde flyver du med TUI, hvor du har 5 kg håndbagage inkluderet i billetten. Vil du gerne have indchecket bagage med, koster det 400 kr. tur/retur.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger som sagt i Alykanas. Derfor kan du enten tage en taxi (ca. en 17 minutters køretur og omkring 100 kr. pr. person), eller du kan tage bussen ind til Zakynthos by og derfra videre til Alykanas. Hver busbillet koster 1,80 euro (ca. 13 kr.), så bus er uden tvivl den billigste løsning.

   

  Alternativt kan du også leje en bil til 418 kr. pr. person – så kan du nemt og bekvemt komme ud og opleve Zakynthos under hele rejsen!

   

  Bilen nedenfor får en 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  418 kr.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel