• 13 dec 2017

  Europas mest luksuriøse spa: 2-dages spaophold på Falkenberg Strandbad til kun 349 kr. inkl. spa-adgang og morgenmad

  Mangler du stadig en julegaveidé til en du holder af? Eller trænger du simpelthen til lidt selvforkælelse og komme helt væk fra hverdagens stress og jag? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig! Lige nu kan du nemlig få et vildt tilbud til “Europas mest luksuriøse spa”. Turen går til Sydsverige til Falkenberg Strandhotel, som i år blev tildelt denne prestigefyldte pris af rejsetesterne hos World Luxury Awards. Så pak din taske og nyd et par dage lige ud til vandet i naturområdet Halland og forkæl dig selv i det store og luksuriøse spaområde!

  Europas bedste spa-resort
  januar - marts
  349 kr.
  Falkenberg Strandbad
  inkl. adgang til spa og morgenmad
  349 kr.

  Jeg har fundet det afsindigt lækre spa-ophold til 4* Falkenberg Strandbad (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) på travelbird.dk. Hotellet har faktisk samme ejere som det velkendte Ystad Saltsjöbad – så de to spa-hoteller arbejder ud fra de samme værdier og minder meget om hinanden.

  Falkenberg Strandbad ligger helt ud til sandstrand og hav, og der er gratis wifi og parkering på hotellet. Værelserne er moderne indrettet og emmer af ro og afslapning. Og så er der selvfølgelig det elegante spa-området, hvor du får luksus for alle pengene!

  Med tilbuddet her koster et 2-dages ophold (dvs. 1 overnatning) til kun 698 kr. inkl. spa-adgang og morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 349 kr. pr. person! Er en enkelt overnatning i underkanten, kan du også bestille 2 eller 3 overnatninger fra hhv. 699 kr. pr. person og 1.049 kr. pr. person. Du kan finde datoer fra december til marts, og vær forberedt på, at de ryger hurtigt! Der findes masser af datoer (også i weekenderne og i f.eks. vinterferien). Men som altid med sådan nogle tilbud skal man være hurtig for at få de bedste datoer.

  Som altid med Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Hvordan kommer jeg til Falkenberg Strandbad

  Hotellet ligger ca. en 2 timers køretur fra København. Kommer du fra Jylland kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg og derfra er det mindre end en time til Falkenberg. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så er det også muligt at tage et tog fra f.eks. København til Falkenberg Station og det samme fra Göteborg.

  Fra Københavns hovedbanegård kan du tage toget direkte til Falkenberg. Turen tager ca. 2,5 timer. Og jeg vil helt klart anbefale at booke sine billetter hos sj.se fremfor DSB. Det plejer at være billigere og meget nemmere!

  Fra Gøteborg kan du også tage toget direkte til Falkenberg. Her tager det kun 50 minutter. Kommer du fra Nordsjælland kan du overveje om du skal tage færgen til Helsingborg og derfra videre til Falkenberg. Det tager ca. 1 time fra Helsingborg til Falkenberg.

   

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Europas mest luksuriøse spa: 2-dages spaophold på Falkenberg Strandbad til kun 349 kr. inkl. spa-adgang og morgenmad

  1. Døndu says:

   Hvad med
   Børn? Må
   Man have dem med og hvad tager de for dem?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Døndu 🙂

    Inde på travelbirds hjemmside kan du scrolle ned. Der kommer et afsnit, som hedder “vigtig information”. Her står der bl.a. at:

    Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
    Børn mellem 0-4 år: overnatter gratis
    Børn mellem 5-16 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

    Du bør dog være opmærksom på, at spaområderne har en aldersgrænse på 16 år.