• 09 sep 2016

  Santorini: 4-dage-weekend med hotel og fly til kun 1.744 kr. – eller 8 dage til kun 2.514 kr.

  rsz_shutterstock_132953783

  I dag har jeg fundet en dejlig eferårstur til én af de smukkeste græske øer. Her bliver du mødt med lækre sandstrande, spektakulære landskaber og smukke og maleriske små byer, med de karakteristiske hvidkalkede huse og blå tage. Øen er billedskøn og topper med god grund også listen over de mest fotograferede græske øer. Jeg snakker selvfølgelig om den lille smukke perle af en vulkanø midt i det græske øhav, Santorini. Snyd ikke dig selv for en tur til Thira, den største by på øen. Her kan du opleve den ægte græske stemning i en dejlig kombination med butikker, restauranter og hvad man eller har brug for. Trods titlen som øens største by, kan du gå tværs igennem den brostensbelagte by på en halv time og slutte turen af, med en dejlig frokost på en af de mange taverner ved havnen Ormos.

  Det er ikke uden grund at TripAdvisor har Santorini som nummer 2 på deres liste over verdens smukkeste øer.

  Santorini i september og oktober, som faktisk er en af de bedste tider at besøge øen – på det tidspunkt er der ikke overfyldt med mennesker og der er en dejlig temperatur på ca. 22 grader.

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* hotel Porto Castello (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 549 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for to. Hotellet har en super beliggenhed kun 50 meter fra stranden og kun 1,5 km fra Santorinis mest kendte by, Fira, hvor der køres en gratis shuttlebus til. Porto Castello byder på en udendørs pool, møbleret terrasse til solbadning samt poolbar. Værelserne på Porto Castello er bygget i traditionel kykladisk stil og har alle balkon samt udsigt over havet eller omgivelserne. Samtlige værelser har desuden aircondition, satellit-tv, telefon, køleskab samt eget badeværelse. Selvom hotellet ikke får 4 ud af 5 på TripAdvisor, som mange de andre hoteller jeg finder, vil jeg anbefale dette sted, fordi man bor tæt på strand og byen Fira.

  2016-09-09-10_32_02-captureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse (2 personer)

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller på Santorini. Så hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller kan du få et overblik her. F.eks. det lækre Hotel Kalisperis (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”)

  2016-09-09-10_30_02-captureHOTELLER PÅ SANTORINI

   

   

  Fly

  På momondo.dk har jeg fundet meget billige fly til Santorini. Der findes et par muligheder:

  1 uge

  Med PrimeraAir kan du komme til Santorini til kun 1.790 kr. med afgang fra Billund. Flyet ”holder” i København i 30 minutter for at hente passagerer fra som vil flyve fra København. Hvis du vil flyve fra København koster turen 1.990 kr. – men OBS! du kan ikke bare købe billetterne med afgang fra Billund og bare ”hoppe på” i København.

  2016-09-09-10_34_01-captureSE FLYTILBUD HER

  Rejsedatoer

  • 13.09. – 20.09.
  • 20.09. – 27.09.
  • 27.09. – 04.10.
  • andre til flere penge

   

  4-dage-weekend (24.09. – 27.09.)

  Hvis du vil på en 4-dage-weekendtur skal du booke 2 billetter.

  På momondo.dk kan du lige nu få billetter fra København til Santorini til kun 498 kr. med afgang d. 24.09.

  2016-09-09-10_34_50-captureSE FLYTILBUD HER

  På vejen tilbage kan du bruge de billige PrimeraAir billetter, som jeg har skrevet om før. Returbilletten koster kun 895 kr. Så alt i alt betaler du 1.393 kr. Og som du kan se er det meget gode rejsetidspunkter, så du rent faktiskt får 4 hele dage på Santorini!

  2016-09-09-10_35_16-captureSE FLYTILBUD HER


  Hos PrimeraAir og SAS er der kun håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med skal du betale lidt oveni

   

  1 uge

  Hotel

  724 kr.

  Fly

  1.790 kr.

  TOTAL (pr. person)

  2.514 kr.

  4 dage

  Hotel

  351 kr.

  Fly

  1.393 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.744 kr.

   

   

  Transport til hotellet

  Da hotellet tilbyder gratis transport til og fra lufthavnen, vil jeg anbefale at kontakte dem direkte for at aftale nærmere.

   

  Lejebil

  Offentlig tranport fungerer meget godt på Santorini og man kan komme til de fleste steder i kort tid og til få penge, men hvis du vil du leje en bil til at køre rundt og se den smukke ø, vil jeg anbefale dig at tage et kig på Rentalcars.dk hvor du kan leje en bil i en hel uge til kun 987 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Santorini: 4-dage-weekend med hotel og fly til kun 1.744 kr. – eller 8 dage til kun 2.514 kr.

  1. Helle says:

   Hej, de 4 dage på Santorini er fra Kbh. men med returfly til Billund? Eller er der også med retur til Kbh.?

   (kan jeg bare ikke finde). 

   Mange hilsner

   • Rejsespejder says:

    Hej Helle,

    Hvis du kun tager håndbagage med kan du sagtens "hoppe af" i København" (hvor flyet mellemlander). Det er selskaber ikke så glad for – men ikke noget de kan gøre ve det. Det bliver lidt mere vanskeligt, hvis du har indjekket baggage (fordi så skal du komme med en undskyldning, hvorfor du vil af i København). Alternativt, kan du også booke retur-flyet til København – dog er det 300 kr. dyrere.