• 10 okt 2018

  Sydafrikansk drømmesafari: 9 dage i Sydafrika til kun 10.849 kr. inkl. fly, alle hoteller, safari, transport og helpension

  Så er det blevet tid til at udleve drømmen om en ægte afrikansk safari! Og her er Sydafrika et af de allerbedste lande på hele det afrikanske kontinent – bl.a. på grund af den berømte Kruger Nationalpark, der både er en af Afrikas største og bedste safari- og vildtreservater. Her kan du komme helt tæt på den afrikanske savannes vilde dyreliv og unikke natur! Husk kameraet, du kan nemlig være sikker på at komme hjem med nogle enestående feriebilleder – og nogle helt uforglemmelige rejseminder!

  Safarirejse til Sydafrika
  december - februar
  10.849 kr.
  København
  Johannesburg
  Drømmesafari i Sydafrika
  inkl. fly, alle hoteller, transport, helpension og safari
  fra10.849 kr.

  Safari i Sydafrika

  At skulle planlægge, organisere og reservere en omfattende safarirejse til Sydafrika med fly, hoteller, transport og safari er ikke ligetil. Samtidig er det en tidskrævende proces. Heldigvis kan man finde supergode pakkerejser, hvor der allerede er taget hånd om det hele. Normalt koster denne slags pakkerejser kassen, men jeg har her fundet et tilbud til en superbillig pris!

   

  Helt grundlæggende inkluderer tilbuddet ovenfor hele 8 nætter i Sydafrika på to forskellige hoteller med helpension, al transport undervejs, 3 safari-ture og fly tur/retur til Johannesburg! Alt er således klappet og klart til en vaskeægte drømmerejse til smukke Sydafrika, hvor højdepunkterne uden tvivl bliver de tre safarier i Kruger Nationalpark og Moholoholo-området!

   

  De to hoteller, du kommer til at bo på undervejs, er Safari Club Johannesburg (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) og Moholoholo Ya Mati (4 ud af 5 på TripAdvisor). Begge steder får du helpension, så morgen-, middags- og aftensmad er inkluderet. Du bør være opmærksom på, at Travelbird nogle steder skriver 10 nætter og andre steder 8 nætter. Dette skyldes, at du på flyveturen frem og tilbage har en enkelt nat hver vej. Tæller man disse “overnatninger” med, strækker hele rejsen sig over 10 nætter. I selve Sydafrika har du 8 nætter – hvilket svarer til 9 dage. 

   

  Du kan booke rejsen i hele højsæsonen fra december til februar (hvor det er sommer i Sydafrika). Og mange af de billige datoer ligger endda i januar. Priserne starter fra 10.849 kr. pr. person. Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

   

  Rejsen inkluderer

  • 8 overnatninger i Sydafrika:
  • 1 overnatning på Safari Club i Johannesburg
  • 7 overnatninger på Moholoholo Ya Mati i Moholoholo
  • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
  • Helpension (ekskl. drikkevarer, inkl. “Bush Braai” grillaften den sidste aften)
  • Morgensafari i Moholoholo-området
  • Besøg i Moholoholo Rehabiliterings Center
  • Heldagssafari i Kruger Nationalpark
  • Safari på gå-ben i Moholoholo-området
  • Eftermiddagssafari i Kruger Nationalpark
  • Fly fra København, Hamborg til Johannesburg tur-retur

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her