• 26 feb 2017

  Rundtur: Portugal – Kap Verde – Brasilien til kun 3.859 kr. inkl. alle fly

  I dag har jeg fundet en tur gennem den "gamle" og "ny" verden, hvor du tager til Portugal og videre til nogle af sine game kolonier – Kap Verde og Brasilien! Tre steder, som ikke kunne være mere forskellige, men alligevel er de forbundet af en fælles historie og kultur! Så pak din taske og gør dig klar til et rigtigt eventyr fordi nu går turen til smukke strande og en masse kulturelle oplevelser!

  Der findes forskellige datoer mellem marts og maj, og jeg har sammensat et eksempel på en rundrejse. Som altid er det kun et eksempel, og du kan selvfølgelig selv sammensætte din rejse efter dine behov. Alle flyene er tur/retur, så du kommer samme vej tilbage som derned. Dvs. Hamborg – Lissabon – Praia – Recife, og så præcis samme vej tilbage: Recife – Praia – Lissabon – Hamborg.

   

  Lissabon, Portugal

  Lissabon er en af de smukkeste byer i Vesteuropa, og bestemt turen værd.

  Rejsen starter i Hamborg, men bliv ikke afskrækket af det. Der er mange billige måder at komme dertil (se nedenfor). Du kan finde billige flybilletter til Lissabon for omkring 400-500 kr. Du kan evt. kigge nærmere på Ryanairs lavpriskalender for at danne dig et overblik. Jeg har f.eks. fundet flybilletter til 441 kr. på datoerne fra d. 15.03. – 05.04. Du får tid i Lissabon på vejen hjem, hvor du lander d. 03.04. og flyver retur til Hamborg d. 05.04.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Der er mange dejlige hoteller i Lissabon, så kig listen igennem og vælg det, som passer bedst til dine behov. Du lander sent i Lissabon d. 15.03. og du skal flyve videre d. 16.03., så jeg vil anbefale, at du finder et hotel tæt på lufthavnen til denne ene overnatning. Du får mulighed for at opleve Lissabon by i slutningen af din rejse, hvor det måske vil være smartest med et hotel inde i centrum.

  HOTELLER I LISSABON

   

  Praia, Kap Verde

  Næste stop er Kap Verde! Kap Verde byder på masser af kultur og historer om pirater og slavetiden og fantastiske strande, hvor du kan nyde en god bog og bade i det smukke klare vand, når du får det for varmt.

  Du kan flyve direkte til denne dejlige øgruppe og prisen er mellem 1.700 til 1.800 kr. Der er ikke så mange afgange, da flyselskabet Transportes Aéreos de Cabo Verde ikke flyver så ofte (et par gange om ugen). Du flyver hertil d. 16.03. og retur d. 03.04., hvor jeg har fundet flybilletter til kun 1.682 kr. Du oplever Kap Verde fra d. 16.03. – 23.03. og igen fra d. 31.03. – 03.04 (du er i Brasilien fra d. 23.03. – 31.03) inden du flyver tilbage til Lissabon.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Her kan du igen kigge listen igennem og finde det hotel, der passer dig bedst i Praia.

  HOTELLER I PRAIA

   

  Brasilien

  Så går turen til Brasilien – et fantastisk rejsemål du ikke må snyde dig selv for. På den nordøstlige kyst i Brasilien, tæt på det østligste punkt i hele Amerika, ligger storbyen Recife med 1,5 millioner indbyggere. Byen, der oprindeligt er grundlagt af hollandske kolonister, er kendt som "Brasiliens Venedig" pga. sin beliggenhed ved havet og mødet af to floder, som har skabt kanaler og derved en masse broer. Derudover er byen også berømt for sine lækre strande med nogle af verdens bedste kite- og surfing områder, fantastisk gastronomi og festlige karnevaller.

  Du flyver d. 23.03. – 31.03. for kun 1.736 kr. Prisen ligger gennemsnitslig mellem 1.700 – 1.900 kr. Flyene er med samme flyselskab, så der er begrænset fly.  

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Der findes mange smukke hoteller i Recife, så dan dig et overblik og vælg det hotel, som passer dig bedst.

  HOTELLER I RECIFE

   

   

  Fly (Hamborg – Lissabon)

  441 kr.

  Fly (Lissabon – Praia)

  1.682  kr.

  Fly (Praia – Recife)

  1.736  kr.

  TOTAL (per person)

  3.859 kr.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg? 

  Den nemmeste måde er nok at køre – fra grænsen tager det ca. 1,5 time inden du står midt i Hamborg. Alternativt kan du f.eks. tage af sted med flixbus, hvor du til billige penge kan komme både frem og tilbage. Lige nu kan du også få togbilletter fra Danmark til Hamborg omkring de 400 kr. tur/retur.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler. 

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *