22 feb 2018

Rundrejse i Cuba: 9 dage i Havana og Cayo Santa Maria med fly, transport og all inclusive til 6.964 kr.

Du kan godt begynde at finde badetøjet og solbrillerne frem! Og nej, det har absolut intet med vejrudsigten at gøre. Jeg har derimod netop fundet en superlækker drømmerejse til Caribiens krokodilleformede ø, Cuba! Endda en rundrejse, hvor du får lov at opleve både Cubas berusende og farverige hovedstad, Havana, og de udsøgte caribiske palmestrande i Cayo Santa Maria!

Fra Havana til Cayo Santa Maria
marts - oktober
6.964 kr.
København, Aalborg eller Billund
Havana
Cubansk rundrejse
inkl. fly, transport, køretur i klassisk amerikanerbil og all inclusive
6.964 kr.
HUSK at bruge rabatkoden "RS1000"

travelbird kan du lige nu finde et superspændende rejsetilbud til Caribien! Du kan nemlig komme på en fantastisk rundrejse i Cuba, hvor du både får storby-oplevelser i hovedstaden Havana og dase-ferie på caribiske drømmestrande! Rejsen inkluderer både fly, hoteller og transport. I Havana får I tilmed lov til at køre i en klassisk amerikanerbil – mere cubansk bliver det altså ikke. Herudover er der morgenmad på overnatningsstedet i Havana og all inclusive på hotellet i Cayo Santa Maria!

I Havana kommer du til at bo på en såkaldt casa particular, der er en slags bed & breakfast. Hotellet i Cayo Santa Maria bliver til gengæld det 5* Warwick Cayo Santa Maria Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) eller noget tilsvarende. Du bor derfor i gåafstand til stranden og kan fra hotellet nyde den fortryllende udsigt over Det Caribiske Hav! Hotellet byder på en flot have og en stor pool med solterrasse. Og med all inclusive kan du nyde alle dine måltider, forfriskninger og snacks fra hotellets syv restauranter og syv barer!

Travelbird tilbyder også forskellige oplevelser, som du kan tilvælge, når du booker rejsen. Du kan bl.a. deltage i forskellige dagsudflugter eller komme på en motorbådstur med snorkling.

Du kan finde rejsen med både 8, 11 og 15 overnatninger (inkl. flyovernatning) fra marts til oktober. Priserne varierer en del. Men du kan i stort set alle måneder finde afgange mellem 7.000 til 9.000 kr. Og findes der lige nu en rabatkode der gøre at man sparer 1.000 kr. oveni.

Det er muligt at flyve fra Aalborg, Billund og København. Jeg har her fundet en superbillig afgang fra København den 17.09. – 25.09. til en samlede pris inkl. rabatkode  på 13.928 kr., som giver giver en pr. person pris på 6.964 kr.

 

Rejsen inkluderer

 • Rundrejse med 7, 10 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år + 1 baby 0-1 år):
 •  4 overnatninger i en “casa particular” i Havana inkl. 3x morgenmad (de første 3 nætter og den sidste nat)
 •  Køretur i klassisk amerikanerbil gennem Havana på dag 2 (ca. 45 minutter)
 •  3, 6 eller 10 overnatninger på hotel The Warwick (eller tilsvarende) i Cayo Santa Maria med all-inclusive
 •  Fly tur-retur fra København, Aalborg eller Billund til Havana
 •  Indchecket bagage
 •  Håndbagage
 •  Privat transport mellem lufthavnen og jeres “casa particular” tur-retur
 •  Transport mellem jeres “casa particular” og The Warwick hotel tur-retur

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til Rundrejse i Cuba: 9 dage i Havana og Cayo Santa Maria med fly, transport og all inclusive til 6.964 kr.

 1. Helle says:

  Cubatur

 2. Bente N christensen says:

  Jeg er interesseret i at høre nærmere

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Bente 🙂

   Denne rejse er et Travelbird-tilbud. Hvis du klikker på “Se rejsetilbud her”, kommer du ind på Travelbirds tilbudsside. Der kan du læse meget mere om rejsen. 😉

 3. Hanin says:

  Hej, har i et godt tilbud i april på en rundrejse hvor det både er cuba og mexico?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Hanin 🙂

   Hvis du drømmer om både at rejse rundt i Cuba og Mexico, vil jeg anbefale dig at forhøre dig hos nogle rejsebureauer 😉

 4. brian says:

  Jeg har set lidt på tilbuddet. Men den tidsrum tilbuddet gælder i, er det ikke en et “farligt” tidspunkt at rejse der til. syntes at have læst at orkaner rammer mest i August og September? og der kan kommer meget regn i maj-juni og juli er meget fugtigt og varmt.

  er der nogen erfaringer med at rejse der til i det tidsrum som tilbudet gælder i?