17 okt 2018

Rundrejse i Cuba: 8 dage i Havana og Cayo Santa Maria med fly, transport og all inclusive fra 6.819 kr.

Du kan godt begynde at finde badetøjet og solbrillerne frem! Jeg har netop fundet en superlækker drømmerejse til Caribiens krokodilleformede ø, Cuba! Endda en rundrejse, hvor du får lov at opleve både Cubas berusende og farverige hovedstad, Havana, og de udsøgte caribiske palmestrande i Cayo Santa Maria! 

Havana og Cayo Santa Maria
slut oktober - september 2019
fra6.819 kr.
Billund, København og Aalborg
Havana
Cubansk rundrejse
inkl. fly, transport, hoteller og all-inclusive

Pakkerejse til Cuba

Du kan lige nu finde et superspændende rejsetilbud til Caribien! Du kan nemlig komme på en fantastisk rundrejse i Cuba, hvor du både får storby-oplevelser i hovedstaden Havana og dase-ferie på caribiske drømmestrande! Rejsen inkluderer både fly, hoteller og transport. I Havana får du tilmed lov til at prøve en køretur i en klassisk amerikanerbil – mere cubansk bliver det altså ikke. Herudover er der morgenmad på overnatningsstedet i Havana og all inclusive på hotellet i Cayo Santa Maria!

 

I Havana kommer du til at bo på en såkaldt casa particular, der er en slags bed & breakfast. Hotellet i Cayo Santa Maria bliver til gengæld det 4* Hotel Labranda Cayo Santa Maria (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) eller et hotel tilsvarende. Du kommer til at bo i gåafstand til stranden og fra hotellet kan du nyde den fortryllende udsigt over Det Caribiske Hav! Hotellet byder på en flot have og et stort poolområde med solterrasse. Og med all inclusive kan du nyde alle dine måltider, forfriskninger og snacks fra hotellets syv restauranter og syv barer!

 

I tilbuddet tilbydes der også forskellige oplevelser, som du kan tilvælge, når du booker rejsen. Du kan bl.a. deltage i forskellige dagsudflugter eller komme på en motorbådstur med snorkling.

 

Det er muligt at flyve fra Aalborg, Billund og København. Du kan finde rejsen med både 7, 10 eller 14 overnatninger fra slutningen af oktober til september 2019. Priserne varierer en lidt, men især i højsæsonen hen over vinteren, så du kan tanke op på sol og varme, er det muligt at finde rejsen til mellem 7.700 – 9.900 kr. Som er en meget god pris ift., hvad man får! Denn billigste afrejse til 6.819 kr. finder du i maj, som stadig er en super måned til at besøge denne caribiske ø. Som med ethvert andet TravelBird-tilbud kommer der et bookinggebyr (150 kr.) oveni.

 

Rejsen inkluderer

 • 4 overnatninger i en “casa particular” i Havana inkl. 3x morgenmad (de første 3 nætter og den sidste nat)
 • 3, 6 eller 10 overnatninger på hotel i Cayo Santa Maria med all-inclusive
 • Køretur i klassisk amerikanerbil gennem Havana på dag 2 (ca. 45 minutter)
 • Privat transport mellem lufthavnen og jeres “casa particular” tur-retur
 • Transport mellem jeres “casa particular” og hotellet Labranda Cayo Santa Maria tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Havana tur-retur

 

 

Vacciner til Cuba

Kig ind på sikkervaccination.dk for at se, hvilke vaccinationer man skal have når man rejser til Cuba.

 

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 kommentarer til Rundrejse i Cuba: 8 dage i Havana og Cayo Santa Maria med fly, transport og all inclusive fra 6.819 kr.

 1. Helle says:

  Cubatur

 2. Bente N christensen says:

  Jeg er interesseret i at høre nærmere

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Bente 🙂

   Denne rejse er et Travelbird-tilbud. Hvis du klikker på “Se rejsetilbud her”, kommer du ind på Travelbirds tilbudsside. Der kan du læse meget mere om rejsen. 😉

 3. Hanin says:

  Hej, har i et godt tilbud i april på en rundrejse hvor det både er cuba og mexico?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Hanin 🙂

   Hvis du drømmer om både at rejse rundt i Cuba og Mexico, vil jeg anbefale dig at forhøre dig hos nogle rejsebureauer 😉

 4. brian says:

  Jeg har set lidt på tilbuddet. Men den tidsrum tilbuddet gælder i, er det ikke en et “farligt” tidspunkt at rejse der til. syntes at have læst at orkaner rammer mest i August og September? og der kan kommer meget regn i maj-juni og juli er meget fugtigt og varmt.

  er der nogen erfaringer med at rejse der til i det tidsrum som tilbudet gælder i?

Se tilbud her