25 sep 2017

Billige fly til Cuba: tur/retur til kun 2.642 kr. inkl. bagage

I dag er jeg faldet over nogle vildt billige fly i højsæsonen til Cuba – en af de ultimative feriedestinationer! Til at starte med kan jeg fortælle dig, at Cuba (som mange synes ligner en krokodille) har de mest mageløse sandstrande, du kan forestille dig. Faktisk har Cuba kyst ud til både Den Mexicanske Golf, Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Og med et vidunderligt caribisk klima året rundt er Cuba fantastisk at besøge, når vi døjer med vinterens kulde. Herudover er Cuba rig på historie og kultur. Så hvis du drømmer om at tage til landet, der er kendt for salsa, rom og utrolig meget kultur, så er det nu du skal slå til!

Billige fly til Cuba
oktober - april
2.642 kr.
København
Havana, Varadero, Hilguin
Fly til Cuba
inkl. 23 kg bagage

momondo.dk kan du lige nu finde superbillige billetter til Cubas hovedstad Havana. Der findes billige billetter fra oktober frem til april 2018. Jeg har f.eks. fundet fly fra d. 17.01. til d. 26.01. til kun 2.642 kr. Du flyver med Air Canada, så der er allerede forplejning og bagage (23 kg) inkluderet i prisen! Vær opmærksom på, at du på turen derhen får brug for en overnatning i Toronto. Men det er kun en enkelt nat, så det kan heldigvis klares ret billigt. Du kan finde et hotel i Toronto her.

Der findes afgange på rigtig mange datoer (også i vinterferien). Et tip fra mig – jeg anbefaler, at du bruger lidt tid på at lege med datoerne, fordi der er stor forskel på rejsetiden på de forskellige datoer. Desuden vil det være en god idé at kigge søgeresultaterne igennem, da der er mange afgange med meget bedre rejsetider til omkring 50-100 kr. mere. Det skal også nævnes, at du udover Havana også kan flyve til f.eks. Varadero eller Holguin – så endnu et tip herfra er, at du også bør tjekke priserne på de lufthavne.

Ovennævnte flyrejse er med afgang fra København d. 17.01. – 26.01. – her er nogle andre billige afgange.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 03.10. – 12.10.
 • 04.10. – 17.10.
 • 10.11. – 20.11.
 • 01.12. – 10.12.
 • 10.01. – 23.01.
 • 17.01. – 31.01.
 • 22.01. – 05.02.
 • 08.02. – 22.02.
 • 18.02. – 27.02.
 • 19.02.- 26.02.
 • 12.03. – 19.03.
 • 27.03. – 03.04.
 • og mange flere

 

Hotel

trivago.dk kan du få et overblik over hotellerne i Cuba. Der findes alt fra enkle 3* hoteller til 5* all inclusive-resorts. Alternativt kan du kigge efter såkaldte ”Casa Particular”. Siden den cubanske regering gav privatpersoner lov til at udleje værelser til turister, er der kommet et hav af nye indkvarteringsmuligheder i Cuba. Det er en meget hyggelig måde at bo på i Cuba, og der findes ingen bedre måde at lære lokalbefolkning og den autentiske cubanske kultur at kende! En nat koster omkring 20-35 cubanske pesos (ca. 160 kr.). Kig f.eks. forbi AirBnB, hvis du vil booke det hjemmefra.

Hoteller i Cuba

Transport på Cuba

Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har aircondition og plejer at gå til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

 

Seværdigheder

Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus (billetten koster omkring 70 kr.).

Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale, at du tager et smut forbi denne ø, selvom der kun sejler en færge dertil 2 gange om dagen.

Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig, gammel bydel, der giver dig en følelse af, at tiden er stoppet. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonitiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og det omkringliggende hav gør denne by til et must-see i Cuba!

 

Electronic Travel Authorization

Måske har du prøvet at rejse til USA. I så fald kender du sikkert ESTA, der er en elektronisk rejsetilladelse, som du skal have, før du rejser ind i landet. Canada har en lignende ordning. Før du rejser ind i Canada, skal du nemlig have en Electronic Travel Authorization – kaldet eTA. Ligesom med ESTA er det både billigt og nemt at ansøge om sådan en. Det kan du gøre her: http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp.

 

Pas og visum

 • Visumpligt
 • Turistvisum udstedes for 30 dage, og koster 175 kr., hvis du selv henter det på den Cubanske Ambassade i København. Hvis det skal sendes med posten koster det 355 kr. Læs hvordan du søger visum her.
 • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 kommentarer til Billige fly til Cuba: tur/retur til kun 2.642 kr. inkl. bagage

 1. Morten Frandsen says:

  Højsæson?

  Det er midt i Cubas regnsæson og Caribiens hurricaneseason. Så giver skide god mening at billetterne er billige. 

  • Rejsespejder says:

   November til april er højsæsonen i Cuba.

  • lasse kristensen says:

   Hoteller er meget dyre på Cuba, det er normalt man bor hos private familier i det der kaldes “El Casa particular”, koster et par hundrede kr i døgnet

 2. Anne says:

  I Cuba skifter årstiderne først og fremmest mellem tørtid og regn. Tørtiden (La Seca) strækker sig fra november til og med april. Der falder også regn i denne periode, men betydeligt mindre end i regntiden (La Lluvia), som varer fra maj til oktober. August er periodens regnfattigste måned. I det centrale Cuba falder der ca. 1000 mm regn om året. Heftige skybrud med torden sent på eftermiddagen er almindeligt i sommermånederne.

  Cyklonerne(tornadoer), som er meget almindelige i Det Caribiske Hav, rammer undertiden også Cuba. De mest udsatte måneder er som regel i efteråret. 

 3. William says:

  Hej,

  Når jeg kigger på booking.com og andre sider, står der noget om, at det ikke er muligt at bestille rejser til Cuba?

  • Jacob says:

   Det er nok forde de er amerikanske. 😉
   Se på momomdo, Cheapflights , agoda , travelmarked, travellink osv, der findes rigeligt med andre end expedia og de få , der er underlagt en forsvunden tids kolonialisme, snæversynethed 🙁

 4. Helena says:

  Kan det betale sig at leje bil der . Kan godt lide at være selvstændige

  • Trine says:

   Vi kørte øren rundt i bus og det fungerede perfekt. Vi bestilte plads i busserne hjemmefra. Ville ikke selv køre i bil på Cuba, meget hullede veje, dyr og mennesker der går på motorvejen. Lidt svært at finde vej.

 5. Ole Mygind Fiil says:

  Ved du om de på Cuba kun godtager visse forsikringsselskaber af rejseforsikringer?

  Tusinde tak for en fantastisk side.
  Og tak for hjælpen.

 6. Trine says:

  Hej – I kan finde noget inspiration fra vores tur til Cuba her 🙂 http://rejsoplev.dk/cuba-havana-varadero-trinidad/

 7. Gert Thøgersen says:

  Jeg mener man skal have visa, når man rejser over Canada.

  • Rejsespejder_CS says:

   Hej Gert 🙂

   Du behøver ikke et visa, men du skal derimod have en Electronic Travel Authorization (eTA) – ligesom man skal have en ESTA for at komme ind i USA – så du er ikke helt ved siden af. Men tak for at gøre mig opmærksom på det – det bør selvfølgelig stå i artiklen (jeg retter det med det samme).

   • Gert Thøgersen says:

    Tak for svar, jeg har hørt om flere der er rejst over Canada til Cuba, da det næsten altid er det billigste, men oven i kommer så indrejse kort. Køber man det på den canadiske ambassade her i landet, eller i lufthavnen og hvad er prisen ca. ?

 8. Tine Damgaard Steffensen says:

  Er der nogen konkret viden om hvordan Cuba ser ud lige nu, efter den massive orkan synes det ikke det bedste sted at tage til Cuba? Jeg tænker ift vejnet osv om det er til at komme rundt? Jeg har læst om andre caribiske øer hvor nogle hoteller holder lukket i forventligt et år eller to for at renovere… Er det det samme på Cuba?? Vil SÅ gerne afsted igen, men er bange for det ikke er det bedste tidspunkt nu. Hvem har nogle erfaringer eller et sted jeg kan søge info om det??
  Tak

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Tine 🙂

   Irma var selvfølgelig en slem omgang, men Cuba – ligesom det meste af Caribien – er vant til disse orkaner. De er derfor også vant til at håndtere den efterfølgende oprydning. Så jeg ville ikke personligt være alt for bekymret over at skulle besøge Cuba 🙂