• 13 okt 2019

  Billige fly til Cuba: tur/retur til Havana eller Varadero fra kun 3.007 kr. inkl. bagage

  I dag er jeg faldet over nogle vildt billige fly til Cuba – en af de ultimative feriedestinationer og ægte bucket list-materiale! Til at starte med kan jeg fortælle dig, at Cuba (som mange synes ligner en krokodille) har de mest mageløse sandstrande, du kan forestille dig. Faktisk har Cuba kyst ud til både Den Mexicanske Golf, Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Og med et vidunderligt caribisk klima året rundt er Cuba altid fantastisk at besøge. Herudover er Cuba rig på historie og kultur. Så hvis du drømmer om at tage til landet, der er kendt for salsa, rom og utrolig meget kultur, så er det nu, du skal slå til!

  Ferie i Cuba
  januar - maj
  fra3.007 kr.
  København (og Billund)
  Havana og Varadero
  Billige fly til Cuba
  inkl. 23 kg indchecket bagage
  3.116 kr.
  Til Havana
  Hvis du flyver til Varadero har du et længere stop i Toronto på vejen tilbage

  Billige fly til Cuba

  Lige nu kan du finde en del billige tur/retur-billetter fra København til Cuba – både hovedstaden Havana og strandparadiset Varadero. Du finder de billigste billetter fra januar til maj.

   

  Jeg har f.eks. ovenfor fundet en afgang til Havana fra onsdag den 22. april til onsdag den 29. april til kun 3.116 kr. Du flyver med Air Canada, hvor du må have 23 kg indchecket bagage med. Hver vej har du en lang mellemlanding i Toronto. Men Toronto by ligger faktisk kun en lille halv time med tog fra lufthavnen. Du har derfor mulighed for at se lidt af Toronto – og hvis du spørger mig, lyder det som den perfekte måde at fordrive tiden på.

   

  Du kan også finde billige afgange til feriebyen Varadero her har man et længere stop i Toronto på vejen tilbage til Danmark. – dette kan dog udnyttes med et lille besøg af Canadas største by. Du kan finde billetter dertil mellem 3.007 – 3.700 kr.

   

  Det er også muligt at flyve fra Billund til Havana og Varadero, men herfra er flytiderne generelt noget længere.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Til Havana

  • 16.01. – 26.01.
  • 20.01. – 28.01.
  • 04.02. – 11.02.
  • 07.02. – 16.02.
  • 03.03. – 11.03.
  • 18.03. – 27.03.
  • 06.04. – 13.04.
  • 22.04. – 29.04.
  • 08.05. – 16.05.
  • og mange flere

   

  Til Varadero

  • 11.02. – 25.02.
  • 14.02. – 23.02.
  • 15.02. – 23.02.
  • 08.03. – 22.03.
  • 01.04. – 14.04.
  • og flere

   

   

  Hoteller på Cuba

  I Cuba finder du alt fra enkle 3* hoteller til luksuriøse 5* all inclusive-resorts. Alternativt kan du kigge efter såkaldt casa particulares. Efter den cubanske regering gav privatpersoner lov til at udleje værelser til turister, er der kommet et hav af nye indkvarteringsmuligheder i Cuba. Det er en meget hyggelig måde at bo på i Cuba, og der findes ingen bedre måde at lære lokalbefolkning og den autentiske cubanske kultur at kende!

  Hoteller i Havana

  Transport på Cuba

  Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har aircondition og plejer at gå til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

   

   

  Seværdigheder på Cuba

  Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

   

   

  Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus (billetten koster omkring 70 kr.).

   

   

  Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale, at du tager et smut forbi denne ø, selvom der kun sejler en færge dertil 2 gange om dagen.

   

   

  Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig, gammel bydel, der giver dig en følelse af, at tiden er stoppet. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonitiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og det omkringliggende hav gør denne by til et must-see i Cuba!

   

   

   

  Hvis du gerne vil dykke lidt ned i udvalget af guidede ture og andre aktiviteter i Cuba, så kig forbi getyourguide.dk. Her kan du booke alt fra dagsture til Viñales og Havana City Tours til jeepsafari til Yumurí-dalen.

  Oplevelser i Cuba

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt når du skal besøge Cuba. Turistvisum kan søges hos udvalgte rejsebureauer før rejsen, hvilket anbefales. Det skulle dog også være muligt at købe visum ifm. indrejsen. Visum udstedes for 30 dage og kan søges forlænget med 30 dage i Cuba.

   

   

  Vaccination til Cuba

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Så kig forbi siden sikkervaccination.dk og bliv opdateret.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  24 kommentarer til Billige fly til Cuba: tur/retur til Havana eller Varadero fra kun 3.007 kr. inkl. bagage

  1. Kathrine says:

   Så god en hjemmeside!
   Jeg leder efter rejse i januar – gerne til Cuba – men her er billetterne meget dyre. Er du faldet over billige datoer her? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kathrine 🙂

    Mange tak for din kommentar! 😉

    Lige med disse billige billetter kunne jeg kun finde dem i november og december. Men du kan tro, at jeg vil holde øje med fly til Cuba i januar, og hvis jeg finder nogle billige billetter, skriver jeg om det på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  2. Peter says:

   Air Canada deler visum ud i flyet, hvis man rejser med dem via Toronto. Hvis ikke man rejser med Air Canada, og hvis man bor i københavnsområdet er den billigste løsning at hente visum på Cubas ambassade på Østerbro. Rejsebureauerne tager betaling for det.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Peter,
    Tusind tak for din kommentar! Så vidt jeg ved, er de stoppet med at udstede visum ved den Cubanske ambassade i København. Men måske dine oplysninger er nyere end mine? 🙂

  3. Søren Andersen says:

   Er begejstret for måden jeres tilbud
   fremlægges på. Tak for det.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Søren,
    Tusind tak for dine søde ord og fordi du tager dig tid til at skrive – det betyder meget! 🙂

  4. Tine Damgaard Steffensen says:

   Er der nogen konkret viden om hvordan Cuba ser ud lige nu, efter den massive orkan synes det ikke det bedste sted at tage til Cuba? Jeg tænker ift vejnet osv om det er til at komme rundt? Jeg har læst om andre caribiske øer hvor nogle hoteller holder lukket i forventligt et år eller to for at renovere… Er det det samme på Cuba?? Vil SÅ gerne afsted igen, men er bange for det ikke er det bedste tidspunkt nu. Hvem har nogle erfaringer eller et sted jeg kan søge info om det??
   Tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tine 🙂

    Irma var selvfølgelig en slem omgang, men Cuba – ligesom det meste af Caribien – er vant til disse orkaner. De er derfor også vant til at håndtere den efterfølgende oprydning. Så jeg ville ikke personligt være alt for bekymret over at skulle besøge Cuba 🙂

   • Anna says:

    Hi,
    Been there 3 months ago and it looked just like on first visit in 2017.:)
    We visited Varadero and Havana and seen no major signs from the storm except less palm trees in Varadero as expected after the hurricane.
    What I advise to bring from DK as its limited what you can buy there:
    Sunscreen
    Mosquito repellent( very strong one)
    Iphone chargers ( we lost one and could not buy another 🙁 )
    Woman sanitary products and all cosmetics you might need ( showergel, shampoo etc)
    Bring EUR over USD as they exchange EUR on a higher rate

    • Rejsespejder_SB says:

     Hi Anna 🙂

     Thank you for your comment and thank you for sharing your travel tips with the rest of us – much appreciated 😉

  5. Gert Thøgersen says:

   Jeg mener man skal have visa, når man rejser over Canada.

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Gert 🙂

    Du behøver ikke et visa, men du skal derimod have en Electronic Travel Authorization (eTA) – ligesom man skal have en ESTA for at komme ind i USA – så du er ikke helt ved siden af. Men tak for at gøre mig opmærksom på det – det bør selvfølgelig stå i artiklen (jeg retter det med det samme).

    • Gert Thøgersen says:

     Tak for svar, jeg har hørt om flere der er rejst over Canada til Cuba, da det næsten altid er det billigste, men oven i kommer så indrejse kort. Køber man det på den canadiske ambassade her i landet, eller i lufthavnen og hvad er prisen ca. ?

     • Kerli says:

      Man køber den bare på nettet og det koster 7 canadiske dollars! Hvis man kommer på en side, hvor det koster mere, så er det en fup side!

  6. Trine says:

   Hej – I kan finde noget inspiration fra vores tur til Cuba her 🙂 http://rejsoplev.dk/cuba-havana-varadero-trinidad/

  7. Ole Mygind Fiil says:

   Ved du om de på Cuba kun godtager visse forsikringsselskaber af rejseforsikringer?

   Tusinde tak for en fantastisk side.
   Og tak for hjælpen.

  8. Helena says:

   Kan det betale sig at leje bil der . Kan godt lide at være selvstændige

   • Trine says:

    Vi kørte øren rundt i bus og det fungerede perfekt. Vi bestilte plads i busserne hjemmefra. Ville ikke selv køre i bil på Cuba, meget hullede veje, dyr og mennesker der går på motorvejen. Lidt svært at finde vej.

  9. William says:

   Hej,

   Når jeg kigger på booking.com og andre sider, står der noget om, at det ikke er muligt at bestille rejser til Cuba?

   • Jacob says:

    Det er nok forde de er amerikanske. 😉
    Se på momomdo, Cheapflights , agoda , travelmarked, travellink osv, der findes rigeligt med andre end expedia og de få , der er underlagt en forsvunden tids kolonialisme, snæversynethed 🙁

  10. Anne says:

   I Cuba skifter årstiderne først og fremmest mellem tørtid og regn. Tørtiden (La Seca) strækker sig fra november til og med april. Der falder også regn i denne periode, men betydeligt mindre end i regntiden (La Lluvia), som varer fra maj til oktober. August er periodens regnfattigste måned. I det centrale Cuba falder der ca. 1000 mm regn om året. Heftige skybrud med torden sent på eftermiddagen er almindeligt i sommermånederne.

   Cyklonerne(tornadoer), som er meget almindelige i Det Caribiske Hav, rammer undertiden også Cuba. De mest udsatte måneder er som regel i efteråret. 

  11. Morten Frandsen says:

   Højsæson?

   Det er midt i Cubas regnsæson og Caribiens hurricaneseason. Så giver skide god mening at billetterne er billige. 

   • Rejsespejder says:

    November til april er højsæsonen i Cuba.

   • lasse kristensen says:

    Hoteller er meget dyre på Cuba, det er normalt man bor hos private familier i det der kaldes “El Casa particular”, koster et par hundrede kr i døgnet

  Se fly-tilbud her