11 okt 2018

Billige fly til Cuba: tur/retur til Havana eller Varadero til kun 2.813 kr.

I dag er jeg faldet over nogle vildt billige fly i højsæsonen til Cuba – en af de ultimative feriedestinationer! Til at starte med kan jeg fortælle dig, at Cuba (som mange synes ligner en krokodille) har de mest mageløse sandstrande, du kan forestille dig. Faktisk har Cuba kyst ud til både Den Mexicanske Golf, Det Caribiske Hav og Atlanterhavet. Og med et vidunderligt caribisk klima året rundt er Cuba fantastisk at besøge, når vi døjer med vinterens kulde. Herudover er Cuba rig på historie og kultur. Så hvis du drømmer om at tage til landet, der er kendt for salsa, rom og utrolig meget kultur, så er det nu du skal slå til!

Billige fly til Cuba
november - december
fra2.813 kr.
Hamborg
Havana og Varadero
Billige fly til Cuba
inkl. 8 kg håndbagage
Til Havana
Til Varadero

Billige fly til Cuba

Lige nu kan du finde en del superbillige tur/retur-billetter fra Hamborg til Cubas hovedstad Havana og enkelte ligeså billige fly til ferieparadiset Varadero. Du finder de billige billetter i november og december – også med afrejse henover julen.

 

Jeg har ovenfor fundet en afgang til Havana fra den 15.11. til den 22.11. til kun 2.815 kr. og en afgang til Varadero fra den 21.11. til den 01.12. til samme pris. I begge tilfælde flyver du med Eurowings, hvor du har 8 kg håndbagage inkluderet i billetten. Hver vej har du en enkelt kort mellemlanding i Düsseldorf. Priserne varierer generelt mellem ca. 2.800 kr. og 3.300 kr.

 

Det er også muligt at finde fly fra København, men herfra er flytiderne generelt lidt længere og priserne lidt højere (fra ca. 3.400 kr.).

 

Eksempler på billige rejsedatoer

Til Havana

 • 08.11. – 20.11.
 • 08.11. – 22.11.
 • 15.11. – 22.11.
 • 22.11. – 06.12.
 • 29.11. – 06.11.
 • 29.11. – 11.12.
 • 06.12. – 13.12.
 • 13.12. – 27.12. – henover jul
 • og flere

 

Til Varadero

 • 17.11. – 01.12.
 • 21.11. – 01.12.
 • 24.11. – 01.12.
 • 21.11. – 03.12.
 • 24.11. – 03.12.
 • og flere

 

 

Hotel på Cuba

Der findes alt fra enkle 3* hoteller til 5* all inclusive-resorts. Alternativt kan du kigge efter et såkaldt casa particular. Siden den cubanske regering gav privatpersoner lov til at udleje værelser til turister, er der kommet et hav af nye indkvarteringsmuligheder i Cuba. Det er en meget hyggelig måde at bo på i Cuba, og der findes ingen bedre måde at lære lokalbefolkning og den autentiske cubanske kultur at kende! En nat koster omkring 20-35 cubanske pesos (ca. 160 kr.). Kig f.eks. forbi AirBnB, hvis du vil booke det hjemmefra.

Hoteller på Cuba

Transport på Cuba

Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har aircondition og plejer at gå til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

 

 

Seværdigheder på Cuba

Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

 

 

Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus (billetten koster omkring 70 kr.).

 

 

Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale, at du tager et smut forbi denne ø, selvom der kun sejler en færge dertil 2 gange om dagen.

 

 

Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig, gammel bydel, der giver dig en følelse af, at tiden er stoppet. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonitiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og det omkringliggende hav gør denne by til et must-see i Cuba!

 

 

 

Pas og visum

Der er visumpligt når du skal besøge Cuba. Turistvisum kan søges hos udvalgte rejsebureauer før rejsen, hvilket anbefales. Det skulle dog også være muligt at købe visum ifm. indrejsen. Visum udstedes for 30 dage og kan søges forlænget med 30 dage i Cuba.

 

 

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

 

Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 kommentarer til Billige fly til Cuba: tur/retur til Havana eller Varadero til kun 2.813 kr.

 1. Morten Frandsen says:

  Højsæson?

  Det er midt i Cubas regnsæson og Caribiens hurricaneseason. Så giver skide god mening at billetterne er billige. 

  • Rejsespejder says:

   November til april er højsæsonen i Cuba.

  • lasse kristensen says:

   Hoteller er meget dyre på Cuba, det er normalt man bor hos private familier i det der kaldes “El Casa particular”, koster et par hundrede kr i døgnet

 2. Anne says:

  I Cuba skifter årstiderne først og fremmest mellem tørtid og regn. Tørtiden (La Seca) strækker sig fra november til og med april. Der falder også regn i denne periode, men betydeligt mindre end i regntiden (La Lluvia), som varer fra maj til oktober. August er periodens regnfattigste måned. I det centrale Cuba falder der ca. 1000 mm regn om året. Heftige skybrud med torden sent på eftermiddagen er almindeligt i sommermånederne.

  Cyklonerne(tornadoer), som er meget almindelige i Det Caribiske Hav, rammer undertiden også Cuba. De mest udsatte måneder er som regel i efteråret. 

 3. William says:

  Hej,

  Når jeg kigger på booking.com og andre sider, står der noget om, at det ikke er muligt at bestille rejser til Cuba?

  • Jacob says:

   Det er nok forde de er amerikanske. 😉
   Se på momomdo, Cheapflights , agoda , travelmarked, travellink osv, der findes rigeligt med andre end expedia og de få , der er underlagt en forsvunden tids kolonialisme, snæversynethed 🙁

 4. Helena says:

  Kan det betale sig at leje bil der . Kan godt lide at være selvstændige

  • Trine says:

   Vi kørte øren rundt i bus og det fungerede perfekt. Vi bestilte plads i busserne hjemmefra. Ville ikke selv køre i bil på Cuba, meget hullede veje, dyr og mennesker der går på motorvejen. Lidt svært at finde vej.

 5. Ole Mygind Fiil says:

  Ved du om de på Cuba kun godtager visse forsikringsselskaber af rejseforsikringer?

  Tusinde tak for en fantastisk side.
  Og tak for hjælpen.

 6. Trine says:

  Hej – I kan finde noget inspiration fra vores tur til Cuba her 🙂 http://rejsoplev.dk/cuba-havana-varadero-trinidad/

 7. Gert Thøgersen says:

  Jeg mener man skal have visa, når man rejser over Canada.

  • Rejsespejder_CS says:

   Hej Gert 🙂

   Du behøver ikke et visa, men du skal derimod have en Electronic Travel Authorization (eTA) – ligesom man skal have en ESTA for at komme ind i USA – så du er ikke helt ved siden af. Men tak for at gøre mig opmærksom på det – det bør selvfølgelig stå i artiklen (jeg retter det med det samme).

   • Gert Thøgersen says:

    Tak for svar, jeg har hørt om flere der er rejst over Canada til Cuba, da det næsten altid er det billigste, men oven i kommer så indrejse kort. Køber man det på den canadiske ambassade her i landet, eller i lufthavnen og hvad er prisen ca. ?

    • Kerli says:

     Man køber den bare på nettet og det koster 7 canadiske dollars! Hvis man kommer på en side, hvor det koster mere, så er det en fup side!

 8. Tine Damgaard Steffensen says:

  Er der nogen konkret viden om hvordan Cuba ser ud lige nu, efter den massive orkan synes det ikke det bedste sted at tage til Cuba? Jeg tænker ift vejnet osv om det er til at komme rundt? Jeg har læst om andre caribiske øer hvor nogle hoteller holder lukket i forventligt et år eller to for at renovere… Er det det samme på Cuba?? Vil SÅ gerne afsted igen, men er bange for det ikke er det bedste tidspunkt nu. Hvem har nogle erfaringer eller et sted jeg kan søge info om det??
  Tak

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Tine 🙂

   Irma var selvfølgelig en slem omgang, men Cuba – ligesom det meste af Caribien – er vant til disse orkaner. De er derfor også vant til at håndtere den efterfølgende oprydning. Så jeg ville ikke personligt være alt for bekymret over at skulle besøge Cuba 🙂

 9. Søren Andersen says:

  Er begejstret for måden jeres tilbud
  fremlægges på. Tak for det.

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Søren,
   Tusind tak for dine søde ord og fordi du tager dig tid til at skrive – det betyder meget! 🙂

 10. Peter says:

  Air Canada deler visum ud i flyet, hvis man rejser med dem via Toronto. Hvis ikke man rejser med Air Canada, og hvis man bor i københavnsområdet er den billigste løsning at hente visum på Cubas ambassade på Østerbro. Rejsebureauerne tager betaling for det.

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Peter,
   Tusind tak for din kommentar! Så vidt jeg ved, er de stoppet med at udstede visum ved den Cubanske ambassade i København. Men måske dine oplysninger er nyere end mine? 🙂

Se fly-tilbud her