• 11 okt 2015

  Rom: 4 dage på et dejligt 3* hotel inkl. morgenmad og fly til kun 999 kr.

  rsz_rome-63766_1280

  Rom er ikke bare Italiens hovedstad, men også Italiens historiske centrum. Forum Romanum, Colosseum, Den Spanske Trappe, Katakomberne ved Via Appia Antica, Peterskirken, Vatikanet – det er her alt sammen. Gør holdt mellem seværdighederne på fortovscaféerne eller isbutikkerne og nyd synet af de italienske gadedrenge og elegante damer, der farver bybilledet. Besøg også arbejderkvarteret Trastevere for barer med boheme-stemning, autentisk kunsthåndværk og lokale spisesteder.

  I dag har jeg fundet et super godt tilbud på en rejse til Rom.

  Travelbird.dk kan du lige nu få 4 i Rom på et dejlige 3* Hotel Marco Polo (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) inkl. morgenmad og fly til kun 999 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotel Marco Polo ligger kun 2 stoppesteder fra Colosseum, og den centrale placering er ideel for en miniferie i Rom. Du har et kvarters gang til Den Spanske Trappe og den nærliggende shoppinggade, og stationen Termini med gode forbindelser til både lufthavnen og Roms kvarterer ligger blot 150 meter fra din hoveddør. Hver morgen står du op til en morgenmadsbuffet, der nok skal supplere dig med energi til dagens første timer i storbyen.

  rom22

  SE TILBUD HER

  Du flyver direkte fra København og du kan booke denne rejse fra november 2015 til marts 2016.

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Men der findes masser af datoer til 999 kr. Jeg har f.eks. fundet rejsen med afrejse d. 25.01. til kun 999 kr. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: Forskellige datoer fra november 2015 til marts 2016
  • Rejselængde: 4 dage (5 dage kan tilkøbes)
  • Flyselskab: Ryanair (10 kg håndbagage inkl.)
  • Til: Rom
  • Hotel: 3* Hotel Marco Polo
  • Anmeldelser: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmadsbuffet

   

  Transport til Lufthavnen

  Du flyver til Rom Ciampino lufthavn, herfra er det nemmest at tage bussen ind til byen. Turen koster 4 Euro (ca. 30 kr.) og du kan booke den her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *