• 03 okt 2017

  Roadtrip i USA: 9 dage til Los Angeles med fly og lejebil til kun 2.842 kr.

  Drømmer du også om at opleve USA’s vestkyst? Lige nu har jeg fundet superbillige flybilletter til Los Angeles – eller englenes by, som den også kaldes. Byen er den største i USA lige efter New York, og her er bare rigtig meget at opleve – du kan blive inspireret nedenfor! I dette tilbud har jeg lavet et samlet tilbud for både fly og billeje, så du nemt kan komme rundt i Californien og langs Vestkysten og besøge alle de kendte steder, der findes i solskinsstaten.

  Fly & Drive i Los Angeles
  november - juni
  2.842 kr.
  København
  Los Angeles
  Billige fly til LA med British Airways
  inkl. bagage
  2.256 kr.
  Lejebil
  586 kr.
  Fly
  2.256 kr.
  Lejebil
  586 kr.
  Total (pr.person)
  2.842 kr.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg i dag fundet virkelig billige billetter fra København til Los Angeles. Du kan finde billetter til budgetvenlige priser helt fra november til juni 2018 – vi snakker 2.199 – 2.444 kr. inklusive bagage og forplejning. I listen herunder har jeg primært fokuseret på rejser med ca. en uges varighed – hvis du ønsker at være afsted længere eller kortere tid, er det bestemt også muligt. Du kan f.eks. bruge skyscanner.dk til at få et overblik.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 15.05. – 24.05.  – her er nogle andre billige afgange.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 03.11. – 15.11.
  • 18.11. – 30.11.
  • 22.11. – 30.11.
  • 01.12. – 09.12.
  • 10.01. – 17.01.
  • 12.01. – 19.01.
  • 18.01. – 27.01.
  • 02.02. – 09.02.
  • 08.02. – 19.02.
  • 15.02. – 22.02.
  • 21.03. – 28.03.
  • 03.04. – 11.04.
  • Og mange flere

   

  Hoteller

  Hoteller i Los Angeles
  kr.

  Til det perfekte roadtrip mangler du bare hoteller. På tripadvisor.dk kan du sammenligne hoteller i alle byer i USA. Især til de første 2 nætter vil jeg anbefale, at du booker et værelse hjemmefra. I boksen ovenfor kan du sammenligne forskellige hoteller i Los Angeles og finde et, der passer til dig. Herefter er det bare om at gå på jagt efter hoteller i Californien, der ligger de steder, I vil besøge!

   

  Lejebil

  holidaycars.com har jeg fundet et supergodt tilbud på bil i 8 dage med afhentning og aflevering i Los Angeles Lufthavn. Lejebilen er med ubegrænset kilometerantal. en ekstra chauffør og forsikring (med selvrisiko – tjek din rejseforsikring om den evt. dækker den – ellers kan man tilkøbe fuld forsikring til ca. 300 kr. oveni).

  En anden ting man skal huske er, at man skal være mindst 21 år for at leje en bil i USA ved næsten alle udlejningsfirmaer. Desuden kommer der tit et gebyr oveni, hvis føreren er under 25 år. I dette tilbud kan I leje bilen til kun 1.172 kr. for 8 dage. Ved en rejse for 2 koster bilen derfor kun 586 kr. pr. person.

   

  Rejseinspiration

  Der er rigtig meget at se i og omkring Los Angeles og Californien. Herunder kommer jeg med et par spændende steder, der helt sikkert er et besøg værd!

   

  Hollywood

  Hollywood er en bydel i Los Angeles, der er kendt for at være hjemstedet for en stor del af film- og tv-industrien. Her er det selvfølgelig et must at se de ikoniske bogstaver ”Hollywood”, der er bydelens vartegn. Herudover er du også nødt til at gå turen ned ad Walk of Fame og få taget billeder med de mange stjerner.

   

   

  China Town, Little Tokyo og Little Persia

  Ligesom så mange andre storbyer byder Los Angeles på en enorm mangfoldighed i forhold til etnicitet og kulturer, og dette har skabt de forskellige etniske bydele, hvor befolkningsgrupper har sat deres særlige præg på byens rum. Det er altid superspændende at gå igennem disse bydele og opleve de mange forskellige butikker, restauranter og byens liv. Jeg kan klart anbefale at gå en tur gennem New China Town, Little Tokyo og Little Persia, der byder på kinesiske, japanske og iranske indtryk og oplevelser.

   

  Solvang

  De fleste danskere har hørt om byen Solvang, der ligger i Santa Barbara County lidt nord for LA. Byen byder på bindingsværkshuse i dansk stil, kopier af Dybbøl Mølle og Rundetårn. Og så er byens park opkaldt efter H.C. Andersen. Du kan prøve god dansk mad på byens cafeer eller bageri – mon det er ligesom maden hjemmefra?

   

   

  Universal Studios Hollywood

  Universal studios er både et filmstudie og en forlystelsespark. Her kan du både få guidede ture i det storslåede filmstudie (som stadig er i brug!) og prøve de mange forlystelser, der er inspireret af kendte film. F.eks. kan du tage en tur med The Simpson Ride, Revenge of the Mummy og gå en tur igennem The Walking dead – hvis du altså tør! Her er noget til både unge og gamle, modige og eventyrlystne.

   

  Beverly Hills

  Beverly Hills er endnu en af de meget kendte bydele i Los Angeles. Her kan du finde lækre spisesteder og tilbudsfyldte butikker i alle prisklasser. Her kan man blive forblændet af de rige og de kendte, og så har du muligheden for at spankulere rundt i bydelen, der har lagt navn til diverse tv-serier som f.eks. Beverly Hills 90210 og Real Housewives of Beverly Hills.

   

  Venice Beach

  Den ikoniske strandpromenade skal helt sikkert også opleves. Det samme skal de spændende og anderledes butikker og spisesteder, du finder langs promenaden. Nyd en god stranddag og bliv overvældet af det sprudlende liv. Jeg kan særligt anbefale at besøge stranden den første fredag i hver måned, for her kommer der både en masse food-trucks og live musik til Abbot Kinney Boulevard.

   

  Highway 1

  Når nu du har en bil, ville det næsten være dumt ikke at køre på den kendte Highway 1, som foruden at føre dig til San Diego, også tager dig forbi en masse spændende seværdigheder som Hearst Castle, Santa Cruz, Big Sur og Morro Rock.

  Andre seværdigheder du også kunne undersøge for store naturoplevelser tæller bl.a. Huntington beach, Malibu Creek State Park, Griffiths Observatory og mange flere.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Roadtrip i USA: 9 dage til Los Angeles med fly og lejebil til kun 2.842 kr.

  1. Astrid says:

   Super