• 02 okt 2018

  Roadtrip i solrige Florida: 8 nætter til kun 6.449 kr. inkl. alle hoteller, lejebil og fly

  Er en af dine helt store drømme at besøge Florida i USA, men du kan måske ikke helt overskue at sammensætte et roadtrip med både booking af fly, lejebil og hoteller – så har jeg den helt rigtige løsning til dig til den rette pris! Med denne pakkeløsning skal du nemlig ikke planlægge alt for meget, men blot finde en dato du vil afsted og opleve solrige Florida. Her kommer du til at opleve Miami Beach, Everglades, Naples, Orlando og Fort Lauderdale – byer og områder der byder på både storbyliv, smukke strande med palmer, en fantastisk natur og vilde oplevelser såsom Universal Studios og Everglades National Park, hvor sumpområder udgør et paradis for mange spændende dyr, såsom alligatorer. Der er i hvert fald nok at opleve i Solskinsstaten, så det er bare med at komme afsted!

  Kør-selv-ferie i Florida
  november - april 2019
  fra6.449 kr.
  København
  Miami
  Roadtrip i Florida
  inkl. hoteller, lejebil og fly

  Pakkeløsning – roadtrip i Florida

  Med denne pakkeløsning skal du som sagt hverken tænke på at booke hotel, fly og overnatninger – alt dette er gjort for dig, luksus! Din tur starter i Miami, hvor du får udleveret din lejebil og kan køre direkte til hotellet. I Miami har du 2 overnatninger på et skønt hotel, hvorefter turen går mod Everglades og Naples.

   

  I Everglades og Naples har du et par dage til at opleve alt fra Everglades National Park, hvor du kan se 36 forskellige beskyttede dyrearter (såsom alligatorer, ørne og flamingoer) til paradisstrande med høje palmer og høj solskin. Her har du også 2 overnatninger inden turen går videre til Orlando.

   

  Så venter Orlando og Kissimmee på dig! Man kan næsten ikke sige Orlando uden at tænke på alle de forlystelsesparker og sjove oplevelser der venter en. Her kan du blandt andet besøge Disney World, Universal Studios, Legoland og Aquatica. Du har 2 overnatninger i Kissimmee inden turen fortsætter til Fort Lauderdale.

   

  Dette dejlige solskins roadtrip bliver afsluttet med en enkelt overnatning i Fort Lauderdale. Her kan du komme ned i gear ved de smukke sandstrande og det brusende hav. Hyg dig med en tur på strandpromenaden og oplev den skønne stemning fra centrum af byen, hvor der er tonsvis af restauranter, barer og cafeer at besøge.

   

  Efter en nat i Fort Lauderdale, går turen nu tilbage til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark igen – mættet med oplevelser fra fantastiske Florida.

   

  Prisen for hele denne herlighed starter fra 6.449 kr. og der findes ledige datoer fra november – april 2019. Det er desværre ikke muligt at rejse i uge 7, men hører du til en af dem der har vinterferie i uge 8, så er det muligt at rejse der.

  Prisen varierer en smule, men der findes mange datoer fra 6.500 – 7.500 kr. – så det er bare med at finde kalenderen og se om du kan finde en passende dato.

   

  Rejsen er inklusiv

  • 2 overnatninger i Miami
  • 2 overnatninger i Naples
  • 2 overnatninger i Kissimmee
  • 1 overnatning i Fort Lauderdale
  • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
  • Uden forplejning
  • Lejebil
  • Fly fra København til Miami tur-retur

   

  Som med ethvert TravelBird-tilbud, kommer der et booking-gebyr (150 kr.) oveni prisen.

   

  Pas og visum i USA

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

  Rejse-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her