• 13 jan 2022

  Roadtrip i Irland: Oplev den smukkeste natur i Connemara – 5 dage med fly og lejebil fra kun 650 kr. p.p.

  Irland er bare et helt fantastisk land, især for dig der elsker naturen! Jeg har tidligere skrevet om roadtrip i Irland med f.eks. den mere kendte og turistede Ring of Kerry-rute – den her tur er lidt anderledes, da den går til Connemara (County Galway) på den irske vestkyst. Her er mindst lige så smukt, og så er naturen generelt mere vild og uberørt – nærmest som et eventyrlandskab. Der er mange steder at besøge i dette område. Bjerge, søer, barsk natur, idylliske landsbyer, hedelandskaber og gamle ruiner er blot noget af det, der venter dig. Og den varme Golfstrøm ved den irske vestkyst sikrer et mildt og lunt klima – selv om vinteren. Med dette tilbud er lejebil inkluderet, men ruten lægger helt klart op til, at du i ny og næ parkerer bilen og stiger ud af bilen. Tag på vandreture, cykelture, rid på heste, tag på fisketur, nyd naturen fra en kajak eller udforsk Atlanterhavet med en omgang surfing. Mulighederne er mange, og jeg er sikker på, at Connemaras uberørte og barske natur vil tage dig med storm! 🍀🇮🇪

  Kør-selv-ferie i Irland
  marts - november
  fra650 kr.
  København og Billund
  Dublin
  Billige fly til Dublin
  fra224 kr.
  Fra København: 10.03. - 14.03.
  Fra Billund: 07.03. - 11.03.
  Lejebil i Irland
  inkl. ubegrænset kilometer og fair brændstofpolitik
  426 kr.
  Eksempel på en rejse fra 10.03. - 14.03.
  Fly
  224 kr.
  Lejebil
  426 kr.
  Total (pr.person)
  650 kr.

  Kør-selv-ferie i Connemara – FLY

  Du kan finde billige fly til Dublin stort set året rundt – både fra Billund og København.

   

  Fra begge lufthavne vil det irske lavprisflyselskab Ryanair som regel tilbyde de billigste billetter – ofte til priser i omegnen af 200-600 kr.

   

  Fra København er der direkte afgange alle ugens dage, mens du fra Billund kan flyve direkte på alle mandage og fredage.

   

  Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København med billetter fra torsdag den 10. marts til mandag den 14. marts. På disse datoer koster flybilletter kun 224 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  København

  • Stort set alle dage

   

   

  Billund

  • Rigtig mange mandage og fredage

   

   

  Kør-selv-ferie i Connemara – LEJEBIL

  Til en kør-selv-ferie i Irland har du selvfølgelig brug for en lejebil.

   

  Prisen på lejebiler kan variere, alt efter hvornår du skal afsted. En lejebil på datoer, der matcher flybilletterne ovenfor, koster fra i alt 717 kr. – dvs. kun 359 kr. pr. person ved rejse for to personer.

   

  Bilen får en 8,5 ud af 10-rating på Momondo og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Irland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Kør-selv-ferie i Connemara – HOTELLER

  Uanset om du er planlæggertypen, der gerne vil have hele rejsen på plads hjemmefra, eller du mere er en jeg-tager-det-som-det-kommer-type, så kan det måske være meget rart at have styr på den første overnatning.

   

  Herudover kan du selv styre, om du vil booke det hele hjemmefra eller booke løbende, så du ikke har en fast tidsplan, du skal holde dig til – det er helt op til dig.

   

  Nedenfor finder du en oversigt over hoteller i Dublin til første nat, men du kan også sagtens vælge at bruge din første nat noget tættere på Galway/Connemara.

  Hoteller i Dublin

   

  Rundrejseinspiration – Connemara

  Hvis du mangler lidt inspiration til dit roadtrip, så har jeg sammensat en rute, hvor du kommer rundt og ser nogle af Connemaras smukkeste steder og seværdigheder. Dette er selvfølgelig kun et eksempel, og du skal være mere end velkommen til at sammensætte rejsen helt efter dine egne ønsker.

   

  Turen starter i Dublin, hvor du henter din lejebil i lufthavnen. Herefter sætter du kursen mod Connemara, og herfra er det fuldstændig dig, der bestemmer tempoet, og hvad du vil se. Nedenfor kommer jeg med lidt billeder fra forskellige steder i området, der bestemt er et besøg værd, og nederst finder du et lille kort over ruten.

   

  Derryclare Lough

  Connemara

   

  Twelve Bens

  Connemara

  Connemara

   

  Diamond Hill

  Connemara

   

  Lough Corrib

  Connemara

   

  Kylemore Abbey

   

  Dog’s Bay BeachConnemara

   

   

  Irland og corona

  Er du færdigvaccineret eller tidligere smittet, skal du blot medbringe dit coronapas. Er du ikke, skal fremvise dokumentation for en negativ PCR-test, som er foretaget inden for 72 timer

   

  Herudover skal du også udfylde en Passenger Locator Form.

   

  Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Irland på Udenrigsministeriets rejsevejledning og deres corona-side om Irland. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

  Du kan også holde dig opdateret på citizensinformation.ie.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Roadtrip i Irland: Oplev den smukkeste natur i Connemara – 5 dage med fly og lejebil fra kun 650 kr. p.p.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  se fly se hotel