Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 747 kr.
Twelve-Pines-Island-Connemara-Irland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Roadtrip i Irland – Connemara

5 dage med lejebil inkl. fly

Andet |

Roadtrip i Irland – Connemara

Irland er bare et helt fantastisk land, især for dig der elsker naturen! Jeg har tidligere skrevet om roadtrip i Irland med f.eks. den mere kendte og turistede Ring of Kerry-rute – den her tur er lidt anderledes, da der er tale om et roadtrip til Connemara (County Galway) på den irske vestkyst. Her er mindst lige så smukt, og så er naturen generelt mere vild og uberørt – nærmest som et eventyrlandskab. Der er mange steder at besøge i dette område. Bjerge, søer, barsk natur, idylliske landsbyer, heder og gamle ruiner er blot noget af det, der venter dig.

Med dette tilbud er lejebil inkluderet, men ruten lægger helt klart op til, at du i ny og næ parkerer bilen og stiger ud af bilen. Tag på vandreture, cykelture, rid på heste, tag på fisketur, nyd naturen fra en kajak eller udforsk Atlanterhavet med en omgang surfing. Mulighederne er mange, og jeg er sikker på, at Connemaras uberørte og barske natur vil tage dig med storm! 🏞️🍀

Kør-selv-ferie i Irland

året rundt

fra

747 kr.

✈️ Fly fra København og Billund

🌳🍃 Naturskøn rundrejse

Billige fly til Dublin

448 kr.

Lejebil i Irland

299 kr.

Fly

448 kr.

Lejebil

299 kr.

Total (pr. person):

747 kr.

Roadtrip til Connemara – fly

Fra Danmark kan du flyve direkte fra både København og Billund. Fra begge lufthavne tilbyder det irske lavprisflyselskab Ryanair de billigste flybilletter.

Fra København kan du finde direkte afgange alle ugens dage. Ofte ligger prisniveauet for returbilletter under 800 kr.

Fra Billund er der fra april til oktober direkte afgange på tirsdage og lørdage. Du kan ofte finde returbilletter fra under 1.000 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse fra København med billetter fra lørdag den 21. september til onsdag den 25. september. På disse datoer koster flybilletter kun 448 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

København

 • Alle ugens dage

Billund

 • April – oktober: tirsdage og lørdage

Roadtrip til Connemara – lejebil

Til en kør-selv-ferie i Irland har du selvfølgelig brug for en lejebil.

Prisen på lejebiler kan variere, alt efter hvornår du skal afsted.

Lejebilen ovenfor matcher flydatoerne og koster i alt 597 kr. – dvs. kun 299 kr. pr. person ved en rejse for to personer.

Bilen kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik, gratis afbestilling og kan afhentes i lufthavnsterminalen.

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Irland (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort og ikke dankort. Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Roadtrip til Connemara – hoteller

Uanset om du er planlæggertypen, der gerne vil have hele rejsen på plads hjemmefra, eller du mere er en jeg-tager-det-som-det-kommer-type, så kan det være meget rart at have styr på den første overnatning.

Herudover kan du selv styre, om du booker det hele hjemmefra eller løbende, så du ikke har en fast tidsplan, du skal holde dig til – det er helt op til dig.

Nedenfor finder du en oversigt over hoteller i Dublin til første nat, men du kan også sagtens vælge at bruge din første nat noget tættere på Galway/Connemara.

Hoteller i Dublin

Roadtrip til Connemara – inspiration

Hvis du mangler lidt inspiration til dit roadtrip til Connemara, så har jeg sammensat en rute, hvor du kommer rundt og ser nogle af Connemaras smukkeste steder og seværdigheder.

Dette er selvfølgelig kun et eksempel, og du skal være mere end velkommen til at sammensætte rejsen helt efter dine egne ønsker.

Turen starter i Dublin, hvor du henter din lejebil i lufthavnen. Herefter sætter du kursen mod Connemara, og herfra er det fuldstændig dig, der bestemmer tempoet, og hvad du vil se.

Nedenfor kommer jeg med lidt billeder fra forskellige steder i området, der bestemt er et besøg værd, og nederst finder du et lille kort over ruten.

Derryclare Lough

Se Derryclare Lough på dit roadtrip til Connemara

Twelve Bens

Se Twelve Bens på dit roadtrip i Irland

Diamond Hill

Se Diamond Hill på dit roadtrip i Irland

Lough Corrib

Se Lough Corrib på dit roadtrip til Connemara

Kylemore Abbey

Se Kylemore Abbey på dit roadtrip i Irland

Dog’s Bay Beach

Se Dog's Bay Beach på dit roadtrip til Connemara

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip i Irland - Connemara

Roadtrip i Irland - Connemara

Kommentarer (2)

 1. N

  Niels J. Larsen-jensen

  Hejsa.

  Sidder lige og kikker på jeres tilbud på:
  Roadtrip i Irland: Oplev den smukkeste natur i Connemara – 5 dage med fly og lejebil fra kun 765 kr. p.p.

  Hvordan kan jeg forlænge rejsen til f.eks. 10 eller 12 dage?
  Anbefaler I en app, til at finde Bed and break fast på turen?

  MVH Niels og Marianne
  42196298
  [email protected]

  2. jan 2024 kl. 15:01
  1. e

   amalie

   Hej Niels og Marianne 🙂

   Tak for jeres kommentar.

   Som jeg skriver i artiklen, så er mit rundrejse-eksempel blot ment som inspiration – i bestemmer helt selv tempoet, og hvad I gerne vil se. Hvis I gerne vil rejse i 10 eller 12 dage, så synes jeg bare, I skal finde nogle datoer og flybilletter, der passer (der er direkte afgange fra København alle ugens dage – og tirsdage og lørdage fra Billund fra april. Og lejer I en lejebil, har I jo en enorm frihed til selv at bestemme, hvad I gerne vil tage ud og se på turen – det behøver ikke nødvendigvis være de steder, jeg har beskrevet i artiklen – det er som sagt bare lidt inspiration 🙂

   Ift. at finde overnatningssteder vil jeg anbefale jer at kigge på Trivago, som jeg også linker til i artiklen, da I får et rigtig godt overblik over jeres muligheder der. I kan både vælge at booke på forhånd eller booke løbende under rejsen – det er selvfølgelig op til jer 🙂

   3. jan 2024 kl. 8:57

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud