• 08 jun 2017

  Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 1.554 kr. inkl. fly

  Kunne det friste med en billig badeferie til Rhodos? Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer og er en super populær feriedestination. Øen har noget for enhver smag, om du er til afslapning ved poolen eller stranden,til fest og farver eller om du vil ud at opleve øen og den spændende historie, som Rhodos rummer.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg i dag fundet det lækre Sunnysun Studios (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i feribyen Faliraki og kun 6 minutters gang fra stranden. Derudover har hotellet et stort poolområde med terrasse og snackbar. Du kan bo på dette hyggelige hotel til kun 755 kr. pr. person ved en rejse for 2. Det er et værelse med 3 enkelte senge, så hvis I rejser 3 personer bliver værelset endnu billigere og kun 504 kr. pr. person, da den samlet værelsespris er 1.510 for 7 nætter.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  All-inclusive

  Hvis du ønsker lidt mere luksus med all-inclusive, har jeg fundet et rigtig godt tilbud på det lækre 4* Labranda Blue Day Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har et super lækkert poolområde, legeplads, motionsrum, spa og en lækker restaurant og bar. Derudover får du 1 x entré pr. person til en nærliggende vandpark. Du kan bo her til kun 3.046 kr. inkl. all-inclusive pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  spies.dk har jeg fundet billige billetter fra København til Rhodos, samt en enkelt afgang fra Billund. Priserne ligger fra 799 til 1.499 kr. F.eks. har jeg fundet en afgang fra København d. 21.06. – 28.06. til kun 799 kr. inklusiv håndbagage (hvis du ønsker at tilkøbe bagage, så koster det 250 kr. tur/retur).

  OBS: prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 21.06. – 28.06. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

  Hotel 755 kr.
  Fly 799 kr.
  TOTAL (pr. person) 1.554 kr.

   

  Hotel (m. all-inclusive) 3.046 kr.
  Fly 799 kr.
  TOTAL (pr. person) 3.845 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis ikke du lejer en bil, så vil jeg anbefale dig at tage en taxi til hotellerne. Til SunnySun Studios er der 13 km fra lufthavnen, og til Labranda Blue Bay Resort er der kun 5 km fra lufthavnen.

   

  Lejebil

  Har du brug for en lejebil, anbefaler jeg dig at kigge forbi rentalcars.com – her kan du se et stort udvalg af lejebiler, f.eks. kan du leje en bil i hele perioden for kun 1.922 kr., dvs. 961 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 1.554 kr. inkl. fly

  1. gert nielsen says:

   Jamen de rejser du finder er jo med afgang inden for kort tid. Den rejse jeg fandt var til Rhodos med all. Inc og fly til 1432 kr. Jeg bookede hotel og ville så booke fly til den 9 september. Men med den pris jeg fik på fly billetter d en dag så holder de 1432 kr slet kke. Det bliver vanvittigt dyrt. Så de tilbud du kommer med gælder ca 14 dage frem.

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej igen Gert,
    Jeg er bange for at du har misforstået tilbuddet – det rejse-tilbud jeg har lavet er gældende på datoerne

    Fra København

    • 21.06. – 28.06.
    • 25.06. – 02.07.
    • 28.06. – 05.07.

    Fra Billund

    • 25.06. – 02.07.

    Dvs. at du nok ikke kan få den samme pris når du undersøger d, 9 september, for den dato har jeg hverken fundet fly eller hoteller til!
    I alle mine tilbud skriver jeg nogle helt bestemte datoer hvor jeg også kan finde billige flybilletter. Nogle gang er man heldig at det passer med de datoer man selv kan rejse og andre gange ikke.
    Håber du forstår hvad jeg mener 🙂 Derudover passer hotel tilbuddet kun til den dato jeg har valgt at lave tilbuddet over – derfor kan hotel og variere meget i pris alt efter hvilken dato man vil afsted

  2. gert nielsen says:

   Hej.hvorfor kan jeg ikke bestille flybilletter men kun hotel til Rhodos d 9-9-2017. Tilbuddet lyder på hotel all. Inc. +fly. Det kan da ikke passe at man skal vente med at bestille flybilletter til en uge eller 14 dag før afgang.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Gert,

    Jeg er ikke helt sikker på, hvor du har datoen d. 09.09. fra? 🙂 Her på rejsebloggen kommer jeg med inspiration til diverse rejser osv., og så kommer jeg tit med eksempler på andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde billige flybilletter 🙂

  3. Mette says:

   d. 25.06 og d. 28.06 lander man sent, hvad gør man med hoteller der har begrænset indtjekningstid f.eks. fra kl. 15-22 ?? 🙂

    

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,

    Jeg synes, at du skal kontakte hotellet og høre dem ad – så kan I garanteret aftale noget med sent ankomststidspunkt 🙂