• 14 feb 2020

  Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* hotel fra kun 2.209 kr. inkl. fly

  Med op mod 300 solskinsdage om året er det ikke svært at forstå, hvorfor Rhodos kaldes “Solens ø”. Det er i hvert fald en del flere solskinsdage, end hvad vi får i Danmark. Så hvis det kunne friste med en ordentlig omgang sol og en billig badeferie til Rhodos, bør du følge med her. Rhodos er den største og mest frodige af de Dodekanesiske Øer og er en superpopulær feriedestination. Øen har noget for enhver smag, uanset om du er til afslapning ved poolen eller stranden, til fest og farver eller ø-sightseeing.

  Charterferie til Rhodos
  maj - september
  fra2.209 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  1 uge på Rhodos
  inkl. hotel og fly
  fra2.209 kr.
  OBS: Ved at bruge rabatkoden Valentines2020, kan du spare 200 kr. pr. person - læs mere nedenfor

  Pakkerejse til Rhodos

  I dag har jeg fundet en billig pakkerejse til charmerende Grækenland. Her kommer du til at bo på Rhodos i centrum af Ixia og lige ved stranden på det dejlige 3* Sunny Days Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Sunny Days er et familievenligt lejlighedskompleks tæt ved både restauranter, barer og små supermarkeder. Du kan se billeder fra lejlighedskomplekset længere nede.

   

  Med dette hotel kommer du som sagt til at bo tæt på både strand og by. Vil du gerne til en lidt større by, holder bussen lige uden for hotellet, og den kan køre dig ind til Rhodos by kun 6 km derfra. Herudover har hotellet et hyggeligt poolområde, hvor du kan flade ud på en af de behagelige solsenge. I øvrigt er lejlighederne, ligesom resten af hotellet, nyrenoverede og indeholder både et lille tekøkken, en balkon og gratis wi-fi.

   

  Rejsen findes fra maj til september, hvor du både kan finde afgange fra København og Billund. Da det er en pakkerejse, er prisen selvfølgelig inkl. både hotel og fly. Den billigste rejse finder du i øjeblikket i maj til 2.409 kr. pr. person – uanset hvilken lufthavn du rejser fra. Her rejser du fredag den 29. maj til fredag den 5. juni.

   

  I juni kan du også komme afsted ganske billigt fra 3.379 kr. pr. person. I skolernes sommerferie i juli stiger prisniveauet, og her kan du finde priser fra 5.449 kr. pr. person. Herefter falder de igen, og fra slutningen af august og frem til september kan du finde rejsen til under 3.000 kr. pr. person.

   

  OBS! Du kan spare 400 kr. på rejsen ved at bruge rabatkoden Valentines2020. Rabatkoden skal indtastes i Trin 2 i bookingprocessen. Den kan benyttes én gang og rabatten fratrækkes af rejsens samlede pris. Rabatkoden gælder til og med den 14. februar.

   

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisniveau (pr. person)

  (Priserne gælder både fra København og Billund)

  • Maj: fra 2.409 kr.
  • Juni: fra 3.379 kr.
  • Juli: fra 5.449 kr.
  • August: fra 2.599 kr.
  • September: fra 2.959 kr.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Lejligheder Sunny Days

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Rhodos: 1 uge på et dejligt 3* hotel fra kun 2.209 kr. inkl. fly

  1. gert nielsen says:

   Jamen de rejser du finder er jo med afgang inden for kort tid. Den rejse jeg fandt var til Rhodos med all. Inc og fly til 1432 kr. Jeg bookede hotel og ville så booke fly til den 9 september. Men med den pris jeg fik på fly billetter d en dag så holder de 1432 kr slet kke. Det bliver vanvittigt dyrt. Så de tilbud du kommer med gælder ca 14 dage frem.

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej igen Gert,
    Jeg er bange for at du har misforstået tilbuddet – det rejse-tilbud jeg har lavet er gældende på datoerne

    Fra København

    • 21.06. – 28.06.
    • 25.06. – 02.07.
    • 28.06. – 05.07.

    Fra Billund

    • 25.06. – 02.07.

    Dvs. at du nok ikke kan få den samme pris når du undersøger d, 9 september, for den dato har jeg hverken fundet fly eller hoteller til!
    I alle mine tilbud skriver jeg nogle helt bestemte datoer hvor jeg også kan finde billige flybilletter. Nogle gang er man heldig at det passer med de datoer man selv kan rejse og andre gange ikke.
    Håber du forstår hvad jeg mener 🙂 Derudover passer hotel tilbuddet kun til den dato jeg har valgt at lave tilbuddet over – derfor kan hotel og variere meget i pris alt efter hvilken dato man vil afsted

  2. gert nielsen says:

   Hej.hvorfor kan jeg ikke bestille flybilletter men kun hotel til Rhodos d 9-9-2017. Tilbuddet lyder på hotel all. Inc. +fly. Det kan da ikke passe at man skal vente med at bestille flybilletter til en uge eller 14 dag før afgang.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Gert,

    Jeg er ikke helt sikker på, hvor du har datoen d. 09.09. fra? 🙂 Her på rejsebloggen kommer jeg med inspiration til diverse rejser osv., og så kommer jeg tit med eksempler på andre billige rejsedatoer, hvor du kan finde billige flybilletter 🙂

  3. Mette says:

   d. 25.06 og d. 28.06 lander man sent, hvad gør man med hoteller der har begrænset indtjekningstid f.eks. fra kl. 15-22 ?? 🙂

    

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,

    Jeg synes, at du skal kontakte hotellet og høre dem ad – så kan I garanteret aftale noget med sent ankomststidspunkt 🙂

  Se tilbud her