• 08 maj 2017

  Ren luksus i Thailand: 11 dage i Khao Lak på et lækkert 5* resort til kun 4.644 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  Flyv fra København til Phuket og fortsæt turen ca. 80 km op ad kysten og du lander i Khao Lak der byder på lange gyldne sandstrande, den smukke grønne thailandske jungle lige i baghaven og en ro du ikke finder andre steder. Hvis man synes at storbyen Phuket emmer for meget at heftig fest og travle tourister, kan Khao Lak tilbyde en fantastisk ro, nogle af Thailands smukkeste strande og ligger tæt på store oplevelser som f.eks Similan-øerne og Khao Sok Nationalpark.

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud på en tur til smukke Thailand! Også med datoer hen over sommerferien!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det ekstren lækre 5* Moracea by Khao Lak Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Dette lækre resort ligger direkte ved Nang Thong Beach og byder på spa, flere lækre poolområder, fitnesscenter og 3 spisesteder. De rummelige værelser har aircondition, gratis wifi, køleskab og værdiboks til dine værdigenstande. Inkluderet i prisen er en lækker morgenmadsbuffet. Dette luksuriøse hotel kan bookes i 10 nætter for kun 1.482 kr. pr. person ved en rejse for to.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Phuket

  Hvis du, udover forkælelse på et lækker resort, ønsker shopping, fest og farver på din ferie og derfor tænker, at Phuket mere er noget for dig kan jeg anbefale det lækre 4* Chanalai Garden Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Kata Beach der kan bookes for 1.053 kr. pr. person ved en rejse for 2 i samme periode, hvor morgenmad ikke er inkluderet i prisen, dette kan tilvælges ved booking.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  monondo.dk har jeg fundet meget billige fly fra København til Phuket i perioderne maj, juni, august og september. F.eks. har jeg fundet billetter til kun 3.162 kr fra d. 24.05. – 04-06. men der findes rigtig mange andre datoer til samme eller lignende priser (se nedenfor).

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 24.05. – 04.06.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne)

  Eksempler på andre billige rejsedatoer:

  • 16.05. – 30.05
  • 24.05. – 04.06
  • 26.05. – 10.06.
  • 11.06. – 19.06.
  • 07.08. – 21.08.
  • 09.08. – 19.08.
  • 25.08. – 08.09.
  • 03.09. – 13.09.
  • og mange andre

   

  Hotel

  1.482 kr.

  Fly fra København

  3.162 kr.

  TOTAL (per person)

  4.644 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det tager ca. 1 time. at køre fra Phuket lufthavn til Khao Lak. Du kan tage en taxa til ca. 1700 Bath (ca. 340 kr.). Det er også muligt at tage en bus, dette tager ca. 3 timer – her skal du til Phuket by og derfra videre med offentlig bus til Khao Lak.

   

  Pas og Visum

  Visumfrit op til 30 dage for turistrejser

  Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Ren luksus i Thailand: 11 dage i Khao Lak på et lækkert 5* resort til kun 4.644 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  1. Louise says:

   Jeg leder efter retur fra kbh til Thailand der ligger over uge 7. I 14 dage ca. Kan kun finde billige billetter ud, men ikke hjem :/ kan du hjælpe? 

   Pfh tak louise. 🙂 

  2. Sabrina Frederiksen says:

   Hvordan vil vejret være i juni måned? Har prøvet at google lidt, men synes ikke rigtig jeg kan gennemskue det helt. 

   • Benjamin says:

    Vejret er fint i Thailand! Jeg har været i Thailand flere gange i regn perioden og der var fint vejr der regnede måske 1 time eller 2 sidst på eftermiddagen! Men vejret er så svært at spå om, men det burde ikke holde dig væk 

  3. Benjamin says:

   Hvis man overvejer at rejse mellem jul og nytår eller engang i januar, Hvornår vil du så anbefale man tjekker priser på fly?

   • Rejsespejder says:

    Hej Benjamin,
    fordi det er en af de mest travle rejseperioder mht. Thailand-rejser vil jeg sige jo tidligere jo bedre! Men selvfølgelig kan man være heldig på hvilket som helst tidspunkt. F.eks. fandt jeg fly til Miami hen over jul og nytår til omkring 2.000 kr. for et par måneder siden. Så det gælder bare om at holde øje. Jeg vil anbefale at du opretter en prisagent inde på Skyscanner, så får du besked, hvis der sker en prisændring!