Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Space2
Andet

Rejsespejder indgår samarbejde med SpaceX – Billige fly til rummet fra kun 19.995 kr.

Andet |

Rejsespejder indgår samarbejde med SpaceX – Billige fly til rummet fra kun 19.995 kr.

Har du allerede været på Mallorca, i New York og London? Og lyder en rejse til Galapagosøerne, en safari i Afrika eller en tur til Nordpolen alt for kedeligt? Så har jeg i dag fundet det perfekte tilbud til dig! Det er nemlig med store glæde, at Rejsespejder i dag kan løfte sløret for et nyt tiltag – rumrejser!

Rumrejse

året rundt

fra

19.995 kr.

Aalborg, København, Billund ✈ Rummet

Fly til rummet

Tilbud på rumrejser er i sig selv ikke noget nyt. Kendisser som Justin Bieber, Brad Pitt og Kate Winslett har i løbet af de seneste år alle sammen booket sig ind på en rumrejse gennem det amerikanske selskab Virgin Galactic. Dog har det været til priser omkring 250.000 dollars (ca. 1,67 millioner kroner). Denne astronomiske sum er uden tvivl ikke det, man vil kalde for et knaldtilbud.

Derfor er jeg begyndt at lede efter andre muligheder. For hvis der er én ting, Rejsespejder kan – så er det at finde rejser til meget lavere priser, end det man normalt ser – og det gælder altså også rumrejser. Efter mange timers arbejde og hårde forhandlinger er det lykkedes Rejsespejder at indgå en aftale med den amerikanske rumfartsvirksomhed SpaceX. Det var virksomhedens excentriske direktør Elon Musk, der selv er stor fan af Rejsespejder-konceptet, som var vild med idéen om budgetvenlige rumrejser, og han har derfor valgt at sælge rumturene til ”indkøbspris”.

Rejserne tager udgangspunkt i Danmark, hvor du flyver fra enten Aalborg, København eller Billund til Miami. Når du er landet, kan du med offentlig transport nemt komme videre til Cape Caneveral. Det er nemlig herfra, rumrejsen finder sted. Ombord på en af de nye Falcon 9-raketter sendes du op i en højde på ca. 60 kilometer. Herfra vil du kunne nyde den smukkeste udsigt over den blå planet. Efter ca. 15 minutters ophold går turen tilbage til jorden. Lyder ikke som en uforglemmelig oplevelse?!

Og nu kommer det bedste! Hele turen kan fås til 19.995 kr. Det skal dog nævnes, at der ikke indgår bagage i den billigste pris. Hvis ikke du kan klare dig uden bagage på denne korte tur, kan det tilkøbes for 20.000 kr. Det er dog kun de første 3 ture, som er så billigt. Derefter kommer de til at koste 142.019 kr. pr. person. Stadig en meget fin pris

Hvis alt går efter planen, har den første tur afgang den 30.02.2020.

Og så må I allesammen have en skøn 1. april 2019!

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud