• 01 apr 2019

  Rejsespejder indgår samarbejde med SpaceX – Billige fly til rummet fra kun 19.995 kr.

  Har du allerede været på Mallorca, i New York og London? Og lyder en rejse til Galapagosøerne, en safari i Afrika eller en tur til Nordpolen alt for kedeligt? Så har jeg i dag fundet det perfekte tilbud til dig! Det er nemlig med store glæde, at Rejsespejder i dag kan løfte sløret for et nyt tiltag – rumrejser!

  Rumrejse
  året rundt
  fra19.995 kr.
  Aalborg, København, Billund
  Rummet
  Fly til rummet

  Tilbud på rumrejser er i sig selv ikke noget nyt. Kendisser som Justin Bieber, Brad Pitt og Kate Winslett har i løbet af de seneste år alle sammen booket sig ind på en rumrejse gennem det amerikanske selskab Virgin Galactic. Dog har det været til priser omkring 250.000 dollars (ca. 1,67 millioner kroner). Denne astronomiske sum er uden tvivl ikke det, man vil kalde for et knaldtilbud.

   

  Derfor er jeg begyndt at lede efter andre muligheder. For hvis der er én ting, Rejsespejder kan – så er det at finde rejser til meget lavere priser, end det man normalt ser – og det gælder altså også rumrejser. Efter mange timers arbejde og hårde forhandlinger er det lykkedes Rejsespejder at indgå en aftale med den amerikanske rumfartsvirksomhed SpaceX. Det var virksomhedens excentriske direktør Elon Musk, der selv er stor fan af Rejsespejder-konceptet, som var vild med idéen om budgetvenlige rumrejser, og han har derfor valgt at sælge rumturene til ”indkøbspris”.

   

  Rejserne tager udgangspunkt i Danmark, hvor du flyver fra enten Aalborg, København eller Billund til Miami. Når du er landet, kan du med offentlig transport nemt komme videre til Cape Caneveral. Det er nemlig herfra, rumrejsen finder sted. Ombord på en af de nye Falcon 9-raketter sendes du op i en højde på ca. 60 kilometer. Herfra vil du kunne nyde den smukkeste udsigt over den blå planet. Efter ca. 15 minutters ophold går turen tilbage til jorden. Lyder ikke som en uforglemmelig oplevelse?!

   

  Og nu kommer det bedste! Hele turen kan fås til 19.995 kr. Det skal dog nævnes, at der ikke indgår bagage i den billigste pris. Hvis ikke du kan klare dig uden bagage på denne korte tur, kan det tilkøbes for 20.000 kr. Det er dog kun de første 3 ture, som er så billigt. Derefter kommer de til at koste 142.019 kr. pr. person. Stadig en meget fin pris

   

  Hvis alt går efter planen, har den første tur afgang den 30.02.2020.

   

  Og så må I allesammen have en skøn 1. april 2019!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Rejsespejder indgår samarbejde med SpaceX – Billige fly til rummet fra kun 19.995 kr.

  1. Agnes says:

   for helvede!!! jeg haft min dankort ellers klar :DDDD

  2. Ditte says:

   Fedt Ha ha ha ha

  3. Jesper Haugaard says:

   Jeg har fødselsdag i dag, så ved altid hvornår det er 1april. Fed joke der skal nok være nogle der er hoppet på den. Tak for mange super gode tips til rejser. Hilsen Jesper

  4. Carina says:

   Aprilsnar

  5. Jonas says:

   Haha- fed aprilsnar!