• 10 Nov 2022

  Tomorrowland Winter: 1 uge på skihotel fra kun 4.956 kr. p.p. inkl. Tomorrowland Winter Mountain Stage-billet og liftkort

  Festival kombineret med skiferie i De Franske Alper? Ja tak! Tomorrowland Winter vender for tredje gang tilbage til smukke Alpe d’Huez for at skabe den mest sensationelle festivaloplevelse. Hvert år bliver der fyret op for spektakulær festivalmusik, fantastisk stemning og masser af fest i de snedækkede omgivelser. Tomorrowland Winter 2023 bliver ingen undtagelse – så du kan godt glæde dig! Jeg har fundet et supergodt tilbud på en pakkerejse for 4 personer til netop Tomorrowland Winter, hvor både Mountain Stage-billet, indkvartering og liftkort er inkluderet. Så er det vist bare med at komme afsted! ⛷️🇫🇷

  Oplev magiske Tomorrowland Winter
  marts
  fra4.956 kr.
  København
  Oz en Oisans
  Pakkerejse til Tomorrowland Winter
  inkl. Mountain Stage-billet, hotel og liftkort

  Pakkerejse til Tomorrowland Winter

  Ovenfor ser du den pakkerejse, jeg har fundet til Tomorrowland Winter.

   

  Lad mig starte med at fortælle om det skihotel, der er inkluderet i opholdet – nemlig Résidence Odalys Crystal Blanc.

   

  Résidence Couleurs Soleil ligger i Vaujany og udgør sammen med Alpe d’Huez (hvor Tomorrowland Winter finder sted) og Oz en Oisans skiområdet Grand Domaine Ski i Frankrig.

   

  Hotellet har en glimrende beliggenhed. Ikke mindst fordi det ligger i centrum af Vaujany med restauranter og butikker tæt på, men også fordi du fra hotellet kun er 500 meter fra skilifterne.

   

  Hotellet er bygget i traditionel chaletstil og for det meste fremstillet i træ og sten, hvilket skaber både en autentisk og hyggelig stemning.

   

  Indkvarteringen er rummelig og moderne indrettet. Denne pakkerejse inkluderer en 2-værelses lejlighed (1 soveværelse) med plads til mellem 2 og 4 personer. Indkvarteringen har fuldt udstyret køkken, fjernsyn (mod betaling), badekar og balkon/terrasse.

   

  Udover indkvartering inkluderer pakkerejsen også liftkort til Alpe d’Huez Grand Domaine Ski. Med liftkortet kan du også drage fordel af 2 dage i Les Deux Alpes eller en dags skiløb i Serre Chevalier Vallée Puy Saint Vincent, Montgenèvre eller den italienske Mælkevej. Liftkortet giver også mulighed for at benytte byens skøjtebane og svømmehal en gang i løbet af opholdet.

   

  Og så er der selvfølgelig billetten til Tomorrowland Winter Mountain Stage, som også er inkluderet i prisen. Mountain Stage-billetten giver adgang til alle koncert-scenerne alle dage (om dagen). Se dét er afterskiing, der vil noget 😎

   

   

  Billeder

  Tomorrowland Winter

  Tomorrowland Winter

  Tomorrowland Winter

   

   

  Pakkerejse til Tomorrowland Winter – priser og bestilling

  Rejsen ligger fra lørdag den 18. marts til lørdag den 25. marts. Du kan dog også vælge en kortere fem-dages tur, hvis du foretrækker det.

   

  Sunweb tilbyder forskellige indkvarteringer. Jeg har som sagt valgt at tage udgangspunkt i en rejse for 4 personer på Residence Odalys Le Crystal Blanc. Denne rejse koster kun 4.956 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer inkl. liftkort.

   

  Pakkerejsen inkluderer som sagt også en Tomorrowland Winter Mountain Stage-billet, som giver adgang til alle koncert-scenerne på bjergerne om dagen. Ønsker du også at have adgang til festivallen om aftenen, kan du tilkøbe en Tomorrowland Winter Festival-billet, som koster 1.109 kr. pr. person. Billetten kan tilvælges under bookingen.

   

  Du kan også tilvælge transport mellem Oz en Oisans og Tomorrowland Winter i Alpe d’Huez, som koster 518 kr. pr. person. Dette bør måske overvejes, da Sunweb oplyser, at en enkelt taxitur fra Oz en Oisans til Alpe d’Huez koster ca. 120 euro, hvilket svarer til ca. 893 kr. Derudover er der heller ikke et stort udbud af taxier i Alperne.

   

   

  Corona i Frankrig

  Der er ikke længere restriktioner som følge af COVID-19 ved indrejse i Frankrig.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her
  Webview: false