• 02 Nov 2023

  Tomorrowland Winter: 5 dage på skihotel fra kun 3.812 kr. p.p. inkl. Tomorrowland Winter Mountain Stage-billet og liftkort

  Festival kombineret med skiferie i De Franske Alper? Ja tak! Tomorrowland Winter vender for fjerde gang tilbage til smukke Alpe d’Huez for at skabe den mest sensationelle festivaloplevelse. Hvert år bliver der fyret op for spektakulær festivalmusik, fantastisk stemning og masser af fest i de snedækkede omgivelser. Og Tomorrowland Winter 2024 bliver ingen undtagelse – så du kan godt glæde dig! Jeg har fundet et supergodt tilbud på en pakkerejse for fire personer til netop Tomorrowland Winter, hvor både Mountain Stage-billet, indkvartering og liftkort er inkluderet. Så er det vist bare med at komme afsted! ⛷️🇫🇷

  Oplev magiske Tomorrowland Winter
  marts 2024
  fra3.812 kr.
  Oz en Oisans
  Pakkerejse til Tomorrowland Winter
  inkl. Mountain Stage-billet, hotel og liftkort

  Pakkerejse til Tomorrowland Winter

  Ovenfor ser du den pakkerejse, jeg har fundet til Tomorrowland Winter 2024.

   

  Lad mig starte med at fortælle om det skihotel, der er inkluderet i opholdet – nemlig Résidence Couleurs Soleil (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Résidence Couleurs Soleil ligger i Oz en Oisans og udgør sammen med Alpe d’Huez (hvor Tomorrowland Winter finder sted) og Vaujany skiområdet Grand Domaine Ski i Frankrig.

   

  Hotellet har en glimrende beliggenhed. Ikke mindst fordi du har butikker tæt på, men også fordi du fra hotellet kun er 200 meter fra skilift.

   

  Hotellet er bygget i traditionel chaletstil og for det meste fremstillet i træ og sten, hvilket skaber både en autentisk og hyggelig stemning.

   

  Indkvarteringen er ikke vildt moderne, men ganske hyggelig. Denne pakkerejse inkluderer en 2-værelses lejlighed (1 soveværelse) med plads til mellem 2 og 4 personer. Indkvarteringen har fuldt udstyret køkken, fjernsyn, badekar og balkon/terrasse.

   

  Udover indkvartering inkluderer pakkerejsen også liftkort til Alpe d’Huez Grand Domaine Ski.

   

  Og så er der selvfølgelig billetten til Tomorrowland Winter Mountain Stage, som også er inkluderet i prisen. Mountain Stage-billetten giver adgang til alle koncert-scenerne alle dage (om dagen). Se dét er afterskiing, der vil noget 😎

   

   

  Billeder

  Tomorrowland Winter

  Tomorrowland Winter

  Tomorrowland Winter

  Tomorrowland Winter

   

  Pakkerejse til Tomorrowland Winter – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb, der helt eksklusivt har fået lov at sælge skipakkerejser til Tomorrowland 2024.

   

  Det er både muligt at booke rejsen som en kort tur eller en hel uge.

   

  Booker du en hel uge, varer rejsen fra lørdag den 16. marts til lørdag den 23. marts. Og booker du en kort tur, strækker rejsen sig fra tirsdag den 19. marts til lørdag den 23. marts – dvs. fem dage (selvom Sunweb siger fire dage).

   

  Herudover tilbyder Sunweb også forskellige indkvarteringer. Jeg har som sagt valgt at tage udgangspunkt i en rejse for 4 personer til Résidence Couleurs Soleil.

   

  Denne rejse – med fem dage – koster kun 3.812 kr. pr. person ved en rejse for 4 personer inkl. liftkort.

   

  Pakkerejsen inkluderer som sagt også en Mountain Stage-billet, som giver adgang til alle koncert-scenerne på bjergerne om dagen.

   

  Ønsker du også at have adgang til festivalområdet i Alpe d’huez om aftenen, kan du tilkøbe en Festival-billet, som koster 1.082 kr. ekstra pr. person. Billetten kan tilvælges under bookingen.

   

  Du kan også tilkøbe transport mellem Oz en Oisans og Tomorrowland Winter i Alpe d’Huez i form af shuttlebus. Dette koster 597 kr. pr. person. Dette bør du helt klart overveje, da Sunweb oplyser, at en enkelt taxitur fra Oz en Oisans til Alpe d’Huez ca. koster 120 euro, hvilket svarer til ca. 893 kr. Derudover er der heller ikke et stort udbud af taxier i Alperne.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her
  Webview: false