• 02 jul 2018

  Sommerferie i Nordcypern: 1 uge på et 3* hotel fra kun 1.990 kr. inkl. fly og bagage

  Nordcypern er en noget overset feriedestination herhjemme. Og det er i grunden lidt mærkeligt, for Nordcypern kan bedst beskrives som en skøn blanding mellem Grækenland og Tyrkiet – ikke nogen dårlig kombi, hvis du spørger mig! Meget i stil med en ferie til Cypern får du i Nordcypern et rejsemål, hvor du kan kombinere klassisk strand- og solferie ved Middelhavet med enestående historiske seværdigheder og fortryllende smukke naturoplevelser.

  Sommerferie i Nordcypern
  juli og august
  fra1.990 kr.
  København eller Billund
  Nordcypern
  Solferie på Nordcypern
  inkl. 3* hotel, fly og 20 kg indtjekket bagage
  fra1.990 kr.

  Sommerferie i Nordcypern

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg netop fundet et lækkert tilbud på en charterrejse til Nordcypern. Du får en uge på det anmelderroste 3* Bellapais Monastery Village (4 ud af 5 på TripAdvisor), og her kan du se frem til en sommerferie i naturskønne omgivelser! Hotellet ligger nemlig ved foden af Kyenia-bjergene tæt på landsbyen Bellapais. Hotellet byder således på den skønneste panoramaudsigt over byen Kyrenia og den nye havn.

   

  Udover en strålende beliggenhed i smukke omgivelser byder Bellapais Monastery Village også på et lækkert poolområde med 2 swimmingpools. Herudover er værelserne komfortable og flot indrettede. Og vil du gerne ind til Kyrenia by, er det heller intet problem. Der går nemlig en gratis bus fra hotellet til Kyrenias centrum 3 gange dagligt (dog ikke søndage).

   

  Tidligere gæster roser i stor stil hotellet. Særligt den smukke, bjergrige beliggenhed lidt uden for byen trækker mange roser – især hvis du vil have en afslappende sommerferie. Hotellet er desuden et “voksenhotel” med en aldersgrænse på 12 år.

   

  Du kan booke rejsen i hele juli, og det er muligt at flyve fra både København og Billund. Den billigste afgang finder du fra København fredag den 06.07. – 14.07. til kun 1.990 kr. pr. person. Du flyver med Norwegian og må medbringe 20 kg indtjekket bagage plus 10 kg håndbagage. Du skal dog være opmærksom på, at du lander i Larnaca (Sydcypern). I resten af juli ligger priserne i skrivende stund meget stabilt på mellem 3.000 og 3.999 kr. pr. person.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan booke transport fra lufthavnen til hotellet gennem rejseselskabet. Det koster kun 250 kr. for 2 personer – og kan virkelig anbefales.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her