• 04 jul 2017

  Nordcypern: 1 uge på et 4* hotel til kun 2.249 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage – eller på et 5* hotel til kun 2.995 kr. inkl. all-inclusive

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud på en rejse til efteråret.  Turen går til Nordcyptern, hvor du har mulighed for at nyde uspoleret natur og de smukkeste gyldne sandstrande. Du kan f.eks. opleve velbevarede bygninger, der kan spores tilbage før Kristus samt opleve farverige markeder og udforske og opleve en spændende historie præget af både grækere, egyptere og tyrkere. Derudover kan du være heldig at se havskildpadder på øens smukke øde strande. Det er muligt at bestille guidede ture ud at se disse spændende dyr, men du kan også være heldig at se dem på egen hånd. En uge på Nordcypern er en fantastisk mulighed for både solferie samt natur- og kultur oplevelser.

  1 uge i Nordcypern
  september - november
  2.295 kr.
  København
  Nordcypern
  1 uge på skønne Nordcypern
  2.295 kr.

  Lige nu kan du på takeoffer.dk finde et virkelig godt tilbud til Nordcypern. F.eks. kan du få en uge fra d. 13. til d. 20. september til kun 2.295 kr. inkl. hotel, fly og bagage. Men der findes faktisk datoer til lignende priser næsten hele efteråret.

  Du bor på det dejlige 4* Riverside Garden (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) med dejligt stort pool-område. Hotellet ligger kun 11 km. fra den hyggelige by Kyrenia og 2 km. fra en super skøn sandstrand. Priserne inkl. fly ligger fra 2.295 kr. inkl. morgenmad pr. person ved en rejse for 2. Derudover er det muligt at tilkøbe halvpension til kun 700 kr. pr. person for en uge samt transfer t/r til kun 250 kr. pr. person. Begge ting tilkøbes direkte i købsprocessen på takeoffer.dk.

  Alternativt kan du booke det lækre 5* Salamis Bay Conti (4 ud af 5 på TripAdvisor) med all-inclusive. Hotellet ligger tæt på feriebyen Famagusta. Dette store og flotte resort tilbyder udover et stort poolområde, bar, diskotek, kasino, fitnessrum og et minimarked. Derudover har du en skøn balkon på værelset, hvor du kan sidde og nyde ferien. Der er også gode tilbud til de sportsglade med muligheden for at dyrke basketball, fodbold, aerobic, dart, petanque og bordtennis. Mod ekstrabetaling tilbyder hotellet også forskellige slags vandsport samt diverse massage- og skønhedsbehandlinger i hotellets spa-område. Priserne for dette skønne hotel starter fra 2.995 kr.  inkl. all-inclusive pr. person ved en rejse for 2. Derudover kan der tilkøbes transport t/r til kun 250 kr. pr. person.

   

  Pasregler

  Når du rejser ind i Nordcypern skal dit pas være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse-dato samt, at du har tomme sider i passet. Folk uden tomme sider i passet kan blive nægtet indrejse. Derudover skal du huske at printe alle rejsedokumenter til fremvisning.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  1 uge på skønne Nordcypern
  enten 4* eller 5* all-inclusive hotel inkl. fly og bagage
  Fra 2.295 kr.
  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Nordcypern: 1 uge på et 4* hotel til kun 2.249 kr. inkl. morgenmad, fly og bagage – eller på et 5* hotel til kun 2.995 kr. inkl. all-inclusive

  1. Heidi says:

   Hej rejsespejder
   Det er nogle rigtig gode rejser du finder. Vi er 3 der rigtig gerne vil ned og have noget varme og sol,fra d 9-10 eller 11 juli i en uge kan du hjælpe med dette 🙂

  Se rejse-tilbud her