Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.227 kr.
Ibiza-slider
Pakkerejser

Rejse til Ibiza: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel fra kun 2.227 kr. p.p. inkl. fly

Pakkerejser |

Rejse til Ibiza: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel fra kun 2.227 kr. p.p. inkl. fly

Ibiza er nok bedst kendt for at være øen med store fester og mange unge turister. Men Ibiza byder på meget mere end fest og farver. Denne smukke ø gemmer på strande i verdensklasse og flot natur, og uden for festområderne i Ibiza By kan du finde masser af ro og afslapning – f.eks. på det skønne, firstjernede hotel jeg har fundet i dag. Så gør dig klar til en rejse til Ibiza – jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud!   ☀️

Rejse til Ibiza

august – oktober

fra

2.227 kr.

Billund ✈ Ibiza

Hotel på Ibiza

fra

1.677 kr.

Fly til Ibiza

550 kr.

Hotel

1.677 kr.

Fly

550 kr.

Total (pr. person):

2.227 kr.

Rejse til Ibiza – hotel

I højsæsonen (sommeren) koster hoteller på Ibiza generelt en del. Men vil du gerne rejse i efterårsmånederne, kan du ofte finde hoteller til gode priser.

Og sådan et hotel kunne f.eks. være det anmelderroste, firstjernede Balansat Resort (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023).

Resortet ligger lige ved stranden i Puerto de San Miguel. Området byder på gode muligheder for både at stå på vandski, dykke og windsurfe, og der er samtidig butikker, restauranter og barer lige i nærheden.

Ibizas festlige natteliv finder du ca. en halv times kørsel fra resortet. Så du er altså i sikker afstand fra løjerne, hvis du bare gerne vil have en afslappende daseferie uden den vilde omgang fest og farver.

Balansat Resort ligger som sagt lige ved stranden, så du har sand og azurblåt hav lige uden for døren. Herudover er der lavvandet, hvilket gør stranden ideel for familier.

Hotellet har også et nydeligt poolområde, der indeholder alle de rette ingredienser – swimmingpools, solsenge og parasoller plus en håndfuld dekorative palmer og træer. Der er også et lille vandland til glæde for de mindste gæster.

Poolområdet er dog ikke det eneste sted, du vil føle dig godt tilpas. Hotellets værelser er nemlig superflotte – indrettet i et lyst og moderne design – og har egen balkon, aircondition, wi-fi osv.

Prisen er også skarp. Fra fredag den 6. oktober til fredag den 13. oktober koster et topersoners værelse i alt 3.353 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.677 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Ibiza, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Rejse til Ibiza

Rejse til Ibiza

Rejse til Ibiza

Rejse til Ibiza

Rejse til Ibiza – fly

Fly til Ibiza plejede at være meget dyre. Men så åbnede Ryanair en ny rute fra Billund direkte til Ibiza. Og det hjalp altså på prisniveauet!

Fra Billund kan du flyve direkte til Ibiza alle fredage frem til oktober. Og prisniveauet er i den grad banket i bund. Prisniveauet ligger typisk på ca. 300 – 600 kr.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i fly fra Billund fra fredag den 6. oktober til fredag den 13. oktober, hvor du kan booke billetter til kun 550 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Alle fredage fra april til oktober

Transport til/fra lufthavnen på Ibiza

Hotellet ligger ca. 30 minutters kørsels fra lufthavnen. Så en lufthavnstaxi burde være til at betale.

Du kan også vælge at leje en bil. Så har du også mulighed for at køre rundt og opleve forskellige steder af øen.

Rejseinspiration

De smukke strande rundt om øen er kendte for deres azurblå farve og kridhvide sand og er et must, når du er på Ibiza.

rejse til Ibiza

Hvis du gerne vil afsted på lidt øhop, kan jeg varmt anbefale at tage en udflugt til Formentera. Denne lille perle af en ø ligger kun 40 minutters færgeoverfart fra byen Ibiza. Her kan du så bruge dagen på ren afslapning, slikke sol og tage smukke billeder af de fantastiske omgivelser.

Rejse til Ibiza

Hvis du er til flere smukke omgivelser, kan du tage en tur til det sydvestlige hjørne af Ibiza. Her kan du se ud til det ubeboede område Es Vedrá, som er en næsten 400 meter høj klippeø.

Rejse til Ibiza

Historiske seværdigere er nok ikke det første, du tænker på når der bliver sagt Ibiza, men byen Ibiza byder på lidt af hvert. Her ligger den smukke gammelbydel Dalt Vila, som er smukt placeret på en bakketop – med et vidunderligt udsyn over middelhavet. Bydelen er en hyggelig perle på øen, hvor du kan bevæge dig rundt i de smalle og snørede gader. Du har rig mulighed for at tage fantastiske billeder af de gamle og smukke bygninger samt gode udsigts punkter rundt i bydelen.

rejse til Ibiza

Vil du gerne inspireres yderligere – eller måske booke en udflugt til Formentera – kan du også smutte forbi Getyourguide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Ibiza: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel fra kun 2.227 kr. p.p. inkl. flyRejse til Ibiza: 1 uge på et anmelderrost 4* hotel fra kun 2.227 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud