Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Harry Potter-rejse ⚡ fra 1.768 kr.
Koln-banner
Andet

Harry Potter-udstilling i Köln: 3 nætter på 4* hotel fra kun 1.768 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og billetter til Harry Potter: Visions of Magic

Andet |

Harry Potter-udstilling i Köln: 3 nætter på 4* hotel fra kun 1.768 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og billetter til Harry Potter: Visions of Magic

Så er der nyt fra hekse- og troldmandsverdenen! HARRY POTTER: VISIONS OF MAGIC rammer snart den tyske by Köln. Den populære Harry Potter-udstilling løber fra december til marts. Så hvis du og dine venner eller familie er ægte Potterheads, er det her en enestående mulighed for at opleve en magisk Harry Potter-udstilling i Europa. Samtidig får du alletiders chance for at opleve de storslåede tyske julemarkeder, som findes i de større byer i Tyskland i løbet af december. Ren win-win, hvis du spørger mig. Herunder viser jeg dig, hvordan du booker en superbillig rejse til Harry Potter-udstillingen med både fly, hotel og entrébilletter!  ⚡

Rejse til Harry Potter: Visions of Magic

december – marts

fra

1.768 kr.

København ✈ Köln

Fly til Köln

256 kr.

Hotel + entrebilletter

1.512 kr.

Hotel

1.512 kr.

Fly

256 kr.

Total (pr. person):

1.768 kr.

Rejse til Harry Potter-udstilling – flybilletter

Når Köln forvandles til et sandt Harry Potter-mekka, skal du da en tur derned!

Du kan vælge at køre til Köln, hvilket ca. tager seks timer fra den danske grænse, men hvis du har en lille getaway i tankerne, vil det klart være nemmest at flyve derned. Det kan du heldigvis gøre billigt fra København.

Fra København er der direkte afgange på tirsdage og lørdage, og du vil næsten altid være i stand til at finde returbilletter til under 700 kr. (enkelte højsæsondatoer kan dog være dyrere).

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra lørdag den 9. december til tirsdag den 12. december. På disse datoer koster flybilletterne kun 256 kr. hos Ryanair.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige flydatoer

Fra København

  • Tirsdage og torsdage

Rejse til Harry Potter-udstilling – hotel og entrébilletter

Transport, done. Nu til den spændende del af rejsen!

Jeg har nemlig fundet et superfedt tilbud hos Travelcircus!

De har nemlig et tilbud, der både inkluderer entrébilletter til Harry Potter-udstillingen plus et hotelophold i Köln. Og når jeg ovenfor allerede har fundet billige fly til Köln, har du jo hele pakken 😉

OBS: Tilbuddet fungerer således, at du først vælger, hvilken dag du ønsker at besøge udstillingen (jeg valgte f.eks. den 10. december). Herefter kan du så vælge datoer for dit hotelophold (jeg valgte f.eks. 9. til 12. december, så hotel- og flydatoer matcher).

Når du har valgt dine hoteldatoer, kan du herefter vælge mellem en god håndfuld forskellige hoteller i Köln.

Der er lidt for enhver smag, så du vælger bare det, du synes bedst om. Mit valg faldt i dette eksempel på det firstjernede Acora Bonn Living the City (3,5 ud af 5 på Tripadvisor). Her får du et hotel, der rammer en rigtig god balance mellem pris og kvalitet.

Hotellet ligger en togtur på små 30 minutter fra Köln centrum. Herudover er Acora Bonn Living the City et ganske fint standardhotel med pæne, rene værelser.

Prisen for et topersoners ophold på Acora Bonn Living the City er også god. Fra lørdag den 9. december til tirsdag den 12. december koster et topersoners ophold i alt 3.024 kr. inkl. morgenmad og entrébilletter til Harry Potter-udstillingen. Dvs. kun 1.512 kr. pr. person.

Rejse til Harry Potter-udstilling

Rejse til Harry Potter-udstilling

Rejse til Harry Potter-udstilling – transport til/fra lufthavnen

Fordi du ankommer sent til Köln, vil jeg klart anbefale, at du bestiller en lufthavnstaxi. Det er selvfølgelig lidt dyrere, men det er klart den nemmeste og hurtigste løsning.

En taxi fra lufthavnen i Köln til Acora Bonn Living the City koster i alt 572 kr. svarende til 286 kr. per person.

Når du skal fra hotellet ind til Köln centrum, kan du tage sporvognslinje 16 fra Bohn Tannenbusch Mitte til Köln Hauptbahnhof. Turen tager godt 30 minutter og koster ca. 15 kr.

Julemarked i Köln (hvis du rejser i december)

Hvis du vælger at rejse i december, er du så heldig at kunne slå to fluer med ét smæk.

Foruden at opleve den storslåede Harry Potter-udstilling kan du nemlig også gå på opdagelse i byens store julemarked, som har alt, hvad (jule)hjertet begærer!

Foran Kölns UNESCO-listede domkirke ligger byens store julemarked på Roncalliplatz. Her kan du finde din indre julemand frem og opleve intet mindre end 150 juleboder med alt fra brugskunst til lækre julegodter.

Men det er langt fra alt, for du finder i alt syv forskellige julemarkeder i Köln. Så det er bare at gå i gang – måske I kan lave jeres egen glühwein-crawl? 😉

Julemarkederne åbner allerede den 21. november og holder åbent helt til den 23. december.

Rejse til Harry Potter-udstilling

Rejse til Harry Potter-udstilling

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Harry Potter-udstilling i Köln: 3 nætter på 4* hotel fra kun 1.768 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og billetter til Harry Potter: Visions of MagicHarry Potter-udstilling i Köln: 3 nætter på 4* hotel fra kun 1.768 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og billetter til Harry Potter: Visions of Magic

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud