Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 230 kr.
Banner-Algarve-1080x1080
Fly

Billige fly til Algarve: Direkte flybilletter til Faro fra kun 230 kr. tur/retur

Fly |

Billige fly til Algarve: Direkte flybilletter til Faro fra kun 230 kr. tur/retur

Algarvekysten i det sydlige Portugal er en af Europas flotteste og mest naturskønne kyststrækninger – og et sandt eldorado for folk, der elsker sol, strand og hav. Den 155 kilometer lange kyststrækning byder på nogle af Europas smukkeste sandstrande, dramatiske klipper og hyggelige små fiskerbyer og landsbyer, der viser en charmerende og autentisk side af Portugal. Og selvom vi nu befinder os i vinterhalvåret, så vil Portugals sydligste region omfavne dig med flot og lunt vejr. Selv i vintermånederne vil termometret sjældent bevæge sig under 17 grader. Og nu til den gode nyhed: Lige nu er der billige fly til Algarve! ✈

Direkte fly til portugisisk strandparadis

december – marts

fra

230 kr.

Aarhus og København ✈ Faro

Billige fly til Algarvekysten

København

Fly til Algarve

Vil du en tur til Algarves solbeskinnede kyster, kræver det lige et par flybilletter først.

Og dem kan du finde billigt fra både Aarhus og København.

Fra Aarhus kan du finde flybilletter hos Ryanair, der fra december til marts har direkte afgange på onsdage og lørdage.

Fra København kan du flyve med både Ryanair, Norwegian og SAS. Derfor har du flere ugentlige afgange at vælge mellem – frem til og med marts vil det ofte være billigst at flyve på mandage og lørdage.

Prisniveauet fra begge lufthavne ligger uden for højsæsonperioderne ret lavt – ofte mellem ca. 300 og 900 kr. Og faktisk kan du finde returbilletter fra under 300 kr. fra begge lufthavne 😉

I flyboksen ovenfor linker jeg f.eks. til billetter fra Aarhus fra lørdag den 6. januar til onsdag den 10. januar. På disse datoer koster billetterne kun 230 kr.

Hos Ryanair, Norwegian og SAS må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Fly til Algarve – billige rejsedatoer

Aarhus

  • December – marts: onsdage og lørdage

København

  • December – marts: mandage og lørdage

Hoteller

Algarve-regionen dækker hele den sydlige del af Portugal, så hoteller er der nok af. Du kan se udvalget nedenfor.

Hoteller ved Algarvekysten

Lejebil

En lejebil kan virkelig åbne op for nogle helt fantastiske muligheder ved Algarvekysten. Så det bør du bestemt overveje.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

Oplevelser i Algarve

Algarves største by (med over 50.000 indbyggere) er Faro. Byens største attraktion er helt klart den gamle bykerne med masser af historie og flot arkitektur. Er du til historie, vil Loule – ca. 10 km fra Faro (mellem Albufeira og Faro) – også være et besøg værd.

Fly til Algarve

Fly til Algarve

Kan du klare en lidt spooky oplevelse? Så bør du besøge kirken Igreja do Carmo (som faktisk ligger tæt ved hotellet). Denne gamle kirke er berømt for sit kapel, der er bygget af menneskeknogler! 

Fly til Algarve

Fly til Algarve

Ingen rejse til Algarve uden strand! Og går du efter Algarves allerflotteste strande, bør du dog arrangere en tur til Lagos-området mod vest. Denne del af kyststrækningen gemmer nemlig på en håndfuld spektakulære strande med høje, dramatiske klipper! 

Fly til Algarve

Fly til Algarve

Hvis du er til en skøn vandretur langs kysten, kan Seven Hanging Valleys Trail anbefales. Denne ca. seks kilometer lange vandrerute fører dig forbi nogle af Algarvekystens flotteste udsigter, og undervejs kan du holde pitstop ved Benagil Beach og tage en kajaktur ud til de berømte Benagil-grotter. Her kan du sejle ind i selve grotterne, som er helt mørke. Jeg vil nok anbefale at hyre en guide, hvis du vil helt ind i grotterne. Vandreturen starter ved Marinha Beach og slutter i Praia do Vale de Centianes. Du kan vælge at tage taxi tilbage til startstedet, hvis din bil er parkeret i den anden ende.

Fly til Algarve

Fly til Algarve

Benagil-hulerne, kajakture, delfinsafari og diverse bådeture – der er nok at se og opleve i Algarve! Vil du gerne inspireres lidt, så kig endelig forbi getyourguide.dk.

Vil du inspireres yderligere, kan du også kigge forbi min guide om Algarvekysten.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Algarve: Direkte flybilletter til Faro fra kun 230 kr. tur/retur

Billige fly til Algarve: Direkte flybilletter til Faro fra kun 230 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud