• 04 jun 2019

  Billige sommer fly til Algarvekysten: tur/retur til Faro fra kun 520 kr. med SAS

  Er du ved at planlægge din sommerferie, og er du ved at opgive grundet de dyre flybilletter her i sommerperioden? Så har jeg fundet en lækker gave til dig! Turen går til Algarvekysten i Portugal, som er en drømmedestination uden lige. Her finder du en 150 km lang kyststrækning med nogle af Europas allersmukkeste sandstrande, de mest idylliske bugter og en hel masse hyggelige og charmerende fiskerbyer. Og det bedste er, at jeg har fundet fly helt ned til ca. 500 kr. – og du kan endda også finde enkelte billige afgange i skolernes sommerferie (og i hele august)!

  Direkte fly til portugisisk strandparadis
  juni - august
  fra520 kr.
  Aarhus (og København)
  Faro
  Billige fly til Algarvekysten
  inkl. 8 kg håndbagage

  Billige fly til Algarvekysten

  Når man leder efter flybilletter, er det meget ofte København, som er den billigste afrejselufthavn. Og er det ikke København, er det ofte Billund. Men hvis du vil til Algarvekystens solbeskinnede sandstrande, finder du faktisk i skrivende stund de klart billigste billetter fra Aarhus!

   

  SAS opererer nemlig en rute til Faro fra Jyllands største by med direkte afgange hver lørdag. Og på denne rute kan du netop nu finde tur/retur-billetter til mellem ca. 500 og 850 kr. i juni og august – og til dels også i juli. Jeg har f.eks. fundet en superbillig afgang fra lørdag den 22. juni til lørdag den 29. juni til kun 520 kr. Når du flyver med SAS, må du som udgangspunkt medbringe 8 kg håndbagage.

   

  Du kan selvfølgelig også flyve fra København med enten Norwegian eller SAS, men prisniveauet fra hovedstaden ligger i skrivende stund lidt højere (fra ca. 1.000 kr.).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Aarhus d. 22.06. – 29.06. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.06. – 15.06.
  • 15.06. – 22.06.
  • 22.06. – 29.06./06.07.
  • 29.06. – 06.07.
  • 30.07. – 10.08.
  • 03.08. – 10.08.
  • 10.08. – 17.08.
  • 17.08. – 24.08.
  • 24.08. – 31.08.
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Algarve-regionen dækker faktisk hele den sydlige del af Portugal, så hoteller er der nok af. Særligt i højsæsonen i juli og august kan de dog godt ligge i den dyre ende af spektret.

  Hoteller ved Algarvekysten

   

  Lejebil

  En lejebil kan virkelig åbne op for nogle helt fantastiske muligheder ved Algarvekysten. Så det bør du bestemt overveje. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  178 kr.

   

  Oplevelser i Algarve

  Benagil-hulerne, kajakture, delfinsafari og diverse bådeture – der er nok at se og opleve i Algarve! Vil du gerne inspireres lidt, så kig endelig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her