• 23 jul 2021

  Billige fly til Algarve: Tur/retur-billetter til Faro fra kun 493 kr.

  Er du ved at planlægge din næste sol- og strandferie? Så tillad mig at give dig et lille tip: Der er billige fly til Algarve! Algarvekysten i Portugal er en drømmedestination for soldyrkere og strandløver og -løvinder. Her venter dig en 150 km lang kyststrækning med nogle af Europas allersmukkeste sandstrande, de mest idylliske bugter og en hel masse hyggelige og charmerende fiskerbyer. Og det bedste er, at jeg har fundet fly helt ned til under 600 kr. – endda i august og september!

  Direkte fly til portugisisk strandparadis
  august - september
  fra493 kr.
  København
  Faro
  Billige fly til Algarvekysten

  Fly til Algarve

  Vil du en tur til Algarves solbeskinnede kyster, kræver det lige et par flybilletter først.

   

  Fra Danmark er det kun muligt at flyve direkte fra København. Herfra opererer både SAS og Norwegian direkte ruter til Faro i det sydlige Portugal.

   

  I øjeblikket tilbyder Norwegian de billigste afgange. I både august og september kan du finde en del superbillige tur/retur-billetter til omkring 500-600 kr.! Der er direkte afgange på onsdage og lørdage.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra onsdag den 25. august til onsdag den 1. september. På disse datoer kan du nøjes med at slippe 493 kr. for tur/retur-billetter.

   

   

  Fly til Algarve – eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.08. – 11.08.
  • 11.08. – 18.08.
  • 14.08. – 21.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • 21.08. – 28.08.
  • 28.08. – 04.09.
  • 01.09. – 08.09.
  • 04.09. – 11.09.
  • 08.09. – 15.09.
  • 11.09. – 18.09.
  • 15.09. – 22.09.
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Algarve-regionen dækker hele den sydlige del af Portugal, så hoteller er der nok af. Særligt i højsæsonen i juli og august kan de dog godt ligge i den dyre ende af spektret. Fra september begynder prisniveauet så at falde igen.

  Hoteller ved Algarvekysten

   

  Lejebil

  En lejebil kan virkelig åbne op for nogle helt fantastiske muligheder ved Algarvekysten. Så det bør du bestemt overveje. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

   

  Lejebiler

   

   

  Oplevelser i Algarve

  Benagil-hulerne, kajakture, delfinsafari og diverse bådeture – der er nok at se og opleve i Algarve! Vil du gerne inspireres lidt, så kig endelig forbi getyourguide.dk.

  Ture og aktiviteter

   

  Vil du inspireres yderligere, kan du også kigge forbi min guide til Algarvekysten.

   

   

   

  Corona og Portugal

  Portugal er i øjeblikket gul. Det vil sige, at du kun skal huske dit coronapas, hvor det enten fremgår, at du er færdigvaccineret eller testet negativ.

   

  Herudover skal du også udfylde et Passenger Locator Card.

   

  Jeg vil som sædvanligt anbefale, at du holder dig opdateret om corona-situationen i Portugal på Udenrigsministeriets hjemmeside. Og på coronasmitte.dk kan du se, hvordan du skal forholde dig ved hjemrejse.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her