• 12 aug 2018

  Caribisk drømmeø: 10 dage i Punta Cana på et anmelderrost 3* hotel til kun 6.065 kr. inkl. fly og bagage

  Okay, er du klar til at sætte kursen mod Caribiens bedste rejsemål? Jeg har nemlig fundet billige billetter til Den Dominikanske Republik, nærmere bestemt Punta Cana. Her venter der dig noget af en drømmeferie med kridhvide sandstrande, dykning og snorkling ved koralrev og afslapning under palmernes skygge. Og så er det endda med afgang i højsæsonen, så du slipper for Danmarks kolde vintermåneder. Så hvis du er klar til at rejse fra kulden mod et tropisk klima med 25-30 grader, masser af sol, god stemning og et skønt folkefærd, så er det altså nu du skal slå til!

  Drømmeferie til Punta Cana
  september - oktober og januar - juni
  6.065 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Punta Cana
  Hotel i Punta Cana
  f.eks. det 3* Karibo
  2.100 kr.
  Billige fly til Punta Cana
  inkl. 23 kg bagage
  3.965 kr.
  Hotel
  2.100 kr.
  Fly
  3.965 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  6.065 kr.

  Hotel ved Punta Cana

  Der findes så mange skønne hoteller på denne ø – fra simple strandhoteller til store luksus resorts.

   

  trivago.dk har jeg fundet det skønne 3* Karibo Punta Cana (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 12 minutters gang fra stranden, men der tilbydes gratis transport dertil. Skulle du på et tidspunkt få nok af palmefyldte sandstrande (kan man overhovedet det?), byder hotellet også på en lækker udendørs pool og have. Herudover er der også en terrasse med spabad. Med temperaturer på stabile 30 grader vil du uden tvivl også sætte pris på, at samtlige lejligheder har aircondition! Herudover er der også gratis WiFi og et fuldt udstyret køkken.

  Prisen for et deluxe superior værelse i 9 nætter koster 4.199 kr., dvs. 2.100 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  All-inclusive

  Hvis du vil gå all in på afslapning, så findes der også mange muligheder for hoteller med all-inclusive. På trivago.dk har jeg fundet det super fine 3* Apartments Punta Cana by Be Live (4 ud af 5 på TripAdvisor). Lejlighedshotellet er en del af det noget større 5* Be Live Collection Punta Cana på samme adresse (100 meter fra hinanden). Du kan slappe af ved det lækre udendørs poolområde og tæt på hotellet finder du den skønneste strand. Med all-inclusive får du blandt andet adgang til 6 forskellige restauranter, forskellige barområder f.eks. ved poolen og diverse aktiviteter. En lejlighed i 9 nætter med all-inclusive koster 9.315 kr., dvs. 4.658 kr. pr. person ved en rejse for 2. En rejse med dette hotel koster 8.623 kr. inkl. fly.

   

   

  Fly til Punta Cana

  skyscanner.dk har jeg fundet billige flybilletter til Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Billetterne er en del af KLMs Dream Deals tilbud, der er gældende til d. 28.08. Jeg har kigget på billetter i højsæsonen januar til marts, men der findes også billige billetter i september – oktober og maj – juni. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 04.02. – 13.02. til kun 3.965 kr. inkl. 23 kg bagage. Billetter i samme periode findes fra både Billund og Aalborg til lignende priser. Priserne fra Billund starter fra 3.876 kr. og fra Aalborg fra 4.216 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 04.02. – 13.02. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.01. – 14.01.
  • 04.01. – 14.01.
  • 15.01. – 23.01.
  • 19.02. – 06.03.
  • 05.03. – 18.03.
  • 10.03. – 20.03.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lidt over 20 km fra lufthavnen til hotellet. I kan derfor sagtens tage en taxa, hvilket ikke burde tage meget mere end 18 minutter og koste ca. 100 kr. pr. mand.

   

  Visum

  Visumfrit ophold i maksimalt 90 dage. Du skal købe et ‘turistkort’ ved indrejse. Det udstedes normalt til 30 dages ophold og koster ca. 10 USD.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er fantastisk brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Caribisk drømmeø: 10 dage i Punta Cana på et anmelderrost 3* hotel til kun 6.065 kr. inkl. fly og bagage

  1. Mette says:

   Kan slet ikke finde de hotelpriser

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,
    Jeg har lige været inde og tjekke og jeg kan se, at hotellet er steget (meget lidt) fra 4.199 kr. (for 2 personer) til 4.238 kr. (for 2 personer). Kigger du på den dato jeg har forslået eller en anden dato? 🙂

  2. Daniel says:

   Hvornår er der billige fly/hoteller i september?

  se fly se hotel