• 21 feb 2021

  Privat luksus-spa med den vildeste udsigt: 3 nætter ved Lago Maggiore fra kun 2.621 kr. inkl. morgenmad

  Dét her er helt klart en af de lækreste indkvarteringer, jeg længe har set. Jeg er nemlig lige faldet over et vanvittigt lækkert privat spa ved Lago Maggiore i Norditalien. Her bor du i et stort stenhus med den vildeste udsigt over Lago Maggiore og det omkringliggende bjerglandskab. Og så har stedet dets eget 100 kvm. store privat-spa med sauna, dampbad, relaxområde – og en kæmpestor terrasse med forskellige hyggeområder, hvor man bare kan komme ned i gear og nyde en af verdens flotteste udsigter.

   

  Privat spa ved Lago Maggiore
  fra2.621 kr.
  Luksus ved Lago Maggiore
  fra2.641 kr.

   

   

  Dette privat-spa ligger i bjergene ved Lago Maggiore – 800 meter over søen. Dette traditionelle stenhus blev i 2019 totalrenoveret og resultatet er et mega lækkert privat luksus-resort. Huset ligger på søens vestside og dermed midt i mellem Lago Maggiore og Ladgo d’Orta – som er en anden helt fantastisk bjergsø. Her bor man i total fred og ro. Overnatningsstedet har hele 400 kvm. og har udover det 100 kvm store spa-område også en 120 kvm. stor terrasse med den vildeste udsigt over søen med eksklusive sidde- og loungeområder, som bl.a. er udstyret med B&O-soundsystemer og meget mere.

   

  På husets 2. sal befinder sig en “All-Wood-Chalet-Suite”, som består af 2 separate soveværelser med plads til op til 4 personer, som begge har en Kingsize-seng. Derudover har suiten også eget badeværelse og selvfølgelig også udsigt over søen.

  Men ja, bare se billederne nedenfor – det ser mega lækkert ud!

   

  I mit eksempel har jeg taget udgangspunkt i en tur til 4 personer fra d. 6. til d. 9. august. Men der findes også datoer i alle andre måneder. Det er nok nemmest at kigge forbi deres AirBnB-side for at finde ledige datoer – men huset er markant billigere på trivago – plus man får gratis morgenmad og gratis afbestilling med i prisen.

   

  Der kan være op til 4 personer i huset (fordelt på 2 soveværelser) – og det er også billigst at rejse, når man er 4. I den ovennævnte rejseperiode koster 3 nætter 10.485 kr. dvs. 2.621 kr. pr. person. Rejser man med 3 personer koster det 2.826 kr. pr. person (8.478 kr. i alt) og 3.235 kr. pr. person, når man rejser med 2 personer (6.470 kr. i alt). Det er også muligt at booke huset til 1 person, som koster 4.462 kr. for 3 nætter.

   

  Priserne er stort set den samme i hele højsæsonen (maj til september). Der findes nogle endnu billigere datoer fra nu til maj – men grundet den noget uigennemskuelige rejsesituation, valgte jeg en dato i sommerferien. Men uanset hvornår du vil rejse, så kan du booke tilbuddet uden sved på panden da der følger gratis afbestilling med i pakken.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her