• 18 feb 2020

  Portugisisk natur-paradis midt i Atlanterhavet: 1 uge på Azorerne på et dejligt 4* hotel fra kun 3.685 kr. inkl. fly

  Drømmer du også om at tilbringe en uge på en lille ø helt ude i Atlanterhavet i skønne og frodige omgivelser? Så er den her rejse lige noget for dig! I dag har jeg nemlig fundet en billig rejse til Azorerne – en lille ø-gruppe, der ligger 1.450 km ud for Portugals kyst. Det her er med andre ord en rejse for dig, der går efter den ultimative naturoplevelse! Azorerne er en billedskøn destination, der lægger op til de mest fantastiske vandreture og landskaber. Du kan også tage på kanotur, hvor du har fine muligheder for at se hvaler, delfiner og spækhuggere!

  Ø-ferie på Azorerne
  april - oktober
  3.685 kr.
  Billund, København, Aalborg og Bornholm
  Ponta Delgada
  Charterferie på Azorerne
  inkl. 4* hotel og fly
  fra3.685 kr.

  Billige charterrejse til Azorerne

  Mangler du et skønt sted med dejlige varmegrader, du kan besøge i foråret? Så kunne denne pakkerejse være en mulighed for dig.

   

  Hotellet du kommer til at bo på er det skønne Antilla tæt ved Ponta Delgadas historiske centrum. Her har du kun 100 meter til et hyggeligt marked og 300 meter til en flot og charmerende havnepromenade fyldt med restauranter og barer.

   

  Hotellet har et dejligt poolområde, hvor du kan nyde solen på en lækker solterrasse. Eller du kan benytte hotellets fitnessfaciliteter, tyrkiske bad (mod gebyr) eller jacuzzi. Værelset du kommer til at bo på er nyt og lyst og har eget bad og toilet. Herudover har det aircondition og enkle køkkenfaciliteter, så du ikke behøver finde en restaurant ved hvert måltid.

   

  Rejsen er med afgang fra Billund og lige nu finder du de billigste priser i foråret fra april og maj. Jeg har f.eks. fundet en rejse fra tirsdag den 28. april til tirsdag den 5. maj til kun 3.698 kr. Priserne stiger frem mod skolernes sommerferie og falder derefter igen. Du kommer desuden til at flyve med Norwegian, som inkluderer 10 kg gratis håndbagage.

   

  Du kan også rejse fra København, Aalborg og Bornholm. Fra København er der afgange fra april til november fra mellem ca. 4.700 – 6.500 kr og fra Aalborg og Bornholm er der afgange i maj og september fra ca. 6.100 – 6.900 kr.

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Frapriser (pr. person)

  fra Billund

  • April: 3.685 kr.
  • Maj: 4.898 kr.
  • Juni: 5.018 kr.
  • Juli: 7.573 kr.
  • August: 5.598 kr.
  • September: 5.738 kr.
  • Oktober: 4.555 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun ca. 7 km fra lufthavnen, så det bliver ikke et problem med transport. Du kan f.eks. tage en taxi for ca. 120 kr. Eller du kan vælge at tilkøbe transfer, når du booker rejser for 260 kr. for alle rejsende. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor 130 kr. pr. person.

   

   

  Antilla Hotel og Lejligheder

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Portugisisk natur-paradis midt i Atlanterhavet: 1 uge på Azorerne på et dejligt 4* hotel fra kun 3.685 kr. inkl. fly

  1. Claus A says:

   Jeg har været der et par gange og kan kun anbefale Azorerne, der er også nogle super fine golfbaner. Der er masser at se og prøve, det hele til moderate priser.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Claus 🙂

    Tusind tak for din kommentar! Og hvor er det dejligt, du gerne vil dele ud af dine tips 😉

  2. Meier says:

   Jeg kan altså ikke fidne de billige flybilletter fra Billund d 25 – når jeg klikker får jeg en pris på 3598,- altså 1798,- pr person ???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Meier,

    Nej, det ser ud til, at du har ret. Prisen er steget, siden jeg skrev artiklen. Det sker desværre engang imellem. Jeg kan også se, at billetterne fra Billund d. 18.09 er udsolgt :/

  Se tilbud her