• 11 sep 2017

  Portugisisk natur-paradis midt i Atlanterhavet: 1 uge på Azorerne på et dejligt 3,5* hotel til kun 2.826 kr. inkl. fly

  Her kommer et godt tilbud til dig, der drømmer om at tilbringe en uge på en lille ø helt ude i Atlanterhavet! I dag har jeg nemlig fundet en billig rejse til Azorerne – en lille ø-gruppe, der ligger 1.450 km ud for Portugals kyst (og godt 4.000 km fra den amerikanske østkyst). Det her er med andre ord en rejse for dig, der går efter den ultimative naturoplevelse! Azorerne er en billedskøn destination, der lægger op til de mest fantastiske vandreture og landskaber. Du kan også tage på kanotur, hvor du har fine muligheder for at se hvaler, delfiner og spækhuggere!

  Ø-ferie på Azorerne
  september - oktober
  2.826 kr.
  København eller Billund
  Ponta Delgada
  Hotel på Azorerne
  f.eks. det 4* Neat Hotel Avenida
  1.828 kr.
  OBS! Du skal være logget ind for at få denne pris. Det er gratis at oprette en konto på hotels.com.
  Billige fly til Azorerne
  inkl. 10 kg håndbagage
  998 kr.
  Prisen vises for 2 personer
  Hotel
  1.828 kr.
  Fly
  998 kr.
  Total (pr.person)
  2.826 kr.

  Hotel

  Jeg har på trivago.dk fundet det nydelige 4* hotel Neat Hotel Avenida (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger dejligt centralt i hovedstaden Ponta Delgada og er derfor en perfekt base, når du skal udforske den smukke ø. Indretning er moderne og elegant med et simplistisk udtryk. Hotellet tilbyder gratis wifi, så du kan gøre dine venner, kollegaer og familie grønne af misundelse, når du sender dem billeder fra din Atlanterhavs-ø-ferie!

  Prisen for et dobbeltværelse i 7 nætter er 3.655 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen således 1.828 kr. pr. person. Azorerne har et fint udvalg af hoteller, og vil du gerne selv finde det perfekte hotel for dig, så kan du finde det her. Rejser du alene, kan du finde en fin oversigt over enkeltværelser her.

  OBS! Vær opmærksom på, at prisen på 3.655 kr. kun vises på hotels.com, når du er logget ind! Det er gratis at oprette en konto – så ingen ko på isen.

   

  Fly

  bravotours.dk har jeg fundet et par billige billetter til Azorerne i september. Du kan flyve fra både Billund og København – f.eks. fra d. 18. til d. 25. september til kun 998 kr. Som du kan se på billedet ovenfor, er totalprisen 1.996 kr. – men det er for 2 personer. Hos Bravotours er der 23 kg bagage inkluderet i prisen!

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 25.09. – 02.10. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun ca. 6 km fra lufthavnen, så det bliver ikke et problem med transport. Du kan f.eks. tage en taxi for ca. 85 kr. Hvis du gerne vil spare penge, kan du tage offentlig transport. Fra lufthavnen kører der busser ind til Ponta Delgada til ca. 20-40 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Portugisisk natur-paradis midt i Atlanterhavet: 1 uge på Azorerne på et dejligt 3,5* hotel til kun 2.826 kr. inkl. fly

  1. Meier says:

   Jeg kan altså ikke fidne de billige flybilletter fra Billund d 25 – når jeg klikker får jeg en pris på 3598,- altså 1798,- pr person ???

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Meier,

    Nej, det ser ud til, at du har ret. Prisen er steget, siden jeg skrev artiklen. Det sker desværre engang imellem. Jeg kan også se, at billetterne fra Billund d. 18.09 er udsolgt :/

  se fly se hotel