Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.839 kr.
Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly
Rejser

Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly

Rejser |

Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly

Lissabon eller Porto? Hvilken af Portugals to største byer, skal man besøge? Jeg har gjort valget nemt for dig. I dag har jeg nemlig sammensat en tur til Portugal, hvor du får begge byer med! Porto er en af Europas ældste og absolut mest charmerende havnebyer. Det er desuden portvinens hjemby, så du kan virkelig få lov at udleve din indre portvinsconnaisseur her! Lissabon er også en by med masser af historie. Når du besøger Lissabon, skal du helt sikkert besøge fæstningstårnet Belém og Castelo de São Jorge, en gammel borg, der byder på den smukkeste udsigt over hele byen!

Jeg har taget udgangspunkt i en rejse i juni måned, så du kan også se frem til superlækre temperaturer mellem 25 – 28 grader. Så pak endelig solcremen med i kufferten!

Porto og Lissabon

april – oktober

fra

1.839 kr.

København og Hamborg ✈ Porto

Billige fly til Porto

518 kr.

Lejlighed i Lissabon

816 kr.

Hotel

1.321 kr.

Fly

518 kr.

Total (pr. person):

1.839 kr.

Fly

Jeg har i dag fundet billige fly fra København til Porto til din kombi-rejse. Det er Ryanair, der udbyder de billige billetter fra april til oktober til priser mellem 490 – 1.200 kr. De dyreste billetter finder du i skolernes sommerferie i juli og august. Fra slutningen af august falder priserne igen. Derudover kan du finde afgange på mandage og fredage.

I eksemplet har jeg fundet billetter fra København fra mandag den 1. juni til mandag den 8. juni til kun 518 kr. Hos Ryanair må du altid gratis medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du læse hvordan i min miniguide og Ryanairs bagageregler.

Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende flybilletter fra Jylland. Alternativt kan du flyve med Ryanair fra Hamborg til Porto, hvor du kan finde flybilletter med priser lignende dem fra København. Her kan du finde billetter fra slutningen af marts med afrejse/hjemkost på tirsdage, torsdage og lørdage.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 01.06. – 08.06. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 17.04. – 24.04.
 • 01.05. – 08.05.
 • 11.05. – 18.05.
 • 18.05. – 25.05.
 • 05.06. – 12.06.
 • 08.06. – 15.06.
 • 15.06. – 22.06.
 • 20.07. – 27.07. – i sommerferien
 • 27.07. – 03.08. – i sommerferien
 • 10.08. – 17.08.
 • 21.08. – 28.08.
 • 21.09. – 28.09.
 • 05.10. – 12.10.


Læs videre efter annoncen

annonce

Porto

Turen begynder i Porto. Især byens gamle bydel er meget smukt. Floden Douro deler byen i to, og jeg anbefaler, at du tager en sejltur langs floden. Der findes rigtig mange udbydere, og de fleste ture starter ved bredden af Douro-floden ved Ponte Luis I-broen. Sejlturen tager ca. en time, og fra båden får du en helt anden udsigt over Portos farverige huse!

Og ja, portvinen kommer selvfølgelig fra Porto, så en vinsmagning er næsten et must. Her har jeg et lille rejsetip: lad være med at købe nogle pakke-tilbud fra de forskellige sejltur-udbydere – det er meget mere autentisk med en tur til en af de mange små private vingårde. Jeg kan virkelig anbefale vingården Porto Augusto, som tilbyder byens bedste vinsmagning (og det er der nok mange, der er enige med mig i – de får 4,5 ud af 5 på TripAdvisor med over 1.000 anmeldelser).

Da du lander i Porto, er det her, du tilbringer de første 3 nætter af rejsen. Jeg har fundet det 3* Lounge Inn (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”). Her får du et anmelderrost hotel med en supercentral beliggenhed i Porto. Et dobbeltværelse i 3 nætter fra mandag den 1. juni til torsdag den 4. juni koster 1.009 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 505 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Porto, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly

Lissabon

Turens næste stop er Lissabon. Det europæiske modsvar til San Francisco – byens mange stejle gader, den snoede gamle bydel, de store broer, mange hyggelige barer og caféer og en meget afslappet stemning kendetegner denne metropol ved Atlanten. Lissabons smukke gamle bydel Alfama er en af Europas smukkeste og helt klart et must-see i Lissabon. Her finder du mange små barer og restauranter. Det er også her, du får den smukkeste udsigt over hele byen og 25. april-broen, som ligner Golden Gate Bridge på en prik. Igennem de mange farverige huse kører sporvogn-linje 28, som du kan tage til nogle af byens andre seværdigheder. Det koster kun 2 euro, og turen er en oplevelse i sig selv.

Men Lissabon er meget mere end bare en flot storby. Fra banegården Cais do Sodre kan du tage toget til en af de mange strandbyer tæt på Lissabon. Cascais, Estoril og Paco de Arcos er de 3 mest kendte og byder på lange, brede strande. Jeg kan også anbefale en tur til kystbyen Sintra, som ligger på en klippe direkte ved havet.

Når du er i Lissabon, vil jeg klart anbefale, at du køber et magnetkort (7 Colinas Card) til byens meget velfungerende offentlige transportnetværk. Kortet koster kun 0,50 cent, og så kan du købe dagsbilletter til kun 6,30 euro, som gælder for al offentlig transport i Lissabon-området! Du kan læse mere om dette kort på lisbon.net.

I Lissabon ligger hotelpriserne i den dyre ende, og jeg er derfor gået efter en mere budgetvenlig løsning til dig. Jeg har derfor fundet en Airbnb-lejlighed – nemlig det anmelderroste 63 Studio In The Heart Of Lisbon. Lejligheden ligger, som navnet siger i hjertet af Lissabon, og du kommer til at tilbringe de sidste 4 nætter af rejsen her. Spørger du mig, lyder det ikke dårligt med en hel lejlighed for sig selv! Et 4-nætters ophold i lejligheden koster 1.632 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 816 kr. pr. person. Når du sammenligner det med hotelpriserne i området er det mere end halv pris!

Er lejligheden udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Lissabon, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly

Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly

Transport mellem Porto og Lissabon

Der er rigtig fine muligheder for at komme frem og tilbage mellem Porto og Lissabon med offentlig transport. Du kan både tage tog eller bus fra Porto til Lissabon. Togturen tager omkring 2,5 time, og prisen er ca. 25 euro (186 kr.). Busturen tager ca. 4,5 timer, og billetter kan købes for 19 euro (142 kr.). Alternativt kan du også leje en bil.


Læs videre efter annoncen

annonce

Lejebil

Vil du gerne undgå at være afhængig af offentlig transport, kan du også vælge at leje en bil. Her kan du leje en bil i en hel uge fra mandag den 1. juni til mandag den 8. juni for 338 kr. pr. person. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil

338 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Portugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og flyPortugal kombi-rejse: 1 uge i Porto og Lissabon fra kun 1.839 kr. inkl. alle hoteller og fly

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar