• 25 mar 2017

  Phuket: 9 dage på lækkert 4* hotel til kun 4.636 kr. inkl. fly

  Eftersom at Thai Airways har endnu et udsalg, så synes jeg det var tiden til at lave endnu et tilbud til magiske Phuket. Phuket har alt, hvad hjertet kan begære af badeferie, wellness, naturudflugter, livligt natteliv og gastronomiske oplevelser i særklasse. Kort fortalt er Phuket den bedste one-stop ferie-destination i Thailand, ja hvis ikke i hele Østen. Derfor er der intet der skal holde dig tilbage fra at opleve og nyde alt hvad denne fantastiske ø har at tilbyde, så jeg har sammensat en rejse til smukke Phuket.

   

  Hotel

  Der er mange flotte hoteller i Phuket, og jeg har f.eks. fundet det lækre 4* Chanalai Garden Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger 2 minutters gang fra stranden og har udsigt over Andamanhavet. Der er desuden to udendørs pools og fitnesscenter. Prisen for et dobbeltværelse er 2.803 kr. så hvis du deler værelset 2 personer kommer prisen ned på 1.401 k. pr. person for 8 nætter. Der findes ingen enkeltværelser på netop dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange andre skønne hoteller, så kig listen igennem her.

  HOTELLER I PHUKET

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få billige billetter til Thailand. Jeg har f.eks. fundet billige billetter på datoerne fra d. 08. til d. 17. oktober, hvor prisen koster 3.235 kr. pr. person. Billetterne er en del af Thai Airways fødselsdags-udsalg og du kan booke dem indtil d. 31. marts. Det eneste du skal holde øje med er, at du skal søge efter billetter til 2 personer (eller flere) for at finde de lave priser. Der er flere datoer ledige, så det burde bestemt være en mulighed at finde nogle som passer til dine behov!

  SE FLY-TILBUD HER

  Obs! Hvis du søger fra din mobiltelefon viser momondo den total-pris (2 personer)

  Eksempler på billige rejsedatoer:

  • 06.09. – 20.09.
  • 13.09. – 27.09.
  • 20.09. – 04.10.
  • 04.10. – 11.10.
  • 08.10. – 17.10.
  • 09.10. – 18.10.
  • Og flere

   

  Hotel

  1.401 kr.

  Fly

  3.235 kr.

  TOTAL (per person)

  4.636 kr.

   

   

   

  Transport til hotellet

  Jeg anbefaler enten at tage en taxa (koster ca. 120 kr.) eller tage en af de mange minibusser, som holder udenfor hotellet, som koster 200 Baht (ca. 40 kr.)

   

  Pas og visum

  • Visumfrit op til 30 dage for turistrejser
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *