02 feb 2016

Påskeferie i Stockholm: 3 dage på lækkert designerhotel midt i byen til kun 629 kr. inkl. morgenmad og fly

rsz_royal-palace-377913_1280

Sveriges hovedstad, eller Nordens Venedig som det også kaldes, inviterer til en dejlig påskeferie i bedste storbystil. Ligegyldig hvor du bevæger dig hen, er du tæt på vandet og de mange parker i byen. Her er charme og sjæl kombineret med en meget moderne storby, som byder på alt hvad man kan ønske sig – restauranter, shopping, natur, historie og ikke mindst en ægte følelse af, at være landet lige midt i Skandinavien.

 

Hotel

Jeg har på trivago.dk fundet det lækre 3* hotel "Connect City" (4 ud af 5 på TripAdvisor), til kun 555 kr. pr. person ved en rejse for 2 (2 nætter). Dette designerhotel er beliggende på Kungsholmen i det centrale Stockholm, kun 400 m fra metrostationen Fridhemsplan. Tidligere gæster roser især beliggenheden, da man er i gåafstand til mange af byens seværdigheder. Nyd din morgenmad som er inkluderet, og tag så ud på oplevelse i denne smukke by.

Du kan læse mere om hotellet her.

connect city stockholm

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

 

Fly

Skyscanner.dk kan du lige nu finde utrolig billige flybilletter i påsken. Eksemplet her, er fra d. 24-26 marts med Ryanair (inkl. 10 kg håndbagage) og koster kun 74 kr. Dagene omkring er også billige, så vil man af sted i længere tid, er dette ikke nogen stor ekstra omkostning.

ryanair stockholm

SE FLY-TILBUD HER

Billetter fra Jylland er væsentligt dyrere, så det kan uden tvivl betale sig at tage turen til København.

 

Hotel inkl. morgenmad

555 kr.

Fly

74 kr.

TOTAL (per person)

629 kr.

 

Fra: København

Rejsedatoer: 24 – 26 marts

Rejselængde: 3 dage

Flyselskab: Ryanair (inkl. håndbagage)

Til: Stockholm, Sverige

Hotel: 3* Connect City Hotel

Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

Måltider: Morgenmad

 

 

Transport til hotellet

Den nemmeste og billigst måde at komme ind til byen er med bus (Flygbussarna). Turen tager ca. 75 minutter og tur/retur-billetter koster 278 SEK (ca. 220 kr.). Du kan bestille billetterne her.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *