Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Påskeferie 2024: Her er de billigste flybilletter og rejser i påskeferien
Andet

Påskeferie 2024: Her er de billigste flybilletter og rejser i påskeferien

Andet |

Påskeferie 2024: Her er de billigste flybilletter og rejser i påskeferien

Påsken er en megapopulær rejseperiode, og det kan derfor være svært at finde en lækker påskeferie til billige penge. Men med et par Rejsespejder-øjne kan det godt lade sig gøre at finde de billige rejser mellem de mange dyre påsketilbud! Så i dag har jeg gjort forarbejdet og lavet en samlet oversigt til dig med de bedste og billigste tilbud. Så er det bare op til dig at booke rejsen 😍

Påskeferie 2024

uge 13

✈️ Fra København, Billund, Aalborg og Aarhus

🧳 Weekendrejser og pakkerejser

🐥 Fornuftige priser i påskeferien

Fra Billund

Hvis du gerne vil ud at rejse billigt fra Billund i din påskeferie, har du forskellige muligheder.

Du kan f.eks. tage et smut til Milano ved at flyve direkte fra Bergamo. Herudover har du også mulighed for at rejse til London.

Du kan finde billige returbilletter til Milano fra 29.03. – 31.03.

Fra Billund til Milano

London er som sagt også en mulighed, hvis du er til storbyshopping og kultur i din påskeferie.

Du kan finde billige tur/retur-billetter til London fra den 28.03. – 31.03. og 29.03. – 01.04.

Fra Billund til London

Vil du gerne booke en komplet rejse, så kan du tage et kig på den pakkerejse, jeg har fundet til dig nedenfor. Turen går til Antalaya i Tyrkiet fra den 25. marts til den 1. april og inkluderer et trestjernet hotel og skønt vejr. What’s not to like, am I right? 😉☀️

Pakkerejse til Antalaya

Fra København

Fra København har du rigtig gode muligheder for at rejse til nogle fede europæiske storbyer. Du kan eksempelvis flyve billigt til både London, Prag og Amsterdam i din påskeferie.

Drømmer du om lidt varmere himmelstrøg i påsken, så er der også billige pakkerejser til Kroatien og Tyrkiet. Og selvom der ikke nødvendigvis er decideret strandvejr i Sydeuropa i april, så er der stadig en del lunere end herhjemme.

Fra København til London

Fra København til Prag

Fra København til Amsterdam

Er du mere til en pakkerejse, så har jeg fundet nogle virkelige skønne af slagsen. Rejsen går til Kroatien eller Tyrkiet – nærmere bestemt Split og Alanya.

Fra den 25. marts til den 1. april kan du få en pakkerejse til Split for kun 4.505 kr. pr. person inkl. morgenmad.

Fra den 25. marts til den 1. april kan du komme til skønne Alanya, hvor fly, hotel og halvpension er inkluderet i en samlet pakke for kun 3.445 kr. pr. person.

Pakkerejse til Kroatien

Pakkerejse til Alanya

Fra Aarhus

Vil du gerne rejse fra Aarhus, og drømmer du om at holde påskeferie i en europæisk storby, så kan du igen flyve billigt til London.

Fra Aarhus til London

Fra Aalborg

Ligesom det er tilfældet med Billund, København og Aarhus, så kan du også flyve billigt fra Aalborg til London.

Fra Aalborg til London

Bagage

Langt de fleste flybilletter ovenfor er Ryanair-afgange. Hos Ryanair (og langt de fleste lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Hoteller

Udover flybilletter skal du naturligvis også bruge et hotel. Uanset hvor du flyver hen kan du søge efter hoteller nedenfor.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Påskeferie 2024: Her er de billigste flybilletter og rejser i påskeferienPåskeferie 2024: Her er de billigste flybilletter og rejser i påskeferien

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar