Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Paaskeferie-2024-Salou-banner-1080x1080
Andet

Påskeferie 2024

Her er de billigste flybilletter og rejser i påskeferien

Andet |

Påskeferie 2024

Påsken er en megapopulær rejseperiode, og det kan derfor være svært at finde en lækker påskeferie til billige penge. Men med et par Rejsespejder-øjne kan det godt lade sig gøre at finde de billige rejser mellem de mange dyre påsketilbud! Så i dag har jeg gjort forarbejdet og lavet en samlet oversigt til dig med de bedste og billigste tilbud. Så er det bare op til dig at booke rejsen 😍

Påskeferie 2024

uge 13

✈️ Fra København, Billund, Aalborg og Aarhus

🧳 Weekendrejser og pakkerejser

🐥 Fornuftige priser i påskeferien

Fra Billund

Hvis du gerne vil ud at rejse billigt fra Billund i din påskeferie, har du forskellige muligheder.

Du kan f.eks. tage et smut til Gdansk ved at flyve direkte fra Billund. Herudover har du også mulighed for at rejse til London.

Du kan finde billige returbilletter til Gdansk lørdag den 30. marts til mandag den 1. april.

Fra Billund til Gdansk

London er som sagt også en mulighed, hvis du er til storbyshopping og kultur i din påskeferie.

Du kan finde billige returbilletter til London fra lørdag den 30. marts til tirsdag den 2. april.

Fra Billund til London

Påskeferie i London

Vil du gerne booke en rejse til sydligere himmelstrøg, så kan du tage et kig på den pakkerejse, jeg har fundet til dig nedenfor.

Turen går til Antalaya i Tyrkiet fra søndag den 24. marts til lørdag den 30. marts og inkluderer et femstjernet hotel og all inclusive.

What’s not to like, am I right? 😉☀️

Pakkerejse til Antalaya

Fra København

Fra København har du rigtig gode muligheder for at rejse til nogle fede europæiske storbyer. Du kan eksempelvis flyve billigt til både Gdansk og Berlin i din påskeferie.

Drømmer du om lidt varmere himmelstrøg i påsken, så er der også billige pakkerejser til Spanien og Tyrkiet. Og selvom der ikke nødvendigvis er decideret strandvejr i Sydeuropa i marts/april, så er der stadig en del lunere end herhjemme.

Fra København til Berlin

Påskeferie i Berlin

Fra København til Gdansk

Påskeferie i Gdansk


Er du mere til en pakkerejse, så har jeg fundet nogle virkelige skønne af slagsen. Rejsen går til Spanien og Tyrkiet – nærmere bestemt Sinou, Tarragona, Antalya og Alanya.

Fra tirsdag den 26. marts til tirsdag den 2. april kan du booke en pakkerejse til Antalya for kun 4.925 kr. pr. person med all inclusive.

Du kan også smutte afsted til skønne Alanya fra onsdag den 27. marts til tirsdag den 2. april, hvor fly, hotel og all inclusive er inkluderet i en samlet pakke for 5.065 kr. pr. person.

Sidst, men ikke mindst, er det også en mulighed at få en pakkerejse til Salou og Tarragona i Spanien til kun hhv. 4.235 kr. p.p. og 4.335 kr. p.p fra mandag den 25. marts til søndag den 31. marts. Begge rejser er i øvrigt inkl. halvpension.

Pakkerejse til Antalya

Pakkerejse til Alanya

Pakkerejse til Salou

Pakkerejse til Tarragona

Fra Aarhus

Vil du gerne rejse fra Aarhus, og drømmer du om at holde påskeferie i en europæisk storby, så kan du flyve billigt til London.

Fra Aarhus til London

Fra Aalborg

Ligesom det er tilfældet med Billund, København og Aarhus, kan du også flyve billigt fra Aalborg til London eller Antalya.

Fra Aalborg til London

Fra Aalborg til Antalya

Påskeferie i Alanya og AntalyaBagage

Langt de fleste flybilletter ovenfor er Ryanair-afgange. Hos Ryanair (og langt de fleste lavprisflyselskaber) må du som udgangspunkt medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.Hoteller

Udover flybilletter skal du naturligvis også bruge et hotel. Uanset hvor du flyver hen kan du søge efter hoteller nedenfor.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Påskeferie 2024Påskeferie 2024

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud