Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 15.998 kr.
rsz_vietnam
Pakkerejser

Oplev Vietnam OG Thailand: 14 dages rundrejse inkl. fly, alle hoteller, transport, morgenmad og oplevelser fra kun 15.998 kr.

Pakkerejser |

Oplev Vietnam OG Thailand: 14 dages rundrejse inkl. fly, alle hoteller, transport, morgenmad og oplevelser fra kun 15.998 kr.

Okay, i dag har jeg fundet en perfekt ferie for dig, der elsker eventyr OG afslapning! Med den rundrejse får du nemlig en spænende rundrejse gennem vidunderlige Vietnam og efterfølgende en uges badeferie og afslapning i Thailand – lyder det ikke bare fedt? I Vietnam kommer du til at opleve kultur, natur, templer, storbyer og de lækreste madoplevelser – du kommer blandt andet til at besøge Hanoi, Halong Bay, Danang, Hoi An og Saigon, så her bliver der fart over feltet. Efter en uge med et spækket program, så kan du komme helt ned i gear ved en af Thailands bedste badebyer. En perfekt kombination! Og det bedste med den her rejse er, at både fly, hoteller, rejseleder, udflugter, transport og morgenmad er inkluderet i prisen, så du kan bare hive programmet frem og begynde at glæde dig til alle de spændende oplevelser du har i vente.

Eventyr i Vietnam og Thailand

januar – marts 2019

15.998 kr.

København og Aalborg ✈ Vietnam og Thailand

14 dages pakkerejse til Vietnam og Thailand

fra

15.998 kr.

Vaccinationer

Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Vietnam, så kig forbi sikkervaccination.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Vietnam OG Thailand: 14 dages rundrejse inkl. fly, alle hoteller, transport, morgenmad og oplevelser fra kun 15.998 kr.Oplev Vietnam OG Thailand: 14 dages rundrejse inkl. fly, alle hoteller, transport, morgenmad og oplevelser fra kun 15.998 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud