• 13 mar 2019

  Oplev romantiske Venedig: 3-5 nætter på et charmerende 4* hotel fra kun 1.248 kr. inkl. fly

  Er du til storbyoplevelser, italiensk charme og adriaterhavsstemning, så går du ikke galt i byen med Venedig – Gondolernes By! Venedigs smukke arkitektur og utallige kanaler og broer skaber en helt speciel stemning, som du ikke oplever mange andre steder. Tag f.eks. på en gondoltur rundt i kanalerne og oplev byen fra vandsiden, eller gå rundt i de små hyggelige gader og oplev nogle af byens arkitektoniske perler som Sukkenes Bro og Markuspladsen!

  Venedig venter
  april - august
  fra1.248 kr.
  København og Hamborg
  Venedig
  Hyggetur til Venedig
  inkl. 4* hotel og fly
  fra1.248 kr.

  Billig pakkerejse til Venedig

  Jeg er netop faldet over dette tilbud til en ægte italiensk rejseklassiker – Venedig! Du kan vælge mellem 3, 4 eller 5 nætter på det lækre 4* Hotel Ambasciatori.

   

  Hotellet har en god beliggenhed tæt på det historiske centrum i Mestre (dvs. på fastlandet). Og Venedig (øen) ligger kun 15 minutter væk med bussen. Hotellet byder bl.a. på en velforsynet loungebar, et fitnesscenter og en restaurant, der specialiserer sig i lokal mad. Tidligere gæster beskriver bl.a. Hotel Ambasciatori som et godt, velfungerende hotel med en dejlig beliggenhed.

   

  Du kan finde tilbuddet fra slut-april til og med august, og det er både muligt at flyve fra både Hamborg og København. Priserne varierer lidt, alt efter om du vælger 3, 4 eller 5 nætter, og hvornår du vil rejse. Den billigste afgang finder du fra Hamborg fra den 11.04. til den 14.04. På disse datoer koster rejsen kun 1.248 kr. pr. person ved en rejse for 2 (2.496 kr. i alt). Billigste rejse fra København er kun 100 kr. dyrere.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København eller Hamborg til Venedig (VCE Airport) t/r
  • Et stk. håndbagage (i målene 56x45x25 uden vægtbegrænsning) pr. person på flyvninger fra København
  • Et stk. håndbagage (lille taske i målene 40x20x25) pr. person på flyvninger fra Hamborg
  • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse
  • Ophold på det 4-stjernede Ambasciatori Hotel i Mestre (ca. 15 minutter med offentlig transport fra Venedig)
  • Adgang til fitness-faciliteter

   

  OBS: Der skal betales en obligatorisk byskat direkte til hotellet på ca. 4,50 € pr. værelse pr. nat.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hvis du flyver fra Hamborg, ankommer du til Treviso Lufthavn lidt uden for Venedig. Herfra kan du nemt tage en ATVO-bus til banegården i Venezia Mestre, der ligger tæt på hotellet. En busbillet koster 12 euro (ca. 89 kr.), og turen tager omkring 30 minutter.

   

  Flyver du fra København, ankommer du til Marco Polo Airport (VCE). Herfra kan du osgå tage en ATVO-bus til Mestre (ca. 20 kr.). Denne tur tager kun ca. 15 minutter, fordi denne lufthavn ligger tættere på Venedig.

   

   

  Hotel Ambasciatori

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Oplev romantiske Venedig: 3-5 nætter på et charmerende 4* hotel fra kun 1.248 kr. inkl. fly

  1. Peter Lund says:

   Oplevelse

  Se tilbud her