• 31 maj 2018

  Oplev Venedig: 2 – 5 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.198 kr. inkl. fly

  Er du til storbyoplevelser, italiensk charme og adriaterhavsstemning, så går du ikke galt i byen med Venedig – Gondolernes By! Venedigs smukke arkitektur og utallige kanaler og broer skaber en helt speciel stemning, som du ikke oplever mange andre steder. Tag f.eks. på en gondoltur rundt i kanalerne og oplev byen fra vandsiden, eller gå rundt i de små hyggelige gader og oplev nogle af byens arkitektoniske perler som Sukkenes Bro og Markuspladsen!

  Venedig venter
  juli - oktober
  fra1.198 kr.
  København
  Venedig
  En tur til Venedig
  inkl. 4* hotel og fly
  fra1.198 kr.

  takeoffer.dk faldt jeg i dag over dette tilbud til en ægte italiensk rejseklassiker – Venedig! Du kan vælge mellem 2, 3, 4 og 5 nætter på det lækre 4* Hotel Apogia Sirio Venezia Mestre (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

  Hotellet har en lækker beliggenhed 200 meter fra det historiske centrum i Mestre (dvs. på fastlandet). Og Venedig (øen) ligger kun 15 minutter væk med bussen (som desuden standser tæt på hotellet). Hotellet byder bl.a. på en velforsynet bar, en charmerende terrasse og en restaurant. Tidligere gæster beskriver Apogia Sirio Venezia Mestre som et moderne hotel med en god beliggenhed. Hoteller i og omkring Venedig plejer at være hammerdyre, så et 4* hotel med så fin en beliggenhed skal man bestemt ikke kimse ad.

  Du kan finde rejsen fra juli til oktober. Juli er naturligvis dyrest pga. skolernes sommerferie – her ligger priserne mellem 3.600 og 4.600 kr. for en 5-nætters tur. De billigste rejser er naturligvis de korte ture på 2 nætter. I eksemplet her har jeg f.eks. fundet tilbuddet med afrejse fra København den 09.10. – 11.10. til kun 1.198 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 2.396 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Direkte fly fra København til Venedig (VCE Airport) tur/retur
  • Et stk. håndbagage pr. person
  • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse
  • Ophold på Hotel Apogia Sirio Venezia Mestre
  • Gratis wi-fi på hotellet

  OBS: Der skal betales en obligatorisk byskat direkte til hotellet på ca. 2,45 € pr. person pr. nat. 

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage buslinje 15 til stoppestedet Colombo for ca. 12 kr. Derfra har du en kort gåtur til hotellet. Hele turen tager ca. en halv time.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Oplev Venedig: 2 – 5 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.198 kr. inkl. fly

  1. Peter Lund says:

   Oplevelse

  Se tilbud her