Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.446 kr.
Banner-Mont-Saint-Michel-1080x1080
Weekendophold

Oplev Mont Saint-Michel

Forlænget weekend med 3 nætter på 3* hotel i Nantes inkl. fly

Weekendophold |

Oplev Mont Saint-Michel

Så går turen til den eventyrligt flotte tidevandsø Mont Saint-Michel! Eller for at være lidt mere præcis så har jeg fundet en smadderhyggelig og budgetvenlig rejse til den franske by Nantes, hvorfra du kan arrangere en heldagstur til Mont Saint-Michel. Hvis du ikke skulle kende til Mont Saint-Michel, så snakker vi om et af Frankrigs mest ikoniske vartegn – hvilket godt tre millioner besøgende hvert år og en plads på UNESCO’s verdensarvsliste vidner om! Særligt det helt igennem fantastiske kloster, der blev grundlagt tilbage i år 708, er et arkitektonisk mesterværk uden lige – et absolut must-see 🏰

Smuttur Mont Saint-Michel

fra

1.446 kr.

✈️ fra København

🏛️ Oplev et af Frankrigs mest ikoniske vartegn

👛 Budgetvenlig rejse

Fly til Nantes

Hotel

892 kr.

Fly

554 kr.

Total (pr. person):

1.446 kr.

Rejse til Mont Saint-Michel – hotel i Nantes

Nantes er en hyggelig by i det nordvestlige Frankrig, som du godt kan glæde dig til at lære nærmere at kende på en forlænget weekend. Byen hører til i regionen Pays de la Loire, men har samtidig en stærk bretonsk identitet.

I denne artikel har jeg fundet et godt bud på et hotel i form af det trestjernede Best Western Hôtel Graslin (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Her får du et godt og lækkert mellemklassehotel med sans for æstetik og indretning. Uanset om du kigger på værelserne, lobbyen eller barområdet, er det hele nydeligt dekoreret.

Samtidig har hotellet en kanon beliggenhed i det centrale Nantes tæt ved Loirefloden. En række af byens største vartegn har du således inden for kort gåafstand – bl.a. kan du gå til Château des ducs de Bretagne og Nantes Katedral på mindre end 15 minutter. Shoppingcenteret Galeries Lafayette Nantes ligger også lige i nabolaget, og togstationen ligger mindre end 2 km væk.

Fra fredag den 7. juni til mandag den 10. juni kan du booke et topersoners værelse fra i alt 1.784 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen således kun 892 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nantes, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Oplev Mont Saint-Michel

Oplev Mont Saint-Michel

Oplev Mont Saint-Michel


Rejse til Mont Saint-Michel – fly til Nantes

Du kan flyve direkte fra København til Nantes med det spanske lavprisflyselskab Volotea.

Der er direkte afgange alle mandage, onsdage og fredage – perfekt til en forlænget weekend. Priserne ligger mellem ca. 500 og 1.500 kr. tur/retur.

Jeg har f.eks. fundet billetter til en forlænget weekend fra fredag den 7. juni til mandag den 10. juni. På disse datoer koster flybilletter kun 554 kr.

Hos Volotea må du gratis medbringe en lille taske, der skal placeres under sædet foran dig. Bagage herudover skal tilkøbes.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • Mandage, onsdage og fredage

Transport til Mont Saint-Michel

Som jeg ser det, har du overordnet set to muligheder. Du kan enten leje en bil eller du kan tage offentlig transport.

LEJEBIL: En lejebil kan du leje i hele rejseperioden fra ca. 600 kr. Det bliver altså ca. 300 kr. pr. person. Og så slipper du for alt bøvlet med offentlig transport.

OFFENTLIG TRANSPORT: Foretrækker du offentlig transport, skal du først fra Nantes til Rennes, der ligger lige mellem Nantes og Mont Saint-Michel. Flixbus opererer en rute mellem de to franske byer. Billetter koster typisk fra kun 39 kr., og der er endda flere afgange at vælge mellem.

Det er også muligt at tage toget til Rennes. Det franske statsjernbaneselskab SNCF har over 20 daglige togafgange mellem Nantes og Rennes (fra ca. 20 euro).

Fra Rennes skal du så videre op til byen Pontorson. Du skal med toget, og ruten er serviceret af SNCF, der tilbyder billetter fra ca. 5 euro. Vær dog opmærksom på, at der kun er et begrænset antal daglige afgange. Derfor kan du evt. også tage til Pontorson via byen Dol-de-Bretagne, da der er flere afgange til og fra denne by.

Fra Pontorson kan du så tage det sidste stykke helt ud til Mont Saint-Michel med en shuttlebus, der kører direkte fra togstationen.

Det kan også være, at du gerne vil kombinere en tur til Mont Saint-Michel med en forlænget weekend til Paris frem for en tur til Nantes. I det tilfælde kan du tage et tog fra Paris St Lazare til Caen, hvorfra du kan tage en bus videre til Pontorson.

Transport til/fra lufthavnen

Den billigste måde at komme fra Nantes Lufthavn til centrum er ved først at tage Navette Aéroport-bussen til stoppestedet Neustrie, hvor du kan skifte til sporvogn 3 – denne tur koster kun 2 euro (14 kr.). Man kan også tage Navette Aéroport-bussen hele vejen ind til centrum, men så koster en billet 9 euro.

Du kan købe billetter direkte hos buschaufføren. Vil du læse mere om transporten, kan du gøre det på airport-nantes.com.

Billeder fra Mont Saint-Michel

Almindelige adgangsbilletter til Mont Saint-Michelle koster 10 euro – men de er bestemt alle pengene værd!

Rejse til Mont Saint-Michel

Rejse til Mont Saint-Michel

Rejse til Mont Saint-Michel

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Mont Saint-MichelOplev Mont Saint-Michel

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud