• 13 aug 2019

  Oplev Mont Saint-Michel: 3 dage med fly og hotel til kun 609 kr.

  Så går turen til den eventyrligt flotte tidevandsø Mont Saint-Michel! Eller for at være lidt mere præcis så har jeg fundet en smadderhyggelig og utroligt budgetvenlig rejse til den franske by Nantes, hvorfra du kan arrangere en heldagstur til Mont Saint-Michel. Hvis du ikke skulle kende til Mont Saint-Michel, så snakker vi om et af Frankrigs mest ikoniske vartegn – hvilket godt 3 millioner besøgende hvert år og en plads på UNESCO’s verdensarvsliste vidner om! Særligt det helt igennem fantastiske kloster, der blev grundlagt tilbage i år 708, er et arkitektonisk mesterværk uden lige – et absolut must-see!

  Smuttur Mont Saint-Michel
  året rundt
  609 kr.
  København
  Nantes
  Billige fly til Nantes
  inkl. håndbagage
  264 kr.
  Hotel i Nantes
  f.eks. det billige ibis Budget Nantes St Herblain
  345 kr.
  Hotel
  345 kr.
  Fly
  264 kr.
  Total (pr.person)
  609 kr.

  Billige fly til Nantes

  Både easyJet og Transavia tilbyder dejligt billige fly fra København til Nantes stort set året rundt. Faktisk ligger priserne meget stabilt på mellem 250 og 600 kr. i langt de fleste måneder. Undtagelserne er naturligvis ‘the usual suspects’ i form af skolernes sommerferie, uge 42, påsken og den slags meget populære rejseperioder. Du finder generelt de billigste afgange fra tirsdag til torsdag og fra torsdag til lørdag/søndag. Så du har fantastiske muligheder for at arrangere en forlænget weekend!

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang i starten af september fra torsdag den 5. september til lørdag den 7. september til kun 264 kr. hos easyJet (som sagt kan du også sagtens vælge at rejse hjem dagen efter). Både Transavia og easyJet inkluderer som udgangspunkt 10 kg håndbagage i deres billetpriser.

   

  Herunder får du et udvalg af andre billige rejsedatoer – husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.09. – 07.09./08.09.
  • 12.09. – 14.09./15.09.
  • 19.09. – 21.09./22.09.
  • 26.09. – 28.09./29.09.
  • 03.10. – 05.10./06.10.
  • 10.10. – 12.10./13.10.
  • Og mange flere

   

   

  Hotel i Nantes

  På en så kort tur som denne – hvor du tilmed tilbringer størstedelen af rejsen på sightseeing – er der ingen grund til at bruge penge på et dyrt hotel. Derfor har jeg i Nantes fundet det billige ibis Budget Nantes Nord Saint Herblain, der ligger i det nordvestlige Nantes. Her får du et ganske fint hotel i budgetklassen med små, men rene og pæne værelser med eget badeværelse og aircondition.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra torsdag den 5. til lørdag den 7. september til 689 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 345 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt omkring 300 til 400 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Jeg har som sagt bevidst valgt et hotel i den billige ende af skalaen, så hvis du gerne vil skrue op for luksusen eller bo mere centralt, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til Mont Saint-Michel

  Som jeg ser det, har du overordnet set tre muligheder. Du kan enten leje en bil og køre selv, du kan booke tog og bus i én bestilling, eller du kan købe to separate busbilletter.

   

  Sidstnævnte er den billigste løsning. Her skal du først finde busbilletter til byen Rennes, der ligger lige mellem Nantes og Mont Saint-Michel. På flixbus.dk kan du finde tur/retur-billetter fra Nantes til Rennes til kun 10 kr. hver vej! Og der er endda adskillige afgange at vælge mellem.

   

   

   

   

  Fra Rennes kan du så tage næste etape ud til selve Mont Saint-Michel med bus til 15 euro pr. vej (hvilket svarer til 224 kr. tur/retur). Igen er der flere forskellige busafgange at vælge imellem, så du kan også vælge at holde en lille pause i Rennes for at spise frokost eller lignende. Du kan købe billetter på thetrainline.com (selvom siden som udgangspunkt sælger togbilletter, gør de opmærksom på, at ruten mellem Rennes og Mont Saint-Michel er serviceret af en bus).

   

   

   

  Vil du hellere booke hele transporten i én bestilling, kan du også gøre det på thetrainline.com til 72 euro (537 kr.). Så skal du blot indtaste Nantes og Mont Saint-Michel i din søgning. Men dette er altså en noget dyrere løsning.

   

  Sidst, men ikke mindst, kan du også leje en bil i hele rejseperioden fra kun 304 kr. pr. person. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste måde at komme fra Nantes Lufthavn til centrum er ved først at tage Navette Aéroport-bussen til stoppestedet Neustrie, hvor du kan skifte til sporvogn 3 – denne tur koster kun 2 euro (14 kr.). Man kan også tage Navette Aéroport-bussen hele vejen ind til centrum, men så koster en billet 9 euro.

   

  Du kan købe billetter direkte hos buschaufføren. Vil du læse mere om transporten, kan du gøre det på airport-nantes.com.

   

   

  Billeder fra Mont Saint-Michel

  Almindelige adgangsbilletter til Mont Saint-Michelle koster 10 euro – men det er bestemt alle pengene værd!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Oplev Mont Saint-Michel: 3 dage med fly og hotel til kun 609 kr.

  1. Michael Nielsen says:

   Hej. Det lyder spændende. Vil det være svært at kombinere med en tur til D-dags området ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Michael 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det kan man godt. I det hele taget kan man jo tilrettelægge sin rejse, som man vil 😉 Hvis du gerne vil opleve begge steder, vil jeg dog nok anbefale at leje en bil.

  2. Tania says:

   Har kigget på dit rejseforslag flere gange og jeg vil så gerne derhen. Men er der virkelig ikke en lufthavn tættere på? Lidt over 2 timer i bil hver vej fra Nantes er meget, når man kun er af sted så kort tid.

   • Rejsespejder says:

    Hej Tina,

    desværre er det den tætteste lufthavn med direkte forbindelse fra Danmark. Der findes en lille regional-lufthavn med navnet Dinard, som ligger ca. 50 km fra Saint Michel, som har en daglig forbindelse med Ryanair til London. Så i princippet er det muligt at flyve til London og derfra videre til Dinard. Men så bruger man bare tid i flyet og lufthavnen istedet for i bilen :).

  3. Ole says:

   Spændende tilbud, feler af samme tak!

  se fly se hotel