• 08 feb 2019

  Oplev Mont Saint-Michel: 3 dage med fly og hotel til kun 730 kr.

  Så går turen til den eventyrligt flotte tidevandsø Mont Saint-Michel! Eller for at være lidt mere præcis så har jeg fundet en smadderhyggelig og utroligt budgetvenlig rejse til den franske by Nantes, hvorfra du sagtens kan arrangere en heldagstur til Mont Saint-Michel. Hvis du ikke skulle kende til Mont Saint-Michel, så snakker vi om et af Frankrigs mest ikoniske vartegn – hvilket godt 3 millioner årlige besøgende og en plads på UNESCO’s verdensarvsliste vidner om! Særligt det helt igennem fantastiske kloster, der blev grundlagt tilbage i år 708, er et arkitektonisk mesterværk uden lige – et absolut must-see!

  Smuttur Mont Saint-Michel
  april - august
  730 kr.
  København
  Nantes
  Billige fly til Nantes
  inkl. håndbagage
  357 kr.
  Hotel i Nantes
  f.eks. det billige ibis budget Nantes St Herblain
  373 kr.
  Hotel
  373 kr.
  Fly
  357 kr.
  Total (pr.person)
  730 kr.

  Hotel i Nantes

  På en så kort tur som denne – hvor du tilmed tilbringer størstedelen af rejsen på sightseeing – er der ingen grund til at bruge penge på et dyrt hotel. Derfor har jeg i Nantes fundet det billige ibis Budget Nantes Nord Saint Herblain (4 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du et ganske fint hotel i budgetklassen med små, men rene og pæne værelser med eget badeværelse og aircondition.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 2 nætter er 746 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 373 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Nantes, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Nantes

  Både easyJet og Transavia tilbyder dejligt billige fly fra København til Nantes fra april til og med august. Faktisk ligger priserne meget stabilt på mellem 350 og 600 kr. – også i skolernes sommerferie!

   

  Både Transavia og easyJet inkluderer som udgangspunkt 10 kg håndbagage i deres billetpriser.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg fundet en afgang i starten af april fra tirsdag den 02.04. til torsdag den 04.04. til kun 357 kr. hos easyJet. Herunder får du et udvalg af andre billige rejsedatoer – husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.04. – 04.04.
  • 07.04. – 11.04.
  • 09.04. – 11.04.
  • 25.04. – 27.04./28.04.
  • 02.05. – 05.05.
  • 07.05. – 09.05.
  • 09.05. – 12.05.
  • 16.05. – 19.05.
  • 21.05. – 23.05.
  • 06.06. – 09.06.
  • 13.06. – 16.06.
  • +
  • torsdag til torsdag i juli/august

   

  Transport til Mont Saint-Michel

  Som jeg ser det, har du overordnet set tre muligheder. Du kan enten leje en bil og køre selv, du kan booke tog og bus i en bestilling, eller du kan købe to separate busbilletter.

   

  Sidstnævnte er den billigste løsning. Og her skal du først finde billetter til byen Rennes, der ligger lige mellem Nantes og Mont Saint-Michel. På flixbus kan du finde tur/retur-billetter fra Nantes til Rennes til kun 90 kr. (OBS: Fordi bussen kører så tidligt fra Haluchère, kan det være, at du er nødt til at tage taxi fra hotellet til busstationen). Hvis kl. 06.00 er lige tidligt nok for dig, kan du også tage toget til Rennes, som kører kl. 07.10 og koster 18 euro hver vej.

   

   

  Fra Rennes kan du så tage næste etape ud til selve Mont Saint-Michel med bus til 30 euro (224 kr.). Bustiderne passer meget belejligt således, at du f.eks. har tid nok til at spise morgenmad og aftensmad i Rennes, men du venter på din næste bus. Du kan købe billetter på thetrainline.com (selvom siden som udgangspunkt sælger togbilletter, gør de opmærksom på, at ruten mellem Rennes og Mont Saint-Michel er serviceret af en bus).

   

   

  Vil du hellere booke hele transporten i en bestilling, kan du også gøre det på thetrainline.com til 72 euro (537 kr.). Så skal du blot indtaste Nantes og Mont Saint-Michel i din søgning. Men dette er altså en noget dyrere løsning.

   

  Sidst men ikke mindst kan du også leje en bil i 2 dage (i dette eksempel fra den 2. til den 3. april) fra kun 436 kr. pr. person. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Den billigste måde at komme fra Nantes Lufthavn til centrum er først at tage Navette Aéroport-bussen til stoppestedet Neustrie, hvor du kan skifte til sporvogn 3 – denne tur koster kun 2 euro (14 kr.). Man kan også tage Navette Aéroport-bussen hele vejen ind til centrum, men så koster en billet altså 9 euro.

   

  Du kan købe billetter direkte hos buschaufføren. Vil du læse mere om transporten, kan du gøre det på airport-nantes.com.

   

   

  Mont Saint-Michel – billeder

  Almindelige adgangsbilletter til Mont Saint-Michelle koster 10 euro – men det er bestemt det hele værd!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel