• 22 aug 2017

  Oplev fantastiske Madeira: 1 uge på et skønt 3* hotel til kun 1.357 kr. inkl. fly

  Hvad siger du til 24 grader, fantastisk natur og skønne strande? Hvis det lyder tiltalende, så skal du helt sikkert en tur til Madeira! Denne portugisiske ø ligger i Atlanterhavet og byder på super smuk natur med bjerge, frodig skov og smukke kyststrækninger. Øen er også indehaver af gode shoppingmuligheder, lækre mad- og vinoplevelser og mulighed for at være aktiv f.eks. i form af kano- og kajakture, mountainbike eller vandring. Du kan også bare læne dig tilbage i solstolen og nyde en uges afslapning, og måske spotte en delfin eller 2.

  Ferie på Madeira
  slut august - september
  1.357 kr.
  København
  Madeira
  Hoteller på Madeira
  f.eks. 3* Cheerfulway
  858 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (28.08. - 04.09.)
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (28.08. - 04.09.)
  Fly til Madeira
  inkl. håndbagage
  499 kr.
  Obs! Prisen vises for 2 personer
  Hotel
  858 kr.
  Fly
  499 kr.
  Total (pr.person)
  1.357 kr.

  Hotel

  tripadvisor.dk har jeg fundet et godt tilbud på det skønne 3* Cheerfulway Bravamar Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Her får du et simpelt, men dejligt hotel, der kun ligger 3 minutters gang fra stranden. På hotellet tagterrasse finder du pool og liggestole, hvorfra du kan nyde den smukke havudsigt. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 1.715 kr., dvs. 858 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du booker via tripadvisor, så skal du selv indtaste rejsedatoerne – i dette priseksempel er der tale om d. 28.08. – 04.09.

  Nu har jeg fundet et hotel, der ligger tæt på stranden – men der findes rigtig mange andre skønne hoteller på Madeira – også længere oppe i bjergene. Så tag et kig på listen over hoteller her, og find det hotel, der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du gerne vil se en liste over hoteller med enkeltværelser, så kan du indstille søgningen til dette øverst på bookingsiden.

   

  Fly

  Jeg har fundet et par billige afgange til Madeira på spies.dk – du kan f.eks. rejse fra København d. 28.08. – 04.09. til kun 799 kr. inkl. håndbagage. Der findes også en afgang d. 04.09. – 11.09. til 999 kr. Hvis du gerne vil rejse senere i september, så findes der også en afgang d. 14.09. – 21.09. til 998 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 28.08. – 04.09. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Andre rejsedatoer

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der lidt over 39 km, så du kan selvfølgelig vælge at køre selv, hvis du lejer bil eller måske tage en taxi. Hvis du vil med offentlig transport, så kan du tage bussen fra lufthavnen til ”Marina”, med en ny bus (linje 19, 26 eller 42) til ”Funchal” og derfra med en ny bus (linje 7, 6 eller 142) til ”Ribeira Brava”, hvorfra du har under 400 meter til hotellet. Denne tur tager 2 timer og 20 minutter inklusiv transfertid og koster ca. 80 kr. Hvis du er mere tryg ved at bestille transfer på forhånd kan du gøre dette f.eks. via skyscanner.dk – her kan du komme med en shuttlebus til 139 kr. t/r.

   

  Lejebil

  rentalcars.com kan du se et stort udvalg af lejebiler, hvis du nu skulle have lyst til at leje en bil og tage ud og opleve lidt af øen på egen hånd. Du kan f.eks. leje en bil hele ugen til kun 1.044 kr., dvs. 522 kr. pr. person ved en booking for 2. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Rejsetip

  Hvis du godt kan lide oplevelser lidt ud over det sædvanlige, så skal du helt klart prøve “Monte Toboggan” når du kommer til Madeira. Her får du en “slædetur” igennem de små snævre gader i byen “Monte” – slæden bliver kørt og styret af erfarende herrer, så hvis du har mod på det skal du bare læne dig tilbage og nyde suset og den fantastiske udsigt.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *