Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 235 kr.
rsz_sortsolshutterstock_94328242
Andet

Oplev Sort Sol 2022: Guidet tur i Sønderjylland til kun 235 kr.

Andet |

Oplev Sort Sol 2022: Guidet tur i Sønderjylland til kun 235 kr.

Den danske sommer er så småt ved at være ovre, men det er ikke ensbetydende med, at vi skal sidde indenfor og trille tommelfingre! Du har f.eks. muligheden for at opleve et af Danmarks mest fascinerende naturfænomener – sort sol! Så jeg har fundet en guidet tur i Sønderjylland til denne magiske naturforestilling. Under sort sol vil op imod 1 million stære baske omkring dig og danne vilde formationer i luften. Det store antal fugle vil til tider nærmest formørke solen, inden den igen titter frem og til sidst går ned bag horisonten. Til denne tur har jeg fundet et tilbud på en guidet sort sol-tur.😊

Sort Sol i Sønderjylland

september – oktober

til

235 kr.

Guidet sort sol-tur

235 kr.

Guidet tur til sort sol

Det første tilbud, jeg har fundet, er en oplevelsespakke fra truestory. Her får du en 3-4 timers guidet tur til sort sol-fænomenet ved solnedgang, busrundtur i marsken frem til stærenes overnatningsområde samt adgang til bl.a. lukkede naturområder. Herudover har du selvfølgelig også muligheden for at opleve andre spændende dyr og fugle undervejs på turen!

Oplevelsen koster 235 kr. pr. person og kan benyttes på udvalgte dage i september og oktober. Vær i øvrigt opmærksom på at medbringe pas på turen. Nogle gange kan stærene nemlig godt finde på at overnatte syd for grænsen!

Hotel

Turen kan selvfølgelig sagtens opleves uden overnatning. Bor du i området, kan du jo snildt undvære et hotel. Men hvis du gerne vil arrangere en tur med overnatning, kan du finde hyggelige hoteller i området.

Sort Sol – Video

Her kan du få en lille forsmag på det imponerende naturskuespil, der venter dig!

Rejsetip til Ribe

I Ribe har du hver aften kl. 20 fra maj til oktober mulighed for at tage på vægterrundgang. En vægter er kort sagt en vagtmand, der i gammel tid opretholdt ro og orden om natten. På en vægterrundgang fortæller vægterne om byens og dens historier – det kan være alt lige fra arkitektur til spøgelseshistorier. Vægterrundgangen er helt gratis og tager cirka 45 min.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Sort Sol 2022: Guidet tur i Sønderjylland til kun 235 kr.Oplev Sort Sol 2022: Guidet tur i Sønderjylland til kun 235 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud