• 26 feb 2020

  Skagens nye badehotel: 2 nætter til kun 1.095 kr. inkl. morgenmad og 3-retters middag

  Hvad siger du til et afslappende ophold på et skønt badehotel i et af Danmarks absolut smukkeste områder? Det er selvfølgelig Danmarks nordligste punkt – Skagen – jeg snakker om. Denne smukke by emmer af god stemning og selve byen og området byder på så meget. Hyggelige butikker med blandt andet kunsthåndværk, topklasse restauranter med lokale råvarer, betagende natur, charmerende små brostensbelagte gader, museer, smukke strande, et skønt havnemiljø og meget mere. Med dette tilbud får du hele 3 dage (2 nætter) på det fineste badehotel, så du rigtig kan komme ned i gear og slappe helt af. Så tag en velfortjent pause fra hverdagen og forkæl dig selv med et ophold på et af Skagens dejligste badehoteller.

  Ophold på Skagens nye badehotel
  7. februar - 1. maj og fra 1. oktober - 1. december
  1.095 kr.
  3 dage på dejlige Hotel Plesner
  inkl. morgenmad, 3-retters middag og kaffe
  1.095 kr.

  Badehotel i Skagen

  Hvis du er klar til at rive et par dage ud af kalenderen og bare slappe helt af i de skønneste omgivelser, så har jeg tilbuddet til dig! Med dette ophold kommer du til at bo lige midt i dejlige Skagen på det lækre Hotel Plesner (4 ud af 5 på TripAdvisor). Det er ikke længe siden, hotellet blev istandsat, og siden da har hotellet været klar til at byde gæster velkommen som Skagens nye badehotel. Hotel Plesner ligger lidt i hjertet af Skagen, så du hurtigt kan komme rundt til alle byens seværdigheder, og så har du også kun få hundrede meter til stranden. Det er, hvad jeg kalder en perfekt beliggenhed!

   

  Hvis du ligesom jeg er blevet bidt af TV2s populære serie “Badehotellet”, så tror jeg, du vil føle dig hjemme på Hotel Plesner. Her hersker der en skøn og rolig stemning i det ny-istandsatte hotel med lyse farver, unikke værelser og hyggelige gårdhave. Alle værelser er forskellige, men dog har alle en lækker seng fra det eksklusive mærke “Hästens” – så en god nats søvn er sikret!

   

  Med i tilbuddet får du 2 nætter på det anmelderroste badehotel, lidt bobler ved ankomst, kaffe, 2 x morgenmadbuffet med blandt andet hjemmebag, hjemmelavede marmelader, pølser, æg, frisk frugt osv. og en 3-retters middag på restaurant Pakhuset (4 ud af 5 på TripAdvisor).  Tilbuddet koster 1.095 kr. pr. person ved et ophold for 2 og kan bruges fra 07.02. – 01.05 og igen fra 01.10. – 01.12.

   

  Pakken indeholder (for 2 personer):

  Dag 1:

  • Ankomst fra kl. 14.00 på Hotel Plesner i Skagen
  • 1/2 flaske champagne på værelset ved ankomst
  • Kaffe / te serveret i lobbyen eller Hotel Plesners have
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse

   

  Dag 2:

  • Lækker morgenbuffet
  • 3-retters middag i Restaurant Pakhuset
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse

   

  Dag 3:

  • Lækker morgenbuffet
  • Check ud kl. 11.00

   

  Generelt: 

  • Ankomst er muligt fra mandag – fredag fra d. 7. februar – 1. maj 2020, samt fra d. 1. oktober – 1. december 2020.
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering

   

  OBS: Der skal betales et weekendtillæg ved ankomst fredag på 200 kr. pr. værelse pr. nat.
  OBS: Ankomst på helligdage er ikke muligt.

   

   

  Hotel Plesner

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her