• 02 mar 2019

  Skagens nye badehotel: 2 nætter til kun 1.095 kr. inkl. morgenmad og 3-retters middag

  Hvad siger du til et afslappende ophold på et skønt badehotel i et af Danmarks absolut smukkeste områder? Det er selvfølgelig Danmarks nordligste punkt – Skagen – jeg snakker om. Denne smukke by emmer af god stemning og selve byen og området byder på så meget. Hyggelige butikker med blandt andet kunsthåndværk, topklasse restauranter med lokale råvarer, betagende natur, charmerende små brostensbelagte gader, museer, smukke strande, et skønt havnemiljø og meget mere. Med dette tilbud får du hele 3 dage (2 nætter) på det fineste badehotel, så du rigtig kan komme ned i gear og slappe helt af. Så tag en velfortjent pause fra hverdagen og forkæl dig selv med et ophold på et af Skagens dejligste badehoteller.

  Ophold på Skagens nye badehotel
  marts - maj & oktober - november
  1.095 kr.
  3 dage på dejlige Hotel Plesner
  inkl. morgenmad, afternoon tea og 3-retters middag
  1.095 kr.

  Badehotel i Skagen

  Hvis du er klar til at rive et par dage ud af kalenderen og bare slappe helt af i de skønneste omgivelser, så har jeg tilbuddet til dig! Med dette ophold kommer du til at bo lige midt i dejlige Skagen på det lækre Hotel Plesner (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet er lige blevet istandsat og er klar til byde gæster velkommen som Skagens nye badehotel. Hotel Plesner ligger lidt i hjertet af Skagen, så du hurtigt kan komme rundt til alle byens seværdigheder og så har du også kun få hundrede meter til stranden. Det er hvad jeg kalder en perfekt beliggenhed!

   

  Hvis du ligesom jeg er blevet bidt af TV2s populære serie “Badehotellet”, så tror jeg du vil føle dig hjemme på Hotel Plesner. Her hersker der en skøn og rolig stemning i det ny-istandsatte hotel med lyse farver, unikke værelser og hyggelige gårdhave. Alle værelser er forskellige, men dog har alle en lækker seng fra det eksklusive mærke “Hästens” – så en god nats søvn er sikret!

   

  Med i tilbuddet får du 2 nætter på det anmelderroste badehotel, lidt bobler ved ankomst, afternoon tea, 2 x morgenmadbuffet med blandt andet hjemmebag, hjemmelavede marmelader, pølser, æg, frisk frugt osv. og en 3-retters middag på restaurant Pakhuset (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“).  Tilbuddet koster 1.095 kr. pr. person ved et ophold for 2 og kan bruges i perioden d. 01.03. – 15.05. og igen fra d. 01.10. – 01.12. 2019. Vær opmærksom på, at tilbuddet slutter om 6 dage.

   

  Pakken indeholder (for 2 personer):

  Dag 1:

  • Ankomst fra kl. 14.00 på Hotel Plesner i Skagen
  • 1/2 flaske champagne på værelset ved ankomst
  • Afternoon tea serveret i lobbyen eller Hotel Plesners have
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse

  Dag 2:

  • Stor og lækker morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer
  • 3-retters middag i Restaurant Pakhuset
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse

  Dag 3:

  • Stor og lækker morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer
  • Check ud fra kl. 11.00

  Generelt: 

  • Ankomst er muligt fra mandag til og med fredag fra d. 1. marts – 15. maj, samt fra d. 1. oktober – 1. december 2019.
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering

   

  OBS: Der skal betales weekendtillæg ved ankomst fredag på 200 kr. pr. værelse pr. nat. Dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager et værdibevis med en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

  Hotel Plesner

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her