• 23 maj 2017

  Oplev Sydøstasien: billige fly til Phnom Penh til kun 2.716 kr. inkl. bagage – også med datoer i sommer, efterår og jul

  Hvis du altid har drømt om en rejse til Sydøstasien, så er der chancen for det nu! Jeg har fundet super billige fly til Cambodja, også med datoerne i sommerferien, hen over efterårsferien og julen! Cambodja har smuk natur, storslåede templer, en utrolig spændende historie og lækre strande. Hvis du brænder for at se noget mere af Asien, så kan du sagtens det, da det er meget billigt at rejse rundt når du først er kommet derned – du kan f.eks. flyve videre til Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok, Bali Denpasar og mange flere destinationer, så der er gode muligheder for at lave en rundrejse rundt i Sydøstasien.

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu få virkelig billige billetter fra København til Phnom Penh. Du flyver med verdens bedste flyselskab Emirates og jeg har f.eks. fundet billetter fra. d. 13.07. – 24.07. til kun 2.716 inkl. 30 kg bagage. Men der findes rigtig mange andre muligheder fra juli – december. Vær dog opmærksom på, at dette er et udsalg, så du skal være lidt hurtig på tasterne, hvis du gerne vil sikre dig din billet!

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.07. – 22.07.
  • 13.07. – 24.07.
  • 06.08. – 24.08.
  • 24.08. – 03.09.
  • 02.09. – 16.09.
  • 22.09. – 01.10.
  • 12.10. – 26.10.
  • 14.11. – 28.11.
  • 04.12. – 18.12.
  • 12.12. – 26.12.
  • og mange flere

   

  Rejsetips

  Rejs til Cambodjas hovedstad Phnom Penh og oplev seværdigheder som det smukke Royal Palace, Silver Pagoda – templet med sølv gulv og den smukke smaragd grønne Buddga. Oplev Wat Ounalom, en af byens ældste og vigtigste templer eller gå en tur op på Wat Phnom, 27 meter høj bakketop, der har givet byen sit navn. Hvis du er historieinteresseret er Toul Sleng Genocide Museum et besøg værd, hvor du kan lære lidt om landets meget blodige historie under Pol Pot’s regime. Fra Phnom Penh er der også rig mulighed for at flyve videre til andre destinationer både indenfor og udenfor Cambodja, for eksempel kan du flyve videre til Siem Reap for kun 330 kr. og opleve Angkor Wat – templet er kendt som alle templers moder og er på UNESCO’s verdensarvs liste.

   

  Hoteller

  trivago.dk kan du altid finde en oversigt over hoteller på den givne destination du ønsker at besøge – så er det nemt at danne sig et overblik og derefter finde det hotel, der passer bedst til dig.

   

  Pas og Visum  

  Som dansk (og andre EU-) statsborger er det muligt at få et turistvisum til op til 30 dage ved ankomst, du skal bare være opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Oplev Sydøstasien: billige fly til Phnom Penh til kun 2.716 kr. inkl. bagage – også med datoer i sommer, efterår og jul

  1. Michael says:

   Hej Rejsespejder

    

   Vi er super interesseret i dette men kan ikke finde det til prisen som står her inde.

   Vi vil gerne afsted d. 19-07 til d. 06-08. Der står det koster ca. 6.000 kr. 

   Hvis man f.eks. holder musen over datoerne står de billige priser, men når de er slået sammen er de lige pludselig dobbelt så dyre?

    

   Hilsen Michael

   • Niels says:

    Hvis I kan rejse ud 20/7 og hjem 7/8 kan det gøres for 2.716 kr. pr person – prøv at gå ind på momondo og leg lidt med datoerne …